realista2 napisał(a):Rzygać się już chce od tych kiboli.
Jakich kiboli?
Ktoś tu mówi o kibolach?
Kiepura mówił, zdaje się, o klubie kibica zdaje się, Wisły, ja o kibicu Legii i działaczu tejże, jak również PZPN'u.
Gdzie masz o kibolach?
.png)
kamil1929 napisał(a):Witam kto jedzie na Polska-Portugalia
.png)
Oferta Madonna Hot Ticket zawiera:
Bilet na trybunie w najwyższej kategorii cenowej by zobaczyć Madonnę na żywo
Ekskluzywny upominek
Oficjalny program trasy
Pamiątkowy laminat trasy
Cena Pakietu Madonna Hot Ticket: 1171 pln (w tym 8% VAT)
.png)
weldon napisał(a):Portugalia to pryszcz![]()
Szkoda mi się zrobiło fanów MadonnyOferta Madonna Hot Ticket zawiera:
Bilet na trybunie w najwyższej kategorii cenowej by zobaczyć Madonnę na żywo
Ekskluzywny upominek
Oficjalny program trasy
Pamiątkowy laminat trasy
Cena Pakietu Madonna Hot Ticket: 1171 pln (w tym 8% VAT)
Zwłaszcza ten laminat wart uwagi
.png)
kamil1929 napisał(a):weldon napisał(a):No bo ona w takim wieku, że i 3 - 4 osoby by niektórzy chcieli pójść,
a tu wychodzi drożej, niż za cały Sonisphere Festival
A druga okazja może się nie zdarzyć.
No tak Weldon racja![]()
ale moga wejsc na plyte lub trybuny :
Jacek S napisał(a):Nawet jakby dokładali laminowaną Madonnę w skali 1:1 to też bym tyle nie dał.
.png)
weldon napisał(a):kamil1929 napisał(a):weldon napisał(a):No bo ona w takim wieku, że i 3 - 4 osoby by niektórzy chcieli pójść,
a tu wychodzi drożej, niż za cały Sonisphere Festival
A druga okazja może się nie zdarzyć.
No tak Weldon racja![]()
ale moga wejsc na plyte lub trybuny :
Jest jeszcze opcja nogę sobie uciąć, ale ...Jacek S napisał(a):Nawet jakby dokładali laminowaną Madonnę w skali 1:1 to też bym tyle nie dał.
.png)
weldon napisał(a):Kiepura napisał(a):Powszechny alkoholizm wśród kobiet w Rudzie Śląskiej.
Bo jak jedna może to pewnie wszystkie są alkoholiczki.
Oj, Kiepura, Kiepura ...
A co to ma do rzeczy?
weldon napisał(a):
Jeżeli znasz historię, a znasz pewnie, to wiesz, że temat zabawy zapałkami w Warszawie jest dość śliski i robienie sobie reklamy poprzez obrazki płonącego miasta wpisuje się w ten cykl zaborczo-okupacyjny, który za punkt honoru postawił sobie palenie nie tylko całych dzielnic, ale również całego miasta, jaki ich mieszkańców.
Dziwnym trafem w takie zabawy wpisuje się nie środowisko miłośników historii czy filmu, ale wciąż, tak, jak przy tych ostatnich incydentach, wpisują się w to ludzie związani z piłka nożną - w tym, konkretnym przypadku, nie tylko kibic, ale również członek władz piłkarskich, zdaje się Legii, były członek władz PZPN.
weldon napisał(a):Dziś Warszawa jest z lekka zdegustowana tym, że facet, nie dość, że recydywista, nie dość, że, jak się okazuje, zna jednego ze świadków, zarejestrowany przez monitoring i na którego są mocne dowody, ot tak, zostaje wypuszczony na wolność - nawet prokurator i policja protestują, ze względu na możliwość mataczenia, jak to ujęli w w tym dokumencie, protestującym przeciwko takiej decyzji sądu.
Nie, wyciągam je na podstawie stale opisywanych incydentów i własnych doświadczeń, które nauczyły mnie nie poruszać się po Warszawie w czasie meczy piłkarskich oraz omijać te imprezy szerokim łukiem.
.png)
Kiepura napisał(a):Omijasz stadiony, fajno. Omijaj też tematy z tym związane.
.png)
kamil1929 napisał(a):Sektor g25 tam mam miejsce.
.png)
weldon napisał(a):
Szkoda, że Euro nie chciało mnie ominąć ... :/
A propos, dalej nie ma odważnego, który się przyzna, że mnie na tego konia wsadził?
Dziwię się tylko, że takie duperele, jak brak spełnienia tych dziwnych wymogów, przez które nie odbył się jakiś tam mecz krajowy, są tak szeroko komentowane i krytykowane.
Ja coś wspominam o braku bezpieczeństwa na stadionach?
Ja, z kibicami, mam ...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.