.png)
.png)
weldon napisał(a): kolejny skandal
FIFA nas przesunęła o dwa miejsca w dół, na siedemdziesiąte
I to wszystko przez ten brak łączności i zasieków na Narodowym?![]()
Czy przez dach?
Mam nadzieję, że to przejściowe, bo jakoś głupio ...
W końcu to, podobno, nasz "dyscyplina narodowa".
Myślę, że wiem już bardzo dużo, i być może więcej niż wiele osób, które się tym resortem zajmowały. Nie mam poczucia, że nie jestem w stanie dać sobie z tym rady tak w Kontrwywiadzie RMF FM Joanna Mucha odniosła się do zastrzeżeń części osób, że nie jest odpowiednio przygotowana do sprawowania stanowiska ministra sportu.
- Kiedy się jest wystawionym na taką falę krytyki, to bardzo ważną rzeczą jest odróżnienie tej krytyki, która jest tabloidalna i nieuzasadniona, od tej, która ma jakieś podstawy mówi Mucha. Dodaje, że ma wrażenie, że "każdego dnia wychodzi taka bańka mydlana, która pęka i okazuje się, że w niej nic nie ma, i że niektóre media stwierdziły, że na podstawie tego, że jest dużo tego nic, to jednak coś jest".
Mucha zapytana, czy jest w stanie dotrzeć do problemów trzecioligowego hokeja na lodzie, odpowiedziała, że te problemy są już opracowywane w resorcie, chociaż one są gdzieś tam na 35. miejscu albo 98. Po tej odpowiedzi zaskoczony redaktor powiedziałZa trzecioligowy hokej to niech się pani nie bierze, bo tej ligi nie ma. Tak przykładowo mówię
Minister sportu nie widzi żadnego zagrożenia, żeby mecz z Portugalią miał się nie odbyć. - Rozmawiam z policją i NCS-em na Stadionie Narodowym codziennie. Tam trwa procedura wszystkich odbiorów i wszystkich potrzebnych pozwoleń, ale naprawdę nie widzę żadnego zagrożenia dla tego, żeby ten mecz miał się nie odbyć - zapewnia Mucha.
.png)
weldon napisał(a):O! Będziesz naprawiał "kolumnadę podtrzymującą niebo"?![]()
Naprawiaj, naprawiaj, bo nam jeszcze tego brakuje, żeby niebo spadło
EDIT: kolejny skandal
FIFA nas przesunęła o dwa miejsca w dół, na siedemdziesiąte
Czy przez dach?
Mam nadzieję, że to przejściowe, bo jakoś głupio ...
W końcu to, podobno, nasz "dyscyplina narodowa".
.png)
weldon napisał(a):FIFA nas przesunęła o dwa miejsca w dół, na siedemdziesiąte
Czy przez dach?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):
"Ten co zatrzymał Anglię" powiedział(...)
.png)
Kiepura napisał(a):Jak nie drzwiami, to oknem...![]()
.png)
.png)
.png)
weldon napisał(a):Zaraz tam samochody ...
Jak zwykle wszyscy czepiają się biednych kibiców i, za przeproszeniem, członków PZPN:
"Podejrzany jest synem znanego adwokata, byłego rzecznika dyscypliny PZPN - podało w poniedziałek radio RMF FM. Ojciec mężczyzny został zatrzymany razem z Gromosławem Czempińskim w sprawie korupcji przy prywatyzacji Stoenu."
Przecież to od razu widać, że był ... samozapłon
Już bidaka wypuścili, bo powiedział ... że to nie on![]()
.png)
Kiepura napisał(a):Nie znam sprawy ...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.