Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

plaża+góry szukam czegoś w stylu Breli/Baski Vody/Makarskiej

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SEJU
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SEJU » 27.06.2009 11:23

Witam,

1-go lipca po pracy zamierzam ruszyć do Chorwacji z żoną i 8 letnią córką. W tym roku autem. W ub roku byliśmy w Breli, przy okazji m.innymi w Makarskiej i Basce Vodzie, plaże i woda i górzyste otoczenie były wspaniałe, uwielbiamy i dobrze pływamy.

Chcielibyśmy wybrać się gdzieś, gdzie będą plaże w stylu ww miejscowości w otoczeniu ładnej górskiej scenerii, na piasku nam nie zależy kamyczki, zacienione plaże są ok, nie mogą być płyty.

Wstępnie pomyślałem o: 1 tydzień Pag, reszta gdzieś za Makarską, np Tucepi.

Prosiłbym o pomoc doświadczone Koleżanki i Kolegów czy to trafny wybór, za wszelki propozycje (w tym również apartmani) z góry dziękujemy.

pzdr
seju

P.S. dla tych, którzy wiedzą o co chodzi emocje opadły...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.07.2009 07:56

To dobrze, ze opadły, ale tamten watek nadal jest wałkowany...

Pag NIE MA na wyposażeniu cienia, w lipcu można się nieźle sparzyć.

Mozesz pogodzić oba tygodnie (wyspa i Dalmacja) na Hvarze, tudziez Korculi, Bracu, znajdziesz tam na pewno to co lubicie.

Pozdrawiam i zyczę samych pozytywnych przygód.
darek1
zbanowany
Re: plaża+góry szukam czegoś w stylu Breli/Baski Vody/Makars

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.07.2009 19:41

SEJU napisał(a):Witam,

1-go lipca po pracy zamierzam ruszyć do Chorwacji z żoną i 8 letnią córką. W tym roku autem. W ub roku byliśmy w Breli, przy okazji m.innymi w Makarskiej i Basce Vodzie, plaże i woda i górzyste otoczenie były wspaniałe, uwielbiamy i dobrze pływamy.

Chcielibyśmy wybrać się gdzieś, gdzie będą plaże w stylu ww miejscowości w otoczeniu ładnej górskiej scenerii, na piasku nam nie zależy kamyczki, zacienione plaże są ok, nie mogą być płyty.

Wstępnie pomyślałem o: 1 tydzień Pag, reszta gdzieś za Makarską, np Tucepi.

Prosiłbym o pomoc doświadczone Koleżanki i Kolegów czy to trafny wybór, za wszelki propozycje (w tym również apartmani) z góry dziękujemy.

pzdr
seju

P.S. dla tych, którzy wiedzą o co chodzi emocje opadły...

Wiemy kolego, wiemy, że kolega wysoko nos nosi i biegle mówi po angielsku, niemiecku idt. Ponadto wogóle we wszystkim jest najlepszy. Tylko Ci chorwaci tacy żli są i nie wychowani. Poprostu Buractwo??
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 01.07.2009 19:55

Seju, jak dla mnie morze, skały i góry chociaż nie za wysokie to południowy zatunelowy Hvar, Zavala, Ivan Dolac, Sv. Nedelja itd. Jest trochę na forum. Miłego wyjazdu!

P.S. Nie dajemy jeść trollowi :D
victoo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) victoo » 02.07.2009 07:47

bylem w breli rok tem, wcześniej w tucepi, na hvarze, zadarze, dubrovniku. I jezeli chodzi o pływanie, plaże, ukształtowanie terenu to Brela zdecydowanie nr 1.
beatkap
Turysta
urlop w tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatkap » 03.07.2009 10:49

Witam.Tydzien temu wrocilismy z Tucepi.To cudowne miejsce,piekna plaza,cudowne widoki.Serdecznie polecam to miejsce.Pojechalismy w ciemno,podroz wykonczyla nas,po przyjezdzie na miejsce nie mielismy sily szukac apartamentow,skorzystalismy z ofert posrednictwa turystycznego,ktore miesci sie zaraz przy zjezdzie do miasta.Za studio (pokoj,lazienka,aneks sypialny,tars ok 400 m od morza placilismy 40 euro).Jesli chodzi o jedzenie to sniadania i kolacje we wlasnym zakresie.Czesc wzielismy z Polski+napoje.Obiad najczesciej jedlismy w kafejce ,polecam pitzerie MARGERITE,pitza ok30,35 zl.2km od Tucepi jest market KONZUM,ta kupowalismy np na obiad kurczaka z roznacena ok 20 zl.W razie jakis pytan sluze pomoca.Pozdrawiam
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 03.07.2009 11:06

zawodowiec napisał(a):Seju, jak dla mnie morze, skały i góry chociaż nie za wysokie to południowy zatunelowy Hvar, Zavala, Ivan Dolac, Sv. Nedelja itd. Jest trochę na forum. Miłego wyjazdu!

Nie dajemy :wink:

tez lubiue klimaty o jakie sie kolega pyta na poczatku wiec z ciekawoscia czytam a Trolla ignoruje :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.07.2009 18:16

piotrulex napisał(a):
zawodowiec napisał(a):Seju, jak dla mnie morze, skały i góry chociaż nie za wysokie to południowy zatunelowy Hvar, Zavala, Ivan Dolac, Sv. Nedelja itd. Jest trochę na forum. Miłego wyjazdu!

Nie dajemy :wink:

tez lubiue klimaty o jakie sie kolega pyta na poczatku wiec z ciekawoscia czytam a Trolla ignoruje :wink:

Piotrulex jak piszesz to nie rób błędów
SEJU
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SEJU » 17.07.2009 12:51

tak nie dajmy, bo jest głupi pewnie...ten troll!!!!!!!!!!!!

Byłem na PAG`u było fantastycznie wrocilem wczoraj wieczorem, autem się jedzie trochę...a upały były po drodze niezle

Zakotwiczyłem z Casce, zjechałem wyspę podobało mi się

W tym roku trafiłem na przemiłą chorwacką rodzinę, co zmieniło moj obraz CHorwacji w sporym stopniu

Szerzej opiszę w nowym poście, wszystkim nie-trolom dziękuję za cenne posty i pozdrawiam

seju

P.S faktycznie zacieniony ten PAG nie jest ale uroczy

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone