Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pijani kierowcy - masakra, czy taki już zwyczaj?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.01.2010 17:00

Bocian napisał(a):
Jak babcia dostanie 500 za niemanie kamizelki i będzie musiała przez miesiąc te bańki na komendę zawozić, to zaufaj że się szarpnie na te 7 zł. za kamizelkę

Nie 500 a w maxa 100 :):) I jeszcze kto to widział, żeby swojaka na wsi karać :):)

Nie podoba mi się opinia kolegi. Widać, że kolega ma skłonności korupcjogenne.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.01.2010 18:02

darek1 napisał(a):
Bocian napisał(a):
Jak babcia dostanie 500 za niemanie kamizelki i będzie musiała przez miesiąc te bańki na komendę zawozić, to zaufaj że się szarpnie na te 7 zł. za kamizelkę

Nie 500 a w maxa 100 :):) I jeszcze kto to widział, żeby swojaka na wsi karać :):)

Darku masz coś w temacie do powiedzenia czy masz zamiar przypieprzać się do każdego postu Bociana i robić chlewik z każdego wątku :?: Nie musisz odpowiadać na pytanie a nawet jest to niewskazane, ale informuję Cię jako moderator, że stajesz się upierdliwy a to można zmienić bardzo skutecznie :idea:

Sławku, babci od baniek z mlekiem czy temu w gumofilcach najprawdopodobniej stówka skutecznie oczy otworzy a poza tym od czego są Ruchacze z powiatówki albo miejskiej :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.01.2010 18:24

Rysio napisał(a):
darek1 napisał(a):
Bocian napisał(a):

Darku masz coś w temacie do powiedzenia czy masz zamiar przypieprzać się do każdego postu Bociana i robić chlewik z każdego wątku :?: Nie musisz odpowiadać na pytanie a nawet jest to niewskazane, ale informuję Cię jako moderator, że stajesz się upierdliwy a to można zmienić bardzo skutecznie :idea:

Sławku, babci od baniek z mlekiem czy temu w gumofilcach najprawdopodobniej stówka skutecznie oczy otworzy a poza tym od czego są Ruchacze z powiatówki albo miejskiej :wink:

Ależ ja bardzo lubię Bociana i myślę, że On i mnie lubi :D . Bardzo często mi dokucza na forum :evil: , nie tylko ja jemu. Niech On się od mojej osoby Od....li, a ja gwarantuję, że nie będę mu dokuczał. Swoją drogą to Moderatorze nie jesteś bezstronny, trzymasz linię Bociana, a winieneś wiedzieć, że Bocian nie jest tak do końca bez winy. Pozdrawiam
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.01.2010 18:26

darek1 napisał(a):Ależ ja bardzo lubię Bociana i myślę, że On i mnie lubi :D . Bardzo często mi dokucza na forum :evil: , nie tylko ja jemu. Niech On się od mojej osoby Od....li, a ja gwarantuję, że nie będę mu dokuczał. Swoją drogą to Moderatorze nie jesteś bezstronny, trzymasz linię Bociana, a winieneś wiedzieć, że Bocian nie jest tak do końca bez winy. Pozdrawiam

Z tą różnicą że Bociana nie ma z OT w każdym niemal wątku.
END :idea:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.01.2010 18:43

Rysio napisał(a):
darek1 napisał(a):Ależ ja bardzo lubię Bociana i myślę, że On i mnie lubi :D . Bardzo często mi dokucza na forum :evil: , nie tylko ja jemu. Niech On się od mojej osoby Od....li, a ja gwarantuję, że nie będę mu dokuczał. Swoją drogą to Moderatorze nie jesteś bezstronny, trzymasz linię Bociana, a winieneś wiedzieć, że Bocian nie jest tak do końca bez winy. Pozdrawiam

Z tą różnicą że Bociana nie ma z OT w każdym niemal wątku.
END :idea:

Cóż to za skrót OT, że tak się zapytam gwoli ścisłości.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.01.2010 18:55

Ehhh Darku, 6 lat na forum i nie wiesz że to Off-topic 8O
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.01.2010 19:07

Rysio napisał(a):Ehhh Darku, 6 lat na forum i nie wiesz że to Off-topic 8O

Człowiek uczy się całe życie. Co do OT to róznie to bywa. Staram się nawiązywać do tematu ale rzeczywiście często prowokuję użytkowników do różnych zachowań. Pozdrawiam
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.01.2010 08:00

Rychu , czy stówka czy pięć, to wg mnie nie gra roli :) Przepis w naszej ukochanej Ojczyźnie wg mnie raczej nie do wyegzekwowania. Nawet Ruchacze z powiatówki, czyli nie z rodziny :) nic nie pomogą bo się babcia nie zgodzi na mandat a w sądzie grodzkim się rozpłacze, że ona bidula i nie ma z czego zapłacić i tyle :) Pomysł był kiedys żeby rowerzysta obowiązkowo w kasku jeździł, dla mnie ok, zasadne. Ubierz wiejskich cyklistów w kaski... :):)
Do trolla nieustająco p m w d.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.01.2010 20:27

Bocian napisał(a):Rychu , czy stówka czy pięć, to wg mnie nie gra roli :) Przepis w naszej ukochanej Ojczyźnie wg mnie raczej nie do wyegzekwowania. Nawet Ruchacze z powiatówki, czyli nie z rodziny :) nic nie pomogą bo się babcia nie zgodzi na mandat a w sądzie grodzkim się rozpłacze, że ona bidula i nie ma z czego zapłacić i tyle :) Pomysł był kiedys żeby rowerzysta obowiązkowo w kasku jeździł, dla mnie ok, zasadne. Ubierz wiejskich cyklistów w kaski... :):)
Do trolla nieustająco p m w d.

Czy mam rozumieć Obywatelu, że to dalsza prowokacja ???
Teraz to chyba Ty dostaniesz żółtą kartkę za ubliżanie na forum. Co na to Moderator - Milczy ?????????????????????????????????????????????????? - dziwne, a może jest w zmowie.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 08.01.2010 20:30

Zasłużyłeś sobie na takie traktowanie własnymi wypowiedziami a teraz życzysz sobie aby Cię bronić :?:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.01.2010 21:38

Rysio napisał(a):Zasłużyłeś sobie na takie traktowanie własnymi wypowiedziami a teraz życzysz sobie aby Cię bronić :?:

Nie życzę sobie abyś mnie bronił. Brak Twojej reakcji jest dla przyzwoleniem na prowokowanie "Mojego Serdecznego Kolegi Bociana". Przynajmniej go upomnij. Bo jeśli ja go skrytykuję to pewnie wsadzisz mi czerwoną kartkę. Napięcie coraz bardziej się eskaluje. Czas na działania stabilizacyjne, a nie zaczepne. Pozdrawiam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 08.01.2010 21:53

darek1 napisał(a):Brak Twojej reakcji jest dla przyzwoleniem na prowokowanie "Mojego Serdecznego Kolegi Bociana".

Jakoś tak dziwnie te zdanie brzmi ?Piłeś nie jedż .... jak w temacie. :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.01.2010 16:29

Bocian napisał(a):Do trolla nieustająco p m w d.

Poczuwasz się do trollowania? Ja nigdzie nie napisałem , że to do ciebie. Skrót także rozszyfrowałeś po swojemu, ja nigdzie nie napisałem, że to oznacza to co ty myślisz.
EOT
jan_s1
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jan_s1 » 09.01.2010 17:38

Bocian napisał(a):się babcia nie zgodzi na mandat a w sądzie grodzkim się rozpłacze, że ona bidula i nie ma z czego zapłacić i tyle

Myślę, że już sama wizyta w sądzie na ogół zadziała.

Bocian napisał(a): Pomysł był kiedys żeby rowerzysta obowiązkowo w kasku jeździł, dla mnie ok, zasadne.

A dla mnie zero zasadności. :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.01.2010 18:32

A dla mnie zero zasadności.

A powód?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Pijani kierowcy - masakra, czy taki już zwyczaj? - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone