Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pierwszy raz do Chorwacji - Środkowa Dalmacja

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.03.2012 23:30

jozek75 napisał(a):I trzy godziny ciszy :D

Bezcenne!!! :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.03.2012 23:46

Bezcenne!!!

To są spokojne i wesołe wakacje :idea:
ps: Mogą być po schodach jak ktoś lubi :!:
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 28.03.2012 23:55

Nie wiem czy zwróciłeś uwagę na to co napisałem wcześniej w PS.
...2.00 minuta filmu, którego link podałem - Twój apartament jest po prawej - niska zielona barierka i furtka, zanim operator kamery skręci w lewo...

W żaden sposób nie chcę Ci nic sugerować ani narzucać... Mnie i mojej rodzince się tam bardzo podobało dlatego jedziemy kolejny raz...
Mogę tylko powiedzieć - polecam to miejsce... :wink:
fotek
Globtroter
Apartament Bojić

Nieprzeczytany postnapisał(a) fotek » 29.03.2012 09:46

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Odnośnie tego apartamentu mogę ci coś powiedzieć byłem tam w zeszłym roku. Samochód parkujesz przy samej ulicy, nigdzie nie zjeżdżasz. Rodzina Daniego bardzo wporządku. Do dyspozycji masz górę , na dole oni nieraz bywają, gdyż mieszkają w Splicie. Kuchnia duża wpełni wyposażona, taras duży przestronny z widokiem na morze. Z kuchni masz przejście do pokoju / rozsuwane drzwi/ , dalej masz dwa pokoje w każdym duże łóżko, łazienka z prysznicem. Na zewnątrz też jest prysznic, jest grill. Do apartamentu z ulicy masz 10-20 stopni. Do morza zejście obok Apolla 11- tam jest plaża betonowa , ale da się popływać. Kawałek dalej są dwie plaże miejskie dosyć duże, możesz zjechać samochodem. Jak coś to pisz coś dopowiem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.03.2012 09:55

Mogę tylko powiedzieć - polecam to miejsce...

Ok
Jak najbardziej ci wierzę że wam się podobało, ja wcześniej (bez dzieci) też bym może się na nią zdecydował ale z małymi dziećmi raczej nie, a już z wózkiem to na pewno nie.
Ale myślę że zostawmy to do oceny Pytającemu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.03.2012 10:05

Może ktoś jeszcze może powiedzieć coś na temat tych w/w kwater albo ma jakieś namiary na coś podobnego?

A może "w ciemno" :D
Sam ocenisz miejsce na swoje wakacje.
Rezerwując zawsze może czekać na ciebie "niespodzianka" która ci się nie spodoba a innym nie przeszkadzała :roll:
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 29.03.2012 10:05

jozek75 napisał(a):
Mogę tylko powiedzieć - polecam to miejsce...

Ok
Jak najbardziej ci wierzę że wam się podobało, ja wcześniej (bez dzieci) też bym może się na nią zdecydował ale z małymi dziećmi raczej nie, a już z wózkiem to na pewno nie.
Ale myślę że zostawmy to do oceny Pytającemu.

Jasne, że tak!

PS.
W 2009 roku moje dzieciaki miały 3 i 5 lat i schody nie były problemem. Oczywiście wieczorami było trochę stękania, ale bez noszenia na rękach. Z wózkiem, rzeczywiście może nie być łatwo dotrzeć do Apollo11, natomiast do opisywanej tutaj żaden problem.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Pierwszy raz do Chorwacji - Środkowa Dalmacja - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone