Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pag-Dubrownik, jest możliwość dopłynięcia statkiem?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Monika72
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monika72 » 24.08.2011 14:20

Witam, jak w temacie...czy jest jakies połączenie między Pagiem a Dubrownikiem? Szukam dośc długo i nic nie mogę znaleźc. Jakby ktoś znał orientacyjną cenę, to będę bardzo wdzięczna.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.08.2011 19:39

Nie spotkałem się z takim połączeniem i nie widziałem też większych promów (dužobalne linije) w portach Pagu. Do Dubrovnika z pewnością dostaniesz się ze Splitu (promem relacji Rijeka - Dubrovnik).

Klik.

Pozdrav.
Monika72
Odkrywca
Wielkie dzięki :D

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monika72 » 24.08.2011 21:48

Do Splitu jakoś się dokolebię i mam nadzieję, że w tym roku zobaczę wreszcie moje marzenie-Dubrownik...
Monika72
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monika72 » 24.08.2011 21:50

Podziękowałam w temacie, ale małe strasznie, więc jeszcze raz tutaj: wielkie dzięki ;)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone