Ural napisał(a): Reasumując odpowiem dobitnie. Im głupszy naród tym więcej przypadków COVID-19.
czyli co, Czesi są najgłupszym narodem na świecie? I to dopiero teraz, bo wiosną stawiano ich na wzór jako najmądrzejszych.
Jakie to proste!
.png)
Ural napisał(a): Reasumując odpowiem dobitnie. Im głupszy naród tym więcej przypadków COVID-19.
.png)
.png)
.png)
.png)
Nefer napisał(a):Tydzień temu pisaliśmy w tym wątku o nauce zdalnej dla podstawówek, no i właśnie to ogłosił premier dla klas 4-8.
.png)
wikol napisał(a):Dramat ? Bez przesady. Jeśli za 2 tyg. bedą mniejsze przyrosty to wszystko bedzie ku dobrej drodze.
.png)
wikol napisał(a):Bez przesady. O strajku nikt już nie pamięta. Rodzice bardziej przeżywają niż dzieci.
.png)
Nefer napisał(a):wikol napisał(a):Dramat ? Bez przesady. Jeśli za 2 tyg. bedą mniejsze przyrosty to wszystko będzie szło ku dobrej drodze.
Obawiam się (obym się mylił), że dużo dłużej potrwa zamknięcie szkół.
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):wikol napisał(a):Bez przesady. O strajku nikt już nie pamięta. Rodzice bardziej przeżywają niż dzieci.
Ja pamiętam bo siedziałam z dziećmi w domu przez dwa miesiące
.png)
maslinka napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):wikol napisał(a):Bez przesady. O strajku nikt już nie pamięta. Rodzice bardziej przeżywają niż dzieci.
Ja pamiętam bo siedziałam z dziećmi w domu przez dwa miesiące
Strajk trwał 3 tygodnie... Dokładnie tyle.
A zamknięcie szkół to spóźniona decyzja. Gdyby to zrobili 2 tygodnie wcześniej, byłabym zdrowa. Jak wielu innych nauczycieli i uczniów oraz ich rodziców. Nie mówiąc już o tych nauczycielach, którzy zmarli...
Teraz najważniejsze jest zdrowie i życie!
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.