wikol napisał(a):Turysci z PL też koncertowo dołożyli się do wzrostu zachorowań.
Tere - fere , byłem, widziałem, zobaczyłem i nic złego nie zostawiłem /ani nie przywiozłem.
wikol napisał(a):Turysci z PL też koncertowo dołożyli się do wzrostu zachorowań.
.png)
lew napisał(a):......nie ma takowych badań, ale ma rację - osobiście wiem o 10 rodzinach ,które po zakończeniu izolacji domowej po 10 dniach wyjeżdżały na urlop na Chorwację,
bez wykonania testów
.png)
I co z tego? Skończyli izolację, brak objawów, więc są zdrowi to jadą (takie obowiązują przepisy). Ty też nie mając objawów mogłeś wirusa tam zaciągnąć.... Mogłeś też zabrać ze sobą paciorkowca i go dalej sprzedać... Nie przesadzajmy...lew napisał(a):......nie ma takowych badań, ale ma rację - osobiście wiem o 10 rodzinach ,które po zakończeniu izolacji domowej po 10 dniach wyjeżdżały na urlop na Chorwację,
bez wykonania testów
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
dids76 napisał(a):Z tego co wiem większość "izolacji domowych" kończy się po określonym czasie bez wykonywania testów. Mój pracownik i jego rodzina po okresie kwarantanny mógł bez testów wrócić do pracy (w hipermarkecie)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.