.png)
.png)
marekkowalak napisał(a):Bravik - tak spytam z ciekawości - zdarzyło ci się kiedyś w życiu przyznać do błędu? Chociaż jeden raz?
.png)
Bravik napisał(a):marekkowalak napisał(a):Bravik - tak spytam z ciekawości - zdarzyło ci się kiedyś w życiu przyznać do błędu? Chociaż jeden raz?
A konkretniej? Gdzie tu dojrzałeś bląd, Sherlocku?

.png)
.png)
.png)
robertms napisał(a):krzysiek bb napisał(a):16 lat temu pod innym nickiem rejestrowałem się na tym forum: czasy Leona i innych. Wpis powyżej pokazuje jak zmienił się od tego czasu internet i to forum.
Jak widac, czasy, i Leon-y, oraz internety sie zmieniajo...
p.s.
To byly chyba czasy z przed "zarazy"...
.png)
robertms napisał(a):baunty napisał(a):...już kilka lat temu olali forum na rzecz FB.
A to FB to jakieś lepsze...?![]()
Trza chyba tam w koncu zaistnieć...
p.s.
O jakich usługach piszesz, #baunty?
.png)
anakin napisał(a):baunty i robertms
Kolejny Wasz OT w tym temacie skończy się kwarantanną.

baunty napisał(a): Bardzo przepraszam szanownego usera z rolą moderatora. Będę się starał unikać pisania OT - choć został utworzony wątek gdzie są same konkrety na temat Covid i podróży do Cro, a w tym miał być większy luz w tematyce pisania.
Ja bym się bardziej zastanowił jak ponownie przyciągnąć ludzi na to forum, a nie nad tym, czy to już OT, czy nie![]()
To serio taka propozycja bez żadnych złośliwości.
.png)
anakin napisał(a):baunty napisał(a): Bardzo przepraszam szanownego usera z rolą moderatora. Będę się starał unikać pisania OT - choć został utworzony wątek gdzie są same konkrety na temat Covid i podróży do Cro, a w tym miał być większy luz w tematyce pisania.
Ja bym się bardziej zastanowił jak ponownie przyciągnąć ludzi na to forum, a nie nad tym, czy to już OT, czy nie![]()
To serio taka propozycja bez żadnych złośliwości.
Informuję szanownego usera z rolą usera, że jest wystarczający luz w związku z tematem wątku, który wiesz jak brzmi.
Medycyną czy s.f. się tutaj nie zajmujemy.
Godzinę temu przeniosłem Twój post całkowicie nie związany z tematem, a Ty dalej robisz to samo.
Masz w głębokim poważaniu osoby odpowiedzialne za porządek na tym forum.
Ja tak to odbieram.
Więc będzie jak powiedziałem.
Oczywiscie to tylko propozycja, bez żadnej złosliwosci.
.png)
anakin napisał(a):baunty i robertms
robertms napisał(a):anakin napisał(a):baunty i robertms
Jasne, jasne, w tych wątkach covid-owych to mozna sie pogubic... Jest z prefiksem "OT", bez "OT", do tego "Konkrety"... Szaleństwo... ;)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.