.png)
.png)
Franz napisał(a):Jako, że jest to mój ostatni wpis na forum w tym roku, składam wszystkim odwiedzającym moje wspomnienia - zarówno aktywnym, którym przy okazji za to dziękuję, jak i milczącym - życzenia realizacji marzeń, nawet tych najśmielszych czy najskrytszych, w nadchodzącym roku 2017.
A jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie, fotki z pożegnania kończącego się roku 2016 zamieszczę zaraz po zakończeniu aktualnie pokazywanego wypadu.
Wiele Dobrego...
Wojtek
.png)
.png)
Franz napisał(a):Jako, że jest to mój ostatni wpis na forum w tym roku, składam wszystkim odwiedzającym moje wspomnienia - zarówno aktywnym, którym przy okazji za to dziękuję, jak i milczącym - życzenia realizacji marzeń, nawet tych najśmielszych czy najskrytszych, w nadchodzącym roku 2017.
.png)
bernidi napisał(a):Wzajemnie życzenia realizacji istniejących już planów oraz nieustającej fantazji w tworzeniu kolejnych.![]()
A przede wszystkim zdrowia...
bernidi napisał(a):A żeby trzymać się tematu "Opodal" to mnie w Nowy Rok powitało widmo Brockenu na połoninie Caryńskiej. Ale nic to, przesądny nie jestem...
.png)
Franz napisał(a):życzenia realizacji marzeń, nawet tych najśmielszych czy najskrytszych, w nadchodzącym roku 2017.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe