Beskid Żywiecki: Koszarawa - Lachów Groń - Jałowiec - Mędralowa - Koszarawa
.png)

.png)
Nefer napisał(a):Ja też bardzo lubię okolice Żabnicy, jak i bardziej na zachód: Wielka Rycerzowa - Przegibek - Wielka Racza
maslinka napisał(a):Wojtku, piękne zdjęcia, jak zawszeWszystkiego dobrego w nowym roku. Kolejnych fascynujących podróży
.png)
Franz napisał(a):A wspominając Ujsoły... przychodzi na myśl Chatka Chemików w dolinie Danielki...
.png)
Franz napisał(a):A o klubie Gnojarz słyszałeś?...
.png)
bernidi napisał(a):SgwdYrEira napisał(a):Franz napisał(a):A o klubie Gnojarz słyszałeś?...
Nie słyszałem.
Czy to klub tych, którzy... hm... bałagan robią w Twoim wątku![]()
![]()
Dobre!
Jak by co to ja się wypisuję...![]()
.png)
.png)
21monika napisał(a):Jak zawsze piękne okolice i zdjęcia.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i udanych dalszych wypraw, a później obszernych relacji.
plavac napisał(a):Witajcie w Nowym Roku!
plavac napisał(a):A czy wiesz, Wojtku, że (być może) masz problem z tytułem tej części wątku? Otóż był taki pan, geograf, Jerzy Kondracki, który nam całkowicie poprzewracał góry z naszej młodości i wg niego wędrowałeś po Beskidzie Makowskim czyli dawniej Średnim. I Mędralowa jest najwyższym szczytem tego pasma, a nie Lubomir, który ma być poślednim szczytem Beskidu Wyspowego.
To co, Wojtku, zmienisz tytuł Beskid Żywiecki: Koszarawa - Lachów Groń - Jałowiec - Mędralowa - Koszarawa, czy twardo stoimy przy kartografii młodości?![]()
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe