Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Omiś - nie taki straszny jak go malują.

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
eagler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eagler » 12.02.2011 09:42

Witaj

byliscie moze na splywie w Omnisiu jak to wyglada masz moze jakies fotki mamy sie tam wybrac w tym roku chcialbym zasiegnac rady
matula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matula » 14.02.2011 10:50

super fotki!
my byliśmy w Stanici (chyba ze 3-4 km dalej), ale w tym roku wracamy w tamte okolice, bo jeszcze wielu ciekawych miejsc nie odwiedziliśmy, a dzieciom podobały się tamte właśnie plaże :wink:
trinity
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) trinity » 14.02.2011 12:54

Omis- to miasteczko, do którego wracam z wielkim sentymentem :D Cieszę się, że pospacerowałam tu z Wami :D

Urlopowaliśmy w tych okolicach trzykrotnie i polecam to miasteczko na wieczorne spacery, dobrą kawę a i okolice są warte zobaczenia ... :wink:
Gracka33
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gracka33 » 05.03.2011 17:50

Fotki świetne ,też dużo się naczytałam złego na temat Omisiu ,ale postanowiłam sie tam w tym roku wybrać, dokładniej to do Duće,To będzie mój pierwszy wypad do Chorwacjii ,po tych zdjęciach wiem po cześci co warto zwiedzić;) Jest coś jeszcze wartego do obejrzenia w okolicach Duće ,Omisiu ?
marko350
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marko350 » 05.03.2011 20:14

Omis jest pięknym miastem z górami w środku miasta i widocznym morzem. Byłem kilka razy w tym mieście i wszystkim polecam odwiedziny. Zdjęcia nie oddadzą pięknych widoków. :D :D :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 05.03.2011 21:35

Do tej myślałem o Omiszu jako miejscu na wypad z Makarskiej na rafting po Cetinie, ale widze że trzeba będzie trochę więcej czasu zarezerwować, żeby dołączyć do tego zwiedzanie i fotografowanie.

Super fotki! :lool:
janusz07
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz07 » 06.03.2011 21:14

fajne fotki.
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Omiś - nie taki straszny jak go malują. - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone