Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
super fotki!
my byliśmy w Stanici (chyba ze 3-4 km dalej), ale w tym roku wracamy w tamte okolice, bo jeszcze wielu ciekawych miejsc nie odwiedziliśmy, a dzieciom podobały się tamte właśnie plaże
Fotki świetne ,też dużo się naczytałam złego na temat Omisiu ,ale postanowiłam sie tam w tym roku wybrać, dokładniej to do Duće,To będzie mój pierwszy wypad do Chorwacjii ,po tych zdjęciach wiem po cześci co warto zwiedzić;) Jest coś jeszcze wartego do obejrzenia w okolicach Duće ,Omisiu ?
Omis jest pięknym miastem z górami w środku miasta i widocznym morzem. Byłem kilka razy w tym mieście i wszystkim polecam odwiedziny. Zdjęcia nie oddadzą pięknych widoków.
Do tej myślałem o Omiszu jako miejscu na wypad z Makarskiej na rafting po Cetinie, ale widze że trzeba będzie trochę więcej czasu zarezerwować, żeby dołączyć do tego zwiedzanie i fotografowanie.