Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Omis i okolice

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dacer
Podróżnik
Omis i okolice

Nieprzeczytany postnapisał(a) dacer » 14.04.2012 17:45

Witam Cromaniaków.
Planujemy w tym roku wyjechać do Chorwacji w okolice Omis i poniżej w stronę Dubrownika. Czy możecie polecić jakieś fajne miejsca z namiarami na kwatery? Jedziemy w 3 dorosłych i dwójką dzieci, więc interesują nas pokoje 2+1 oraz 2. Najlepiej kwatery z widokiem na morze :) oraz w miarę spokojna i żwirkową plażę.
Będę bardzo wdzięczny
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję z góry.
crono
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) crono » 14.04.2012 19:10

A może jeszcze ktoś ma ci nogi umyć ?
Same roszczenia, a poczytać , poszukać np.tu forum/viewforum.php?f=6
Iv.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iv. » 14.04.2012 19:57

Witam..podaj maila..to prześlę..cosik...
Sztyrlic69
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sztyrlic69 » 14.04.2012 21:06

Witaj

Polecam miesjcowość Stanici (około 8 km za miejscowością Omis w kierunku Makarskiej) i apartamenty u Neny Rajkovic:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2012 21:15

Iv. napisał(a):Witam..podaj maila..to prześlę..cosik...

Witam ... do mnie nic cosik z Lopud / Kolocep / Sipan ostatecznie Mljet nie przyszło :cry: :cry:
dacer
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dacer » 15.04.2012 10:52

crono napisał(a):A może jeszcze ktoś ma ci nogi umyć ?
Same roszczenia, a poczytać , poszukać np.tu forum/viewforum.php?f=6

Kolego czytałem wcześniej i to dokładnie............jeśli masz zamiar pisac takie frazesy, które nie są pomocne to dzięki
dacer
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dacer » 15.04.2012 10:52

Iv. napisał(a):Witam..podaj maila..to prześlę..cosik...

a @ to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
crono
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) crono » 15.04.2012 18:49

Dla ciebie to frazesy dla mnie to zaśmiecanie forum, bo jak inaczej to nazwać. Pierwszy post i od razu nowy temat,dajcie coś gotowego. bo nic nie znalazłem (nie chciało mi się szukać).
dacer
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dacer » 16.04.2012 07:59

crono napisał(a):Dla ciebie to frazesy dla mnie to zaśmiecanie forum, bo jak inaczej to nazwać. Pierwszy post i od razu nowy temat,dajcie coś gotowego. bo nic nie znalazłem (nie chciało mi się szukać).

no kolego to przejrzyj sobie dokładnie to forum i wtedy ok. 50% to będą śmieci dla Ciebie....
a forum jest po to by pytać a jak nie chcesz pomagać to się po prostu nie odzywaj
pinkakoladka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pinkakoladka » 08.08.2013 17:07

Witam,
Czy ma ktoś namiar na tanie apartamenty w Omis? Jedziemy 25 sierpnia w 4 osoby i będziemy szukać dwóch sypialni z aneksem kuchennym. Pomoże ktoś? :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone