Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okrug Gornji pytanie - (w archiwum nie znalazłem)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piots
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piots » 27.05.2007 17:27

Witam wszystkich forumowiczów

W sierpniu wyjeżdżam do tej miejscowości, mój paratament jest blisko największej plaży żwirkowej w tej miejscowości, może mi kots przybliżyć lokalizację tej plaży? Miejscowośc jak wynika z mapy jest dośc rozległa.

Pozdrawiam
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 27.05.2007 18:10

O wyspie Ciovo i miejscowościach na tej wyspie wie wszystko madzia. Ktoś powiedział ... to skarbnica wiedzy . Uśmiechnij się i wejdż do przeglądarki tam madzia ma swoje posty . Na marginesie ja też jadę w sierpniu na Gornji Okrug , może się spotkamy ale musisz ozankować pojazd naklejką CROPL, gzie można dostać ... OPAL ... Pozdrav Andreas :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 28.05.2007 08:54

Obrazek

Między czerwonymi kreskami zaznaczyłem lokalizację tej "najwiekszej plaży żwirkowej" w Okrug Gornji.Jak widać jest ona dość rozległa :D :D
Pozdrav.
aguś
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aguś » 28.05.2007 09:23

Witajcie
Ja też wybieram się z rodziną w sierpniu (4-11) do Okrug Gornji, a konkretnie zamówiłam apartament w Willi JADRAN. Czy może był tam ktoś? :D
drzaska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) drzaska » 28.05.2007 09:45

Super plaża - to w dwóch słowach :D byłam w zeszlym roku w Okrug G.
Piots
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piots » 28.05.2007 10:03

wojan napisał(a):Obrazek

Między czerwonymi kreskami zaznaczyłem lokalizację tej "najwiekszej plaży żwirkowej" w Okrug Gornji.Jak widać jest ona dość rozległa :D :D
Pozdrav.

Dzięki !!! Nie jest taka znowu wielka:) Mnie chodziło głównie o lokalizacje w którym rejonie wyspy. Szkoda, że nie w kierunku otwartego morza, tylko zatoki:(
aguś
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aguś » 28.05.2007 10:41

Drzaska - a jak tam z czystością wody, bo jakby nie było to jednak zatoka, no i blisko duże miasta? :? A może masz jakieś fotki plaży i miasteczka? My od 2 lat jeździmy w okolice Dubrownika i tam jest fantastyczna, czyściutka. W tym roku po Okrug Gornji, też jedziemy w tamte strony. :wink:
drzaska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) drzaska » 28.05.2007 11:08

aguś napisał(a):a jak tam z czystością wody, bo jakby nie było to jednak zatoka, no i blisko duże miasta? :?
Biorąc pod uwagę wodę jaką widywałam do tej pory to dla mnie to była super czysta.. no ale może się nie znam na stopniu zanieczyszczeń 8O . A jeśli chodzi o zdjęcia, to jakieś tam na pewno mam, poszperam na dysku i jak coś to upublicznię :wink:
pioszczep
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pioszczep » 28.05.2007 12:43

wojan napisał(a):Obrazek

Pozdrav.

Trzeba przyznać, że plaża ta jest na ogół zawsze zatłoczona a do tego jest ona "głośna". Proponuje małą i kameralną plażę znajdującą się powyżej tego małego półwyspu.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone