Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okrug Donji-czy warto?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jaser
Odkrywca
Re: Pytanie o Fotki?

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaser » 15.07.2008 13:08

Bodzio napisał(a):Czy macie jakieś fotki z Okrug Donji do pokazania na forum (plaże, widoczki) ?

Bodzio właśnie wróciłem z cro Donij Okrug mieszkałem w apartamencie Marin jest jak dla mnie bez uwag nowe, czyste gospodarze bardzo gościnni była rakija, serwowali rybkę z grila.
Pełny wypas pokoje bardzo ładne nie brać nic jest wszystko od ręczników po 3 białe na głowę po garnki,sztućce nawet środki czystości po tygodniu zmiana pościeli extra.
Plaże ładne ale trzeba iść ok.400m jedna i jechać ok 1.5kmplaża KAWA ale warto tam się udać jest też zejście do morza ok. 20m od pokoju ale stromo i nie dla dzieci zejście do wody.
Patrycja
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja » 15.07.2008 18:17

Dzisiaj właśnie wróciłam z Okrugu Donjiego.Byłam tam już trzeci raz i bardzo polecam to miejsce.Rzeczywiście jest o wiele ciszej i spokojniej tam-a dla mnie to czysty raj na ziemi,dlatego gratuluję wyboru i życzę udanego wyjazdu!:)
bjk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bjk » 15.07.2008 20:39

Ja też polecam Okrug Donji, byłam tam w sierpniu 2006 - jechaliśmy w ciemno, po przekroczeniu korka na moście przed wjazdem do Trogiru dojechaliśmy do Okrug Gornji i bylismy przerażeni natłokiem turystów, pojechalismy do Okrug Donji - cisza i spokój. znaleźlismy świetny apartament (mam fotki - mogę przesłac) i spędziliśmy świetne wakacje. Zdecydowanie nie polecam miejscowości:Slatine, Arbanija, Okrug Gornji. Ale zawsze wiadomo - kto co woli.
marcelka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcelka » 22.07.2008 14:48

Witam, Już zaklepałam rezerwację w Okrug Gornij dzielnica Businci, co prawda tylko na 5 dni, ale po przejrzeniu waszych wypowiedzi mam mieszane uczucia co do trafności wyboru.
Byłam w Chorwacji 5 razy ale za każdym razem w tym samym miejscu -półwysep Peljesac - Kuciste - Perna. I tym razem Perna (według mojego męża raj na ziemi) jest celem podróży ale wcześniej chciałam zobaczyć coś nowego.
Proszę was bardzo powiedzcie co tam ciekawego można zobaczyć i robić. I czy rzeczywiście to miejsce jest tak zatłoczone? I czy rzeczywiście przejazd przez post w Trogirze zabiera tak długo czasu.
Będziemy tam w terminie 11-16.08. Rezerwacja przez Adriatic.hr domek http://www.adriatic.hr/show_obj.php?id=1108. Rzeczywiście tak blisko plaży? :?:
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 22.07.2008 15:13

beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 22.07.2008 15:16

Bodzio
Croentuzjasta
Re: Pytanie o Fotki?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodzio » 22.07.2008 17:11

jaser napisał(a):
Bodzio napisał(a):Czy macie jakieś fotki z Okrug Donji do pokazania na forum (plaże, widoczki) ?

Bodzio właśnie wróciłem z cro Donij Okrug mieszkałem w apartamencie Marin jest jak dla mnie bez uwag nowe, czyste gospodarze bardzo gościnni była rakija, serwowali rybkę z grila.
Pełny wypas pokoje bardzo ładne nie brać nic jest wszystko od ręczników po 3 białe na głowę po garnki,sztućce nawet środki czystości po tygodniu zmiana pościeli extra.
Plaże ładne ale trzeba iść ok.400m jedna i jechać ok 1.5kmplaża KAWA ale warto tam się udać jest też zejście do morza ok. 20m od pokoju ale stromo i nie dla dzieci zejście do wody.

Możesz podesłac jakies fotki z tej plazy oddalonej o 400m i otoczenia apartamentu z zewnatątrz? Gdzie najlepiej wymienic euro? Jak chcielibysmy podjechac do okrug Gornji na wieksze zakupy lub wieczorem zeby pospacerowac po wiekszej miejscowosci jest gdzie zostawic auto?mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne