Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Okrug Donji-czy warto?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bodzio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodzio » 19.03.2008 18:54

jaser napisał(a):Bodzio jak masz jakieś bliższe inormacje na temat tej kwaterki daj znać :D

podaj mail to wyślę stronkę
adamgcko
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamgcko » 19.03.2008 22:15

shimmy napisał(a):Witam
Dwa lata temu byłam w Ciovo okrung gornyj u polsko -chorwackiej rodziny, warunki super, blisko do morza jakby był ktoś chętny moge podesłać zdjecia z wyjazdu oraz adres kontaktowy

Witam,
bardzo proszę o podanie namiarów, gdzie dokładnie byliście. Mam cos na oku, ale nie mogę się jeszcze zdecydować co do miejsca. Jeśli to nie problem, to proszę o kilka fotek.
Pozdrawiam
:wink:
e-mail:adamgcko@wp.pl
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 20.03.2008 10:54

shimmy napisał(a):Witam
Dwa lata temu byłam w Ciovo okrung gornyj u polsko -chorwackiej rodziny, warunki super, blisko do morza jakby był ktoś chętny moge podesłać zdjecia z wyjazdu oraz adres kontaktowy

ja bardzo proszę o namiary na ten nocleg adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
RobZel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobZel » 20.03.2008 11:31

Dla zainteresowanych Ciovo - polecam kwaterę z minionego sezonu (dwa apartamenty w obiekcie) sprawdzona - jest OK (50 Eu/dobę; cztery osoby; dwa pokoje; 5 min. plaża; 30 min na piechotkę do Trogiru)

http://www.zakwaterowaniewchorwacji.pl/ ... nts-tonka/

Dla nas (dwoje dorosłych z 2 małych dzieci - 3 i 4l) było ok.; 10 dni pobutu = plaża, plaża, plaża + wycieczki po wyspie + kilkakrotnie Trogir + Split + wodospady KRKA

trochę prywatnych wrażeń na
http://robert.zelinski.edu.oeiizk.waw.p ... rogir.html

miłego wypoczynku
jaser
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaser » 20.03.2008 13:25

Bodzio napisał(a):
jaser napisał(a):Bodzio jak masz jakieś bliższe inormacje na temat tej kwaterki daj znać :D

podaj mail to wyślę stronkę

mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl stronkę apartamentu marin mam może masz coś innego?
Dzięki
jadrankika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jadrankika » 20.03.2008 19:36

moim zdaniem szkoda ludzie waszej kasy na to cholerne ,betonowe CIOVO . Powstały tam setki okropnych domów z ekspansją ich włascicieli na agencje turystycze w Polsce . Dlatego tak go wszędzie pełno ...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.03.2008 19:57

jadrankika napisał(a):moim zdaniem szkoda ludzie waszej kasy na to cholerne ,betonowe CIOVO . Powstały tam setki okropnych domów z ekspansją ich włascicieli na agencje turystycze w Polsce . Dlatego tak go wszędzie pełno ...

Zdecydowanie sie zgadzam :D Co roku to samo , Ciovo , Ciovo i Ciovo :wink: To już lepiej chyba do Kasteli pojechać :D :wink: Ludzie jest tyle pięknej Chorwacji , choćby niedaleka omiska riv. , albo na północ , Ljubljeva , Bilo , Zacevo, itd . , a wy ciągle powtarzacie to Ciovo :wink:
Pozdrav
jadrankika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jadrankika » 20.03.2008 20:25

mkm ,jezeli chodziło ci o ZEĆEVO pomiędzy Primostenem a Rogoznicą,to popieram bardzo ,bardzo .Nowicjuszom wybierającym się do Dalmacji polecam tam apartamenty rodziny Boban.

Kasztela?? ? a co z dewastacją morza przez cementownię Split? co prawda założyli nowe filtry i nie ma na drzewach pyłu cementowego ,ale jednak kąpiel tam przyjemnością jeszcze długo nie będzie .

Bok
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.03.2008 20:42

jadrankika napisał(a):mkm ,jezeli chodziło ci o ZEĆEVO pomiędzy Primostenem a Rogoznicą,to popieram bardzo ,bardzo .Nowicjuszom wybierającym się do Dalmacji polecam tam apartamenty rodziny Boban.

Kasztela?? ? a co z dewastacją morza przez cementownię Split? co prawda założyli nowe filtry i nie ma na drzewach pyłu cementowego ,ale jednak kąpiel tam przyjemnością jeszcze długo nie będzie .

Bok

Z Kastelą to byl oczywiście żart :D
O to właśnie Zacevo mi chodzi :D
jadrankika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jadrankika » 20.03.2008 20:56

no to- "u redu ".Bo już wyobraziłam sobie przerzut ekspansji naszych turystów ze śmierdzących OKRUGÓW na toksyczne KASTELA .Jednak mi ich szkoda ...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.03.2008 21:21

jadrankika napisał(a):no to- "u redu ".Bo już wyobraziłam sobie przerzut ekspansji naszych turystów ze śmierdzących OKRUGÓW na toksyczne KASTELA .Jednak mi ich szkoda ...

Dlatego tu jesteśmy , by tego właśnie pilnować , a w razie potrzeby - ostrzegać :D :wink:
Pozdrav.
jadrankika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jadrankika » 20.03.2008 21:40

No to CIOVO !,CIOVO! komu jeszcze CIOVO ??
Co tak cicho ?nie ma więcej pytań o jakiś apartmanik ,adresik ?

Ludzie ,od serca radzę tylko nie tam ( no i nie wyspa VIR !!), a wakacje będą super!
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.03.2008 22:15

jadrankika napisał(a):No to CIOVO !,CIOVO! komu jeszcze CIOVO ??
Co tak cicho ?nie ma więcej pytań o jakiś apartmanik ,adresik ?

Ludzie ,od serca radzę tylko nie tam ( no i nie wyspa VIR !!), a wakacje będą super!

Dlaczego nadajesz na tych samych falach co ja :?: :wink:
jadrankika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jadrankika » 20.03.2008 22:26

U mnie fal nie ma - totalna BONANZA . ..

L.NOĆ
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.03.2008 22:42

jadrankika napisał(a):U mnie fal nie ma - totalna BONANZA . ..

L.NOĆ

Lubię BONANZĘ też :wink:
Do skorog ... :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne