jaser napisał(a):Bodzio jak masz jakieś bliższe inormacje na temat tej kwaterki daj znać
podaj mail to wyślę stronkę
.png)
shimmy napisał(a):Witam
Dwa lata temu byłam w Ciovo okrung gornyj u polsko -chorwackiej rodziny, warunki super, blisko do morza jakby był ktoś chętny moge podesłać zdjecia z wyjazdu oraz adres kontaktowy
.png)
shimmy napisał(a):Witam
Dwa lata temu byłam w Ciovo okrung gornyj u polsko -chorwackiej rodziny, warunki super, blisko do morza jakby był ktoś chętny moge podesłać zdjecia z wyjazdu oraz adres kontaktowy
.png)
.png)
Bodzio napisał(a):jaser napisał(a):Bodzio jak masz jakieś bliższe inormacje na temat tej kwaterki daj znać
podaj mail to wyślę stronkę
.png)
.png)
jadrankika napisał(a):moim zdaniem szkoda ludzie waszej kasy na to cholerne ,betonowe CIOVO . Powstały tam setki okropnych domów z ekspansją ich włascicieli na agencje turystycze w Polsce . Dlatego tak go wszędzie pełno ...
.png)
.png)
jadrankika napisał(a):mkm ,jezeli chodziło ci o ZEĆEVO pomiędzy Primostenem a Rogoznicą,to popieram bardzo ,bardzo .Nowicjuszom wybierającym się do Dalmacji polecam tam apartamenty rodziny Boban.
Kasztela?? ? a co z dewastacją morza przez cementownię Split? co prawda założyli nowe filtry i nie ma na drzewach pyłu cementowego ,ale jednak kąpiel tam przyjemnością jeszcze długo nie będzie .
Bok
.png)
.png)
jadrankika napisał(a):no to- "u redu ".Bo już wyobraziłam sobie przerzut ekspansji naszych turystów ze śmierdzących OKRUGÓW na toksyczne KASTELA .Jednak mi ich szkoda ...
.png)
.png)
jadrankika napisał(a):No to CIOVO !,CIOVO! komu jeszcze CIOVO ??
Co tak cicho ?nie ma więcej pytań o jakiś apartmanik ,adresik ?
Ludzie ,od serca radzę tylko nie tam ( no i nie wyspa VIR !!), a wakacje będą super!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne