Dziękował.
Zastanawiam się, czy jeszcze przedpieku na jakiejś szynce czy karkówce nie zrobić.
.png)
.png)
FUX napisał(a):Karkówkę jutro marynuję.
Owijałeś to jakąś folią czy bez niczego?
ynka napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):FUX napisał(a):Karkówkę jutro marynuję.
Owijałeś to jakąś folią czy bez niczego?
Do zalewy solankowej, tylko do zalewy
A ja jestem teraz na Ukrainie i kupiłam sobie duży słoik hrenowiny, nie wiem czy wiesz co to jest?
.png)
JackDaniels;) napisał(a):ynka napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):FUX napisał(a):Karkówkę jutro marynuję.
Owijałeś to jakąś folią czy bez niczego?
Do zalewy solankowej, tylko do zalewy
A ja jestem teraz na Ukrainie i kupiłam sobie duży słoik hrenowiny, nie wiem czy wiesz co to jest?
To takie Ukraińskie słoiki
ynka napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):ynka napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):FUX napisał(a):Karkówkę jutro marynuję.
Owijałeś to jakąś folią czy bez niczego?
Do zalewy solankowej, tylko do zalewy
A ja jestem teraz na Ukrainie i kupiłam sobie duży słoik hrenowiny, nie wiem czy wiesz co to jest?
To takie Ukraińskie słoiki
ha ha ha...![]()
nie, to jest od słowa hren, w niektórych regionach, to jest przekleństwo
.png)
JackDaniels;) napisał(a):ynka napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):ynka napisał(a):A ja jestem teraz na Ukrainie i kupiłam sobie duży słoik hrenowiny, nie wiem czy wiesz co to jest?
To takie Ukraińskie słoiki
ha ha ha...![]()
nie, to jest od słowa hren, w niektórych regionach, to jest przekleństwo
Czyli przeklęty słoik
.png)
