W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam,
właśnie przebywam na Ciovo i chcę wybrac się na jakąś fajną wycieczkę np. kajaki, nurkowanie. Może ktoś już korzystał z podobnych atrakcji. Bardzo proszę o polecenie. Pozdrawiam i przesyłam mnóstwo słonka
Jezu nie straszcie, aż tak jest źle. Fakt trochę się przeraziłam po tym co przeczytałam choćby na forum... No, ale do odważnych świat należy, mam nadzieję, że nie będzie źle
I tak trzymać!
Ponieważ mnie w tym roku zdecydowanie brakło odwagi to jeżeli mogę Cię prosić opisz swoje wrażenia, albo jeszcze lepiej napisz e-mail, bo pewnie będę miała duużo pytań.
Myślę, że kobiecy punkt widzenia będzie mile widziany nie tylko przeze mnie.
Pozdrawiam i życzę udanej wyprawy i miłych wrażeń. Trzymamy kciuki.
No i wróciłam. Kto powiedział że to jest ekstremalne, to zdrowo przesadził. Nie wiem, albo ja jestem taka odważna . Fakt jest stromo i trzeba włożyć trochę siły, ale to nie jest nic strasznego. Polecam dla gorąco kto nie próbował.
Cały czas miałam tutaj się zalogować i napisać jeszcze jedną ważną rzecz, ale ciągle mi to uciekało . Jeszcze raz chciałam napisać, że canyoing w ogóle nie jest straszny. Poza tym po powrocie okazało się, że podaczas chorwackich wojaży byłam w ciąży . Także wszystko się dobrze skończyło . Pozdrawiam i zachęcam do wyprawy.