Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nurkowanie, kajaki (okolice Trogiru)

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karolcia11
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolcia11 » 03.09.2008 16:48

Witam,
właśnie przebywam na Ciovo i chcę wybrac się na jakąś fajną wycieczkę np. kajaki, nurkowanie. Może ktoś już korzystał z podobnych atrakcji. Bardzo proszę o polecenie. Pozdrawiam i przesyłam mnóstwo słonka :)
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 03.09.2008 17:54

:D
A może taka dawka adrenaliny się spodoba -polecam:
http://www.=reklama=/atrakcje/rafting-n ... etina.html

Jeżeli tak to mogę podać bliższe namiary -telefon
karolcia11
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolcia11 » 06.09.2008 20:06

Dziękuję za radę. Wybrałam canyoning, także na tej samej rzece :). Ruszamy we wtorek. Pozdrawiam
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 06.09.2008 21:04

:lol:
Brawo, odważna osoba
karolcia11
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolcia11 » 07.09.2008 16:08

Jezu nie straszcie, aż tak jest źle. Fakt trochę się przeraziłam po tym co przeczytałam choćby na forum... No, ale do odważnych świat należy, mam nadzieję, że nie będzie źle :)
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 08.09.2008 07:42

I tak trzymać!
Ponieważ mnie w tym roku zdecydowanie brakło odwagi to jeżeli mogę Cię prosić opisz swoje wrażenia, albo jeszcze lepiej napisz e-mail, bo pewnie będę miała duużo pytań.
Myślę, że kobiecy punkt widzenia będzie mile widziany nie tylko przeze mnie.
:wink:
Pozdrawiam i życzę udanej wyprawy i miłych wrażeń. Trzymamy kciuki.
karolcia11
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolcia11 » 09.09.2008 20:08

No i wróciłam. Kto powiedział że to jest ekstremalne, to zdrowo przesadził. Nie wiem, albo ja jestem taka odważna :). Fakt jest stromo i trzeba włożyć trochę siły, ale to nie jest nic strasznego. Polecam dla gorąco kto nie próbował. :)
rusek_3000
Turysta
pozdrowienia od małej Poli

Nieprzeczytany postnapisał(a) rusek_3000 » 02.10.2008 21:13

:D cześć karolina jak chcesz zdjęcia z grilla z Okrugu na napisz mi emaila
karolcia11
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolcia11 » 25.02.2009 13:30

Cały czas miałam tutaj się zalogować i napisać jeszcze jedną ważną rzecz, ale ciągle mi to uciekało ;). Jeszcze raz chciałam napisać, że canyoing w ogóle nie jest straszny. Poza tym po powrocie okazało się, że podaczas chorwackich wojaży byłam w ciąży :). Także wszystko się dobrze skończyło ;). Pozdrawiam i zachęcam do wyprawy.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone