Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nocleg w podrozy

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arthurfish
Podróżnik
nocleg w podrozy

Postnapisał(a) arthurfish » 27.05.2007 12:36

Wyjezdzam do CRO z Krakowa 04.07 Jade tam po raz pierwszy.Chce wyjechac z Krakowa o godz. 8.00.Mysle ze do CRO wjade w nocy.Prosze- czy ktos poleci mi jakis niedrogi nocleg :?: juz na terenie CRO. :Kierunek mojej podrozy to Omis /konkretnie Mimci/
Pozdrav :P :P
jacek77
Croentuzjasta

Postnapisał(a) jacek77 » 27.05.2007 17:12

Ryszard_K
Cromaniak

Postnapisał(a) Ryszard_K » 27.05.2007 17:25

czy nie szkoda ci dnia?
wyjedź o 5.oo , a na 21.oo będziesz w Omis lub zatrzymaj się na nocleg w Plitvickich Jezerach (Korana Camp). Następnego dnia zwiedzanie i w drogę do celu
arthurfish
Podróżnik

Postnapisał(a) arthurfish » 27.05.2007 17:47

[quote="jacek77"]http://www.karlovac-touristinfo.hr/karta_smjestaja.asp[/qu ote dzieki bardzo Arthurfish :D
arthurfish
Podróżnik

Postnapisał(a) arthurfish » 27.05.2007 17:49

Ryszard_K napisał(a):czy nie szkoda ci dnia?
wyjedź o 5.oo , a na 21.oo będziesz w Omis lub zatrzymaj się na nocleg w Plitvickich Jezerach (Korana Camp). Następnego dnia zwiedzanie i w drogę do celu
dzieki za info Arthurfish
Buber
Cromaniak

Postnapisał(a) Buber » 27.05.2007 18:52

Niezła opcja to spanie tuż przed granicą chorwacką na Węgrzech - w Letenye lub okolicach. Swego czasu było o tym dużo na forum.
gospodarz
Cromaniak

Postnapisał(a) gospodarz » 27.05.2007 19:07

Buber napisał(a):Niezła opcja to spanie tuż przed granicą chorwacką na Węgrzech - w Letenye lub okolicach. Swego czasu było o tym dużo na forum.

http://www.redakcio.hu/cgi-bin/redactio ... ng&param=3
Ewa Zuber
Cromaniak

Postnapisał(a) Ewa Zuber » 27.05.2007 19:11

arthurfish napisał(a):Wyjezdzam do CRO z Krakowa 04.07 Jade tam po raz pierwszy.Chce wyjechac z Krakowa o godz. 8.00.Mysle ze do CRO wjade w nocy.Prosze- czy ktos poleci mi jakis niedrogi nocleg :?: juz na terenie CRO. :Kierunek mojej podrozy to Omis /konkretnie Mimci/

Podaj swojego maila, a przyślę niedrogi adres :lol:
arthurfish
Podróżnik

Postnapisał(a) arthurfish » 27.05.2007 19:21

Ewa Zuber napisał(a):
arthurfish napisał(a):Wyjezdzam do CRO z Krakowa 04.07 Jade tam po raz pierwszy.Chce wyjechac z Krakowa o godz. 8.00.Mysle ze do CRO wjade w nocy.Prosze- czy ktos poleci mi jakis niedrogi nocleg :?: juz na terenie CRO. :Kierunek mojej podrozy to Omis /konkretnie Mimci/

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Zgory dziekuje :papa:
arthurfish
Podróżnik

Postnapisał(a) arthurfish » 27.05.2007 19:23

gospodarz napisał(a):
Buber napisał(a):Niezła opcja to spanie tuż przed granicą chorwacką na Węgrzech - w Letenye lub okolicach. Swego czasu było o tym dużo na forum.

http://www.redakcio.hu/cgi-bin/redactio ... ng&param=3
Dzieki za podpowiedz! Arthurfish :wink:
Bodzio
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Bodzio » 27.05.2007 20:21

Ewa Zuber napisał(a):

Ja wyjezdżam w piatek 06 lipca z Wrocławia o 5 rano i chce dojechac do Cro w rejon Plitwic. Nocleg i rano w sobote zwiedzanie Plitwic i dalej do Zivogosce. Również poprosze o w miarę tani i sprawdzony nocleg dla dwóch rodzin 2+2 i 2+1 w rejonie Plitwic oczywiscie nie w samych Plitwicach bo tam napewno bedzie drożej.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Tomcroek
Odkrywca

Postnapisał(a) Tomcroek » 29.05.2007 21:59

Witam
Planuję nocleg na parkingu na odcinku Karlovac - Plitvice (stara droga).
Proszę o wskazanie lokalizacji stacji benzynowej lub jakiegoś innego bezpiecznego parkingu do przenocowania.
Czy jest taka stacja przy zjeździe z autostrady w Karlovacu na Plitvice ?
Pozdrawiam :D
scorpion10
Autostopowicz

Postnapisał(a) scorpion10 » 31.05.2007 10:16

dobry nocleg dostaniecie w okolicach plitwic w rakowicy jakies 10 km od plitwic 10euro od os.dor 6 euro dziecko .jest zimmer frei przy drodze .droga karlovac plitwice
maadoox
Cromaniak

Postnapisał(a) maadoox » 31.05.2007 12:14

O widzę ze wiecej z Krakowa ludzi sie wybiera:DDD.
Ostatnio edytowano 31.05.2007 12:16 przez maadoox, łącznie edytowano 1 raz
maadoox
Cromaniak

Postnapisał(a) maadoox » 31.05.2007 12:15

Lepiej z Krakowa jechać koło 18tej. jadąc normalnie z przerwami postojowymi dojedziesz do Omisia około 16tej następnego dnia. W nocy siię lepiej jedzie. Ja tak ptzynajmniej jeżdze. Natomiast najlepiej wyjechać wcześniej tak żeby w miejscu docelowym być rano. Wtedy można łatwo załapać nocleg i jeszcze jest w czym wybierać. Przynajmniej w kwaterach. Omiś jest ładny ale jak na pierwszy raz to pojechałbym do Makarskiej. Wiecej tam rozrywek wieczornych ale tez i większy tłum co nie dla każdego jest atutem. Ja jadę koło 23 czerwca więc i będę wracał koło 10tego więc niewykluczone że się spotkamy:DDD. Acha! I zasadicza sprawa:). Dla kierowcy zaprawionego przejechać ten odcinek na jedan strzal to nie jakis tam kłopot, ja przynajmniej jeżdze bez noclegu za to z postojami.
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone