Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nocleg w podrozy

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bodzio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodzio » 03.06.2007 18:35

Ewa Zuber napisał(a):
arthurfish napisał(a):Wyjezdzam do CRO z Krakowa 04.07 Jade tam po raz pierwszy.Chce wyjechac z Krakowa o godz. 8.00.Mysle ze do CRO wjade w nocy.Prosze- czy ktos poleci mi jakis niedrogi nocleg :?: juz na terenie CRO. :Kierunek mojej podrozy to Omis /konkretnie Mimci/
Pozdrav :P :P

Podaj swojego maila, a przyślę niedrogi adres :lol:

To ja tez poproszę o jakis niedrogi nocleg za granica chorwacka w kierunku na Plitvice Starą drogą dla dwóch rodzin 2+1 i 2+2

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
TomaszFa
Odkrywca
Popieram

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomaszFa » 03.06.2007 20:19

Z Bielska - Białej wyjazd ok 17.00 przez Słowację, Austrię, Słowenię, 2 godziny drzemki w Bosiljewo na sracjiu benzynowej na karimacie (na trawniku) i około południa jestem w Podgorze koło Makarskiej. Może trochę męczące ale da sie wytrzymać. A za zaoszczędzoną kase mozna wybrać się np. na Fisch -Picnic
003dlaczego
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 003dlaczego » 03.06.2007 20:37

całkiem niezłe, acz dla niewymagających :)

http://www.ravnice-youth-hostel.hr/
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 03.06.2007 20:42

Bodzio napisał(a):
Ewa Zuber napisał(a):
arthurfish napisał(a):Wyjezdzam do CRO z Krakowa 04.07 Jade tam po raz pierwszy.Chce wyjechac z Krakowa o godz. 8.00.Mysle ze do CRO wjade w nocy.Prosze- czy ktos poleci mi jakis niedrogi nocleg :?: juz na terenie CRO. :Kierunek mojej podrozy to Omis /konkretnie Mimci/

Podaj swojego maila, a przyślę niedrogi adres :lol:

To ja tez poproszę o jakis niedrogi nocleg za granica chorwacka w kierunku na Plitvice Starą drogą dla dwóch rodzin 2+1 i 2+2

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

http://www.rakowica.hr- tutaj można coś znależć albo tutaj
http://se.pensionhotel.cz/accommodation-plitvicka-jezera-kroatien-logi-c0612119.html
:lol:
pzdr :papa: :hut:
Bodzio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bodzio » 06.06.2007 13:08

scorpion10 napisał(a):dobry nocleg dostaniecie w okolicach plitwic w rakowicy jakies 10 km od plitwic 10euro od os.dor 6 euro dziecko .jest zimmer frei przy drodze .droga karlovac plitwice

Trzeba rezerwowac czy można jechac w ciemno?
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 06.06.2007 17:48

Bodzio napisał(a):
scorpion10 napisał(a):dobry nocleg dostaniecie w okolicach plitwic w rakowicy jakies 10 km od plitwic 10euro od os.dor 6 euro dziecko .jest zimmer frei przy drodze .droga karlovac plitwice

Trzeba rezerwowac czy można jechac w ciemno?

Witaj
Ja jadę końcem czerwca i nie planuję wcześniejszej rezerwacji-myślę,że nie będzie z tym problemu - większość domów stojących przy drodze i nie tylko ma pokoje do wynajęcia/z tego się utrzymują/plus znajdujące się przy trasie pensiony.Już kilka razy tam nocowałem jadąc w ciemno. :)
Może tylko w najbardziej uczęszczanym terminie-lipiec,sierpień może nie za pierwszym razem uda Ci się coś od razu znależc. :D

pzdr :papa: :hut:
tomb
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomb » 10.07.2007 14:02

Jeśli nie widziałeś Plitvic, to poszukaj kwater w okolicy i rano na do parku. Dawno tam nie byłem, ale kwatery "z marszu" chyba można znaleźć za jakieś 120 kn albo mniej? Tylko szukanie w nocy, po całodziennej podróży, nie należy do przyjemności. Ew. kamping Korana.
Jeśli widziałeś Plitvice, bierzesz namiot i chcesz przekimać w miarę tanio nie zjeżdzając z autostrady, i to polecam kamping Plitvice. Który wcale nie jest w Plitvicach, tylko przy autostradzie na wysokości Zagrzebia. To wielki kompleks ze stacją, parkingiem, motelem (drogim) i właśnie kempingiem. Ok. 80 kn na osobę, standard znośny, niestety hałas od autostrady.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone