krispinus napisał(a):teraz mam TVN na jedynce, TVP1 na jedenastym, C+ na trzydziestym itd., itp.
Czyli jak w n-ce do tej pory...
krispinus napisał(a):teraz mam TVN na jedynce, TVP1 na jedenastym, C+ na trzydziestym itd., itp.
.png)
Kiepura napisał(a):
...
O co chodzi z tymi kanałami.
Mam cyfrę, wszystko śmiga jak zawsze, nic nie wyłączyli, kanały na swoim miejscu.
.png)
arabesqa74 napisał(a):Kiepura napisał(a):
...
O co chodzi z tymi kanałami.
Mam cyfrę, wszystko śmiga jak zawsze, nic nie wyłączyli, kanały na swoim miejscu.
U mnie na II dekoderze (SD) też na razie bez zmian, ale na nim nie sprawdzałam aktualizacji i może być, że po nich też będzie po nowemu.
.png)
lubelski napisał(a):..pytasz o co chodzi..to cyfra wchłonęła n-kę więc burdel totalny jest na n-ce.na cyfrze masz pewnie tak jak przed "fuzją".
.png)
Raul73 napisał(a):Poczytałem sobie trochę Ten temat i tam rada jest jedna: czekać z migracją, aż zaproponują lepsze warunki.
Tak i zamierzam zrobić![]()

.png)
lubelski napisał(a):..czekał nie będęumowa idzie out. ..idzie wiosna, więc zacznie się działka, potem lato i czasu przed tv o wiele mnie się będzie spędzało. Nie sądzę że tak od razu zejdą z cen..poczekam do jesieni, o ile nic się nie zmieni to albo Polsat lub naziemna.
W UPC za ponad 130 złociszy full + telefon i internet...i jak się to ma to tego badziewia z nc+![]()
lubelski napisał(a):..tylko że HBO w pakiecie dopiero za 190 złotych to przegięcie do potęgi..trochę szkoda bo 3 sezon "Gry o tron" będzie leciał od kwietnia..
.png)
alessandro1977 napisał(a):N-ka zrobiła wszystko jak należy w moim przypadku...dostałem pismo z nowym regulaminem i informacją o tym, że mogę bez konsekwencji rozwiązać umowę...zostało to jak widać wysłane zanim przyjąłem nową ofertę...