Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.03.2013 10:00

krispinus napisał(a):teraz mam TVN na jedynce, TVP1 na jedenastym, C+ na trzydziestym itd., itp.

Czyli jak w n-ce do tej pory...
arabesqa74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arabesqa74 » 24.03.2013 10:56

Kiepura napisał(a):
...
O co chodzi z tymi kanałami.
Mam cyfrę, wszystko śmiga jak zawsze, nic nie wyłączyli, kanały na swoim miejscu.

U mnie na II dekoderze (SD) też na razie bez zmian, ale na nim nie sprawdzałam aktualizacji i może być, że po nich też będzie po nowemu.
rafgrzeg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafgrzeg » 24.03.2013 11:09

arabesqa74 napisał(a):
Kiepura napisał(a):
...
O co chodzi z tymi kanałami.
Mam cyfrę, wszystko śmiga jak zawsze, nic nie wyłączyli, kanały na swoim miejscu.

U mnie na II dekoderze (SD) też na razie bez zmian, ale na nim nie sprawdzałam aktualizacji i może być, że po nich też będzie po nowemu.

zgadza się jeśli zrobisz aktualizację to wszystko się wywróci...
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 24.03.2013 13:48

lubelski napisał(a):..pytasz o co chodzi..to cyfra wchłonęła n-kę więc burdel totalny jest na n-ce. :mrgreen: na cyfrze masz pewnie tak jak przed "fuzją". :papa:

Również to zauważyłem - u mnie na C+ wszystko jest tak jak było - zmienił się tylko układ kanałów, ale wszystkie działają.

Umowę mam do grudnia. Jutro zadzwonię do znajomej z C+ i spróbuję dowiedzieć się czegoś konkretnego, nie z BOA.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 24.03.2013 15:42

Poczytałem sobie trochę Ten temat i tam rada jest jedna: czekać z migracją, aż zaproponują lepsze warunki.

Tak i zamierzam zrobić :mrgreen: :mrgreen:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 24.03.2013 20:17

Raul73 napisał(a):Poczytałem sobie trochę Ten temat i tam rada jest jedna: czekać z migracją, aż zaproponują lepsze warunki.

Tak i zamierzam zrobić :mrgreen: :mrgreen:

Myślę że Polsat już zaciera ręce, że nc+ wprowadziło tak drogie pakiety. Tylko czekać jak zrobią promocję na swoją ofertę, może mają mniej HD, ale cenowo to biją nc+ już na głowę, więc zapewne w najbliższych dniach, żeby przyciągnąć mniej zdecydowanych promocja będzie u nich na bank.
Czekam do 15 kwietnia o ile się odezwą do mnie z n-ki po tym jak podałem na ich stronie swoje dane bo narazie to cisza, a mi raz się tylko udało się do nich dodzwonić po czekaniu ponad 20min. i słuchaniu badziewiastej muzyki , i Pan konsultant po podaniu nr umowy i przeanalizowaniu (niby) mojej oferty jaką obecnie mam, jedyne co może mi zaproponować to pakiet platinium plus jakieś kilka kanałów z pakietu all inclusive, w cenie 119zł, i jeżeli podpisze umowę na 18miesięcy, jak dalej mi będą chcieli to wciskać to po prostu rezygnuję z ich usług.
Podejrzewam, że z n-ką będzie podobnie jak swojego czasu Tv Wizję przejął canal+, wtedy zrobiłem wypad i teraz zapewne też zrezygnuję.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.03.2013 20:28

..czekał nie będę :mrgreen: umowa idzie out. ..idzie wiosna, więc zacznie się działka, potem lato i czasu przed tv o wiele mnie się będzie spędzało. Nie sądzę że tak od razu zejdą z cen..poczekam do jesieni, o ile nic się nie zmieni to albo Polsat lub naziemna.
W UPC za ponad 130 złociszy full + telefon i internet...i jak się to ma to tego badziewia z nc+ :?:
:papa:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 24.03.2013 20:38

lubelski napisał(a):..czekał nie będę :mrgreen: umowa idzie out. ..idzie wiosna, więc zacznie się działka, potem lato i czasu przed tv o wiele mnie się będzie spędzało. Nie sądzę że tak od razu zejdą z cen..poczekam do jesieni, o ile nic się nie zmieni to albo Polsat lub naziemna.
W UPC za ponad 130 złociszy full + telefon i internet...i jak się to ma to tego badziewia z nc+ :?:

no ja niestety nie mam opcji na UPC czy nawet na żadną inną kablówkę, i skazany jeszcze jestem na jakąś platformę satelitarną, bo żadna kablówka nie położy sieci dla kilku domków, więc mogę wybierać albo nc+ albo polsat cyfrowy.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 24.03.2013 20:54

lubelski napisał(a): W UPC za ponad 130 złociszy full + telefon i internet...i jak się to ma to tego badziewia z nc+ :?:

Mam ten pakiet.
Trochę sportu jest ale na pewno nie w tym wymiarze co miałeś.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.03.2013 21:16

..tylko że HBO w pakiecie dopiero za 190 złotych to przegięcie do potęgi..trochę szkoda bo 3 sezon "Gry o tron" będzie leciał od kwietnia..
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.03.2013 21:47

lubelski napisał(a):..tylko że HBO w pakiecie dopiero za 190 złotych to przegięcie do potęgi..trochę szkoda bo 3 sezon "Gry o tron" będzie leciał od kwietnia..

zalukaj.pl
i masz sezon jaki chcesz jakiegobądź serialu. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2013 07:02

N-ka zrobiła wszystko jak należy w moim przypadku...dostałem pismo z nowym regulaminem i informacją o tym, że mogę bez konsekwencji rozwiązać umowę...zostało to jak widać wysłane zanim przyjąłem nową ofertę...
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 26.03.2013 08:30

alessandro1977 napisał(a):N-ka zrobiła wszystko jak należy w moim przypadku...dostałem pismo z nowym regulaminem i informacją o tym, że mogę bez konsekwencji rozwiązać umowę...zostało to jak widać wysłane zanim przyjąłem nową ofertę...

a jaką to ofertę Ci zaproponowali bo z tego co piszesz wnioskuję że przedłużyłeś umowę?
Pochwal się co to za oferta i ile haracz miesięczny, bo u mnie nadal cisza?
Po jednej rozmowie z konsultantem w piątek zaproponowano mi jako stałemu abonentowi pakiet platinium, plus jakieś 2 czy 3 kanały z oferty all inclusive( w cenie 119zł), żeby mieć choć w przybliżeniu te kanały co mam obecnie, a żadnego pisma od nich nie mam, a tym bardziej nikt do mnie nie dzwonił ,czy w ogóle jestem nadal zainteresowany ich nową ofertą.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2013 08:44

Ofertę przyjąłem wcześniej po kontakcie telefonicznym bo dzwonili do mnie. Jak wspomniałem - pakiet Platinium za 99 zł z umową na 18 miesięcy.
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 26.03.2013 09:20

ok dzięki, nie lubię się wiązać umowami na 18 miesięcy, ale poczekam może się odezwą, to być może się zdecyduję na ten pakiet platinium.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone