Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 26.03.2013 12:20

Leszek Skupin napisał(a):Ja w N płaciłem do tej pory 68 zł razem z multiroomem a teraz chcą mnie przeflancować na 79 zł... chyba im zagrożę, że wypowiem umowę :mrgreen:

No właśnie abonenci n-ki mają mniejszy skok cenowy, więc nie z nimi jest problem.

Za to abonentom Cyfry opłata skacze z 50-60 zł na minimum 119 zł (bez negocjacji). To już jest przegięcie!
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 26.03.2013 12:22

Ogladam mecze przez neta i ani się nie zacinają, ani tez nie muszę sie domyślać gdzie jest piłka...Mało tego - nawet szlag mnie nie trafia :) no chyba ze wóczas gdy w przypadku Gran Derbi Barca daje ciała - w takich sytuacjach trafia mnie nie tylko szlag :)

no ale osąd juz padł :)
Podobno nie wiem o czym pisze :)

No tak tylko ta niewiedza powoduje, że za to ogladanie meczy nie musze płacić tak jak Niemiec czy Holender :)
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 26.03.2013 12:25

A z resztą.. chcecie płacić - czyńcie tak nadal.. któz Wam zabroni :) Ja z moją "niewiedzą" pozostanę przy kanałach za free (co najwyżej za znacznie mniejszą odpłatnośc niz wymaga tego nowy twór) :)

Pozdrawiam :)
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 26.03.2013 12:26

cronaturki napisał(a):Ogladam mecze przez neta i ani się nie zacinają

Ja też oglądam niektóre mecze przez neta - i to całkiem niezłego, bo 6 mega. Fakt - na meczach o mniejszej oglądalności (typu Puchar Króla) idzie to obejrzeć. Ale próbowałem mecz LM o 18tej (CSKA - Real) - obejrzałem sobie pokaz slajdów.

Co do hitów - na forum Realu i Barcy poczytałem sobie o oglądaniu takich meczów w necie (zresztą sam tego doświadczyłem kilka lat temu). Więc jest kilka tysięcy głosów przeciw twojemu jednemu. Chyba jednak dam wiarę tym paru tysiącom. :D

Gdyby w necie naprawdę te mecze dało się oglądać, to nikt by Cyfry i n-ki nie kupował. :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 26.03.2013 12:31

Raul73 napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Ja w N płaciłem do tej pory 68 zł razem z multiroomem a teraz chcą mnie przeflancować na 79 zł... chyba im zagrożę, że wypowiem umowę :mrgreen:

No właśnie abonenci n-ki mają mniejszy skok cenowy, więc nie z nimi jest problem.
...

Jak nie jest problem :?: A po jaki uj mi kanały z C+ których nigdy nie oglądałem i nigdy nie będę oglądał, bo mnie nie interesują :?: :evil: i co mam za to dopłacić choćby 11 zł :?: Niech mnie w d pocałują a Solorz niech się cieszy :mrgreen:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 26.03.2013 12:32

Raul73 napisał(a):
cronaturki napisał(a):W CZYM TAK NAPRAWDE JEST PROBLEM? Piszecie tak jakby były czasy PRLu i jakby była tylko jedna właściwa telewizja... mało tego.. tak, jakby ktos kazał wam tą jedynie słuszną telewizję oglądać i na dodatek płacić za to grube pieniądze..

Czy naprawde nie macie wyboru? Czy tez nie wiecie o tym ze taki wybór posiadacie? Czujecie sie jakoś zmuszani do ogladania nC+?

Przecież jest tak dużo innych (tańszych, ciekawszych) alternatyw... Już nie piszę o Polsacie, ale na przykład "n" na kartę. Duza oferta programowa za niewielkie w porównaniu z nC+ pieniądze.

O telewizji z internetu juz nie wspominając..

Piłka nożna - mówi ci to coś? :wink: :wink:

Żużel pewnie w ogóle mu nic nie mówi :lol: .
A nc+ ma na ten moment monopol i na ligę i na GP. I dla mnie w tym momencie jest to niestety "jedynie słuszna telewizja" i nie mam absolutnie żadnego wyboru i żadnych alternatyw. No chyba, że nie oglądać w ogóle.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 26.03.2013 12:35

marze_na napisał(a):
A nc+ ma na ten moment monopol i na ligę i na GP. I dla mnie w tym momencie jest to niestety "jedynie słuszna telewizja" i nie mam absolutnie żadnego wyboru i żadnych alternatyw. No chyba, że nie oglądać w ogóle.

Nie jestem co prawda fanem żużla, ale czytałem w weekend na forach, że jednak nc+ zdecydują się pokazywać polską ligę żużlową na kanałach zwykłych, a nie premium - więc dla fanów żużla nie będzie konieczności płacenia drogich abonamentów. No, chyba, że w porównaniu z dotychczasowymi pakietami C+ również jest duży skok cenowy.

A monopol nc+ to kolejny problem! Do tej pory jeśli ktoś chciał oglądać LM, to brał n-kę, jeśli chciał ligi zachodnie, to brał C+ - obie za w miarę rozsądne pieniądze. Teraz jeśli ktoś chce jakąkolwiek piłkę obejrzeć, to musi wziąć nc+ po cenach europejskich. W gratisie dostanie mnóstwo kanałów, które go w ogóle nie interesują. :evil: :evil:
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 26.03.2013 12:39

marze_na napisał(a):

zwróć uwagę, iż na tym forum nie ma nikogo o nicku "mu" :)

Natomiast jeżeli o mnie chodziło w cytowanej wypowiedzi (udam ze nie wiem kogo miała na myśli) - to zapewniam - coś tam mówi :mrgreen:
Niewiele ale jednak :P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2013 12:39

Raul73 napisał(a):I to bez targowania - podejrzewam

No zapomnij...pierwszą propozycje dali wyżej - a jakże...mój brat - abonent C+ dostał początkowo cenę z kosmosu ale potem zeszli do 99 zł...gdyby nie ta piłka... :evil:
Jak kogoś nie interesuje piłka nożna i inne sportowe bzdety - do Polsatu, tam najlepsze ceny :!:
Raul73 napisał(a):Do tej pory jeśli ktoś chciał oglądać LM, to brał n-kę,

Miałem n-kę to miałem LM, LE I Serie A a teraz uszczęśliwić się muszę dodatkowo gniotami w postaci meczów Barcelony :twisted:
Ostatnio edytowano 26.03.2013 12:44 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 26.03.2013 12:40

skoro nC+ ma monopol to pozostaje to co juz napisał kolega Raul73 a mianowicie - "czekać"

:papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 26.03.2013 12:42

alessandro1977 napisał(a):gdyby nie ta piłka... :evil:

.... to ja bym na ofertę C+ czy nc+ nawet nie spojrzał :mrgreen: :mrgreen:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 26.03.2013 12:45

alessandro1977 napisał(a): tam najlepsze ceny :!:

Tylko za co te ceny? Jeśli chodzi o stosunek oferty do ceny, to nawet przy dzisiejszych bandyckich ofertach nc+ bije Solorza na głowę.

Staram się trzymać od Polsatu jak najdalej, więc nie wiem, ale czy tam jest coś oprócz reklam do oglądania?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2013 12:47

Raul73 napisał(a):
.... to ja bym na ofertę C+ czy nc+ nawet nie spojrzał :mrgreen: :mrgreen:

Jest nas dwóch...jak napisałem wcześniej - za pasję się płaci choć zanim n-ka wykupiła Serie A to bliski byłem...Al Jazeery :evil: ...tam już full wypas sportowy w gorszej jakości tylko żona miałaby problem bo tez ma tam swoje te serialowe i kulinarne ulubione programy... :twisted:
Co do Polsatu to zgadzam się - lipa...koleś, który miał Polsat, kiedy przeszedł do C+ stwierdził, że to jeden z jego najszczęśliwszych dni w życiu :lool:
Raul73 napisał(a):nie wiem, ale czy tam jest coś oprócz reklam do oglądania?

Czasami przerywają reklamę aby pokazać jakiś serial Obrazek
Ostatnio edytowano 26.03.2013 12:50 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 26.03.2013 12:49

alessandro1977 napisał(a): bliski byłem...Al Jazeery :evil: ...tam już full wypas sportowy w gorszej jakości

Wczoraj patrzyłem w necie na ofertę Al Jazeery. Rzeczywiście, ligi prawie wszystkie + Champions. Tyle, że musiałbym dokupić dekoder (jakieś 300-400 zł) plus moduł (100 zł) no i karta.

To nie za bardzo mi się opłaca.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2013 12:52

Raul73 napisał(a):
To nie za bardzo mi się opłaca.

Ja uważam, że się opłaca...w przekroju czasu to opłacalny wydatek - z tym, że jednorazowy...
Na AJ nie dodatkowo rozgrywki pucharowe wszystkich krajów...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone