napisał(a) barti75 » 23.03.2013 23:20
gusia-s napisał(a):Ja mam umowę jeszcze z enką, wczoraj wieczorem działał mi Canal + i mnie to zdziwiło ponieważ przedwczoraj nie działał i dziś również nie działa

zaobserwował ktoś coś podobnego???
mi canal+ działał chyba 2 dni temu, od wczoraj guzik i nie działa, od fuzji zdechło wszystko tak samo jak HBO(a było ich chyba ze 3 kanały, dodatkowo Cinemax też chyba 2 kanały, których teraz już nie mam), wczoraj po ponad 20min się dodzwoniłem, ale to co zaproponował mi konsultant w trakcie rozmowy woła o pomstę tylko jeden ch............... wie do kogo ta pomsta

bo na dzisiaj brak jest porównywalnych ofert programowych do tego co się miało, więc ja zrobię tak :
Niech sami mi wypowiedzą umowę bo ja nic nie zamierzam zmieniać, a umowa jest do czerwca, mało tego zażądam zwrotu kasy za brak cinemaxa i HBO(bo jak klikam na te kanały to ich nie mam jedynie mam info o poszerzeniu oferty (dziwne że do wczoraj te kanały działały) a że do dziś nikt mnie nie uprzedził o zmianie taryfy, więc cyknąłem fotki z datą i godziną i info z telewizora(że aby to oglądać muszę poszerzyć ofertę), mimo że w umowie mam te kanały, i w tym momencie dla mnie niech się nie odzywają jak najdłużej, nie zapłacę im ani złotówki więcej, oprócz tego to co jest w obecnej umowie i z czego ja a się wywiązuje, ale oni już nie bo mam zablokowane kanały, które były zagwarantowane bo tak była spisana umowa, więc do czerwca br. za dużo ruchów to oni nie mają, bo dopóki mi nie wypowiedzą obecnej umowy,i nie zaproponują nowych warunków które przyjmę albo i nie, to ja płacąc zgodnie z obowiązującą mnie umową do 30.06. będę żądał zwrotu wpłaconych pieniędzy, z racji nie wywiązania się drugiej strony ze świadczenia usług.
Jako użytkownik n-ki nie mam obowiązku znania obecnych warunków promocji, fuzji itd. bo w dalszym ciągu obwiązuje mnie umowa jaką ja podpisałem.
Myślę ,że głównym wygranym na tej fuzji to jest Pan Solorz, który już zaciera ręce bo doskonale wie, że sporo obecnych użytkowników n-ki po prostu przejdzie do niego, a on zarobi kolejne kilkanaście czy kilkadziesiąt mln złotych.