Płacę niecałe 61 zł, jest OK, mam to co chciałem, ale ...teraz chcę kuchnię tv, 59 zł, więc chyba lepiej dla mnie, ale nikt nie odbiera tel, ani nie odpowiada na moje zgłoszenie
Mecze mnie nie interesują, mogę ich nie mieć.
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):.........
.png)
alessandro1977 napisał(a):Kiepura napisał(a):Przecież nikt nie zapisuje rozmów telefonicznych, a wydobycie ich nagrań to mission impossible
Rozmowy są nagrywane, umowa ustna jest wiążąca a sąd - uwierz - wyciągnie te nagrania w razie potrzeby![]()
Jeszcze nie zdarzyło mi się aby oszukali mnie przy zawieraniu umowy...każdą rozmowę z oznaczeniem dnia, godziny, imieniem i nazwiskiem konsultanta zapisuję...
.png)
Kiepura napisał(a):Ile osób pójdzie do sądu
Dziadek Maciek napisał(a):alessa... czekam spokojnie, umowę przecież mam (jakąś)
.png)
Kiepura napisał(a):Cierpliwość zawsze popłaca. Umowa jest umowa, cyfry nie wyłączą.
Kiepura napisał(a): Konsultant może powiedzieć wszystko, każdą bajkę wcisnąć, każde kłamstwo opowiedzieć. Bezkarnie. Przecież nikt nie zapisuje rozmów telefonicznych, a wydobycie ich nagrań to mission impossible. W drugą stronę to już nie działa. Mają zapisane na taśmach rozmowę, jeżeli tylko powiemy skaramentalne tak to nas mają.
marze_na napisał(a):
Nic bardziej mylnego, przynajmniej w C+.
gusia-s napisał(a):Ja mam umowę jeszcze z enką, wczoraj wieczorem działał mi Canal + i mnie to zdziwiło ponieważ przedwczoraj nie działał i dziś również nie działazaobserwował ktoś coś podobnego???
.png)
alessandro1977 napisał(a):To już inna historia...to samo można powiedzieć, w przypadku zaniżonych odszkodowań przez TU, nie przyznania świadczenia przez ZUS z tytułu wypadku przy pracy itd ...
Wiem, że świadomość ludzi czasami jest niska i nieznajomość prawa szkodzi...
Ja do tych osób akurat nie zaliczam się...

gusia-s napisał(a):Wczoraj działał tylko Canal +, pozostałe nie były dostępne - dziś również nie są :/
gusia-s napisał(a):dopiero interwencja w Sądzie pomogła
.png)
arabesqa74 napisał(a):Na Facebooku na profilu ANTYNC+