Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 19:24

Analizując indywidualne oferty dotychczasowych abonentów n-ki oraz C+ wychodzi na to, że większy upust otrzymują abonenci n-ki...
Odpowiedź dlaczego tak jest jest prosta - abonenci n-ki chyba otrzymują ciut więcej z powodu utraconych kanałów nPremium...
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 22.03.2013 20:28

widzę że alessandro obcykany jesteś mam n-kę płace miesięcznie 99zł mam jakieś tam duperele typu npremium hd(tzn tego już chyba nie ma), bo na 50 mam ALE KINO+HD, oczywiście z informacją o poszerzeniu oferty, miałem HBO chyba ze 3 kanały ale już tego też nie ma, jakieś seriale, youtube, wypożyczalnię filmów, od dziś jakiś Canal+VOD, kolekcje filmowe i w kupę kanałów, umowa kończy mi się w czerwcu, myślałem o pakiecie GOLD, bo więcej nie mam zamiaru płacić. Z tego co piszesz wynika że jak do nich uda mi się dodzwonić (próbuję od 14 i wielkie gów.... z tego)to w cenie 99zł będę miał PLATINIUM, rozumiem że umowa na 12 miesięcy, bo dłuższe mnie nie interesują.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.03.2013 20:42

A pan Prezes zaskoczony. :roll:
Jak wynika z artykułu to my-tumany nie umiemy czytać oferty i docenić jaki on łaski pełen... :roll:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 22.03.2013 21:00

anakin napisał(a):A pan Prezes zaskoczony. :roll:
Jak wynika z artykułu to my-tumany nie umiemy czytać oferty i docenić jaki on łaski pełen... :roll:

jeszcze bardziej Pan prezes będzie zaskoczony jak kupa ludzi złoży rezygnację, a Pan Solorz zarobi kolejne mln czekam od 9 min na kolejne dziś połączenie z konsultantem, rzygam już tą melodyjką :D ciekawe co mi zaproponują.Obecne pakiety są tak dobrane by najbardziej zdoić klienta.
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 22.03.2013 21:22

mija 19 minuta słuchania melodyjki telefon pod poduszką, czekam na zgłoszenie konsultanta teraz nie popuszczę bo telefon w ładowarce siedzi :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 21:40

barti75 napisał(a):rozumiem że umowa na 12 miesięcy

Nie ma szans...tylko 18 miesięcy :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 21:43

anakin napisał(a):A pan Prezes zaskoczony

No przecież on myśli, że jego zarobki w porównaniu do zarobków abonentów to jałmużna :lol:
barti75 napisał(a):rzygam już tą melodyjką :D

Obrazek
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.03.2013 21:45

A ja im maupe wysłałem, więc zobaczymy czy tak się będą garnęli do odpisywania jak odbierania fonów.... :roll:
barti75 napisał(a): rzygam już tą melodyjką

Mały OT, ale ja kiedyś przez 10 godzin, próbując zgłosił awarię do TePsy słuchałem rozmowy Serca z Rozumem..
To dopiero była trauma.... :roll: :evil:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 22.03.2013 22:05

Ok odebrali akurat jak nam Ukraińcy 3 bramę zafundowali, jeden wielki syf z tą n-ką otóż zamiast obecnych 99zł, zaproponował mi jakiś niby łączony abonament za 109zł, pytam się czy to Platinium albo może jakaś promocja czy cóś, a Pan nie to jest pakiet GOLD plus jakiś canal+ ale umowa na min 18miesięcy, mówię że mnie to nie interesuję chcę coś na 12, no to Pan w takim układzie proponuje mi że jak się zdecyduje to do wersji Platinum za 119zł dorzuci mi multiroom, ale nie za darmo a za standardowe 20zł miesięcznie czyli razem 139zł i dodatkowo jakieś tam canal+ z oferty all inclusive , grzecznie się więc pytam czy Pan nie rozumie, że nie będę więcej płacił jak 99zł, (to po jakiego ch....a wciska mi ofertę która z każdą minuta rozmowy jest droższa)i na dodatek interesuje mnie tylko i wyłącznie umowa na 12 miesięcy, a nie 18, a Pan dalej swoje że jako iluś tam letniemu stałemu abonamentowi n-ki proponuje mi Platinium w cenie 119zł i dodatkowo dorzuca mi łaskawie jakieś tam kanały hd,z oferty all-inclusiv, więc się pytam(cały czas urwa grzecznie choć już wymiękam) się czy jak zdecyduję się na Platinium za 119zł to dorzucą mi jako stałemu abonentowi n-ki multirooma, a Pan no niestety nie może tego zrobić, ale może zaproponować mi all inclusive i wtedy mam multirooma w cenie-sic!!! jakbym tego kur....a nie wiedział, że w all jest to w cenie, mieli kurw..... dobre szkolenia z socjotechniki i wciskania kitu ludziom bo z gadki idzie wywnioskować, że mają nacisk na wciskanie najdroższych ofert i zagadanie klienta. Miałem wrażenie, że rozmawiamy jak głuchy ze ślepym o muzyce i sztuce
Jak w kwietniu się nic nie zmieni i nie zmienią tego cennika, albo pakietów to brzydko mówiąc walę n-kę.

Tez po rozmowie "małpę" wysłałem, poczekam i zobaczę jaki kit mi będą wciskać następnym razem.
rafgrzeg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafgrzeg » 23.03.2013 14:02

dwie sprawy mnie zadziwiają:
1. dlaczego toś pozwolił na taką fuzję, przecież w tej chwili w praktyce oni nie mają żadnej konkurencji...
2. po co wy tam do nich dzwonicie...to niech oni się starają was zatrzymać, nic wam nie ucieknie, jeżeli nie wyślą wam nowego regulaminu to przecież nic wam nie wyłączą...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.03.2013 14:40

...namiary na siebie zostawiłem już tydzień temu..no chyba ze 4 razy..jak na razie cisza jak w grobowcu rodzinnym...o ułożeniu numerów kanałów nie wspomnę :evil: HBO na 160..pojebało ich totalnie a za to mam w pierwszej dziesiątce 2 czerwone okienka kuchni i jeszcze jakiegoś gniota. Chyba się trzeba będzie z nimi pożegnać i na cyfrową zwykłą przerzucić..bo za taką kasę to nie ma co dalej w tym dziadostwie siedzieć.
..hmmmm n premium jeszcze mam..
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.03.2013 16:15

lubelski napisał(a):..hmmmm n premium jeszcze mam..

Do końca marca :wink:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 23.03.2013 16:31

alessandro1977 napisał(a):
lubelski napisał(a):..hmmmm n premium jeszcze mam..

Do końca marca :wink:

Gdzieś w necie czytałam, że z dniem 04.04.13 zostaną wyłączone a nowy regulamin chyba wszedł z dniem 21.03.13 i od tej daty 14 dni mamy na ewentualne wypowiedzenie umowy, czyli do 4.04.13 akurat wtedy kiedy zniknią nPremium, ale ale czy to możliwe???? aby taką zagrywkę dali?? zanim się ludzie zorientują będzie po ptokach.
Czy ja mam szukać nowych regulaminów??? to oni powinni mnie zawiadomić :evil: .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.03.2013 16:32

weeb.tv
i problem enek, ce plusów rozwiązany
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 23.03.2013 16:32

lubelski napisał(a):Chyba się trzeba będzie z nimi pożegnać i na cyfrową zwykłą przerzucić..bo za taką kasę to nie ma co dalej w tym dziadostwie siedzieć.

Taki jest też plan.... :D
Do lipca to "cudo" mam, ale potem raczej mnie nie przekonają. :?
Chyba wyjdą na ten fuzji, jak Zabłocki... :mrgreen:
No, ale skoro się woli żreć łopatą i "od sztycha", zamiast małą łyżeczką i powoli........ :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone