napisał(a) barti75 » 22.03.2013 22:05
Ok odebrali akurat jak nam Ukraińcy 3 bramę zafundowali, jeden wielki syf z tą n-ką otóż zamiast obecnych 99zł, zaproponował mi jakiś niby łączony abonament za 109zł, pytam się czy to Platinium albo może jakaś promocja czy cóś, a Pan nie to jest pakiet GOLD plus jakiś canal+ ale umowa na min 18miesięcy, mówię że mnie to nie interesuję chcę coś na 12, no to Pan w takim układzie proponuje mi że jak się zdecyduje to do wersji Platinum za 119zł dorzuci mi multiroom, ale nie za darmo a za standardowe 20zł miesięcznie czyli razem 139zł i dodatkowo jakieś tam canal+ z oferty all inclusive , grzecznie się więc pytam czy Pan nie rozumie, że nie będę więcej płacił jak 99zł, (to po jakiego ch....a wciska mi ofertę która z każdą minuta rozmowy jest droższa)i na dodatek interesuje mnie tylko i wyłącznie umowa na 12 miesięcy, a nie 18, a Pan dalej swoje że jako iluś tam letniemu stałemu abonamentowi n-ki proponuje mi Platinium w cenie 119zł i dodatkowo dorzuca mi łaskawie jakieś tam kanały hd,z oferty all-inclusiv, więc się pytam(cały czas urwa grzecznie choć już wymiękam) się czy jak zdecyduję się na Platinium za 119zł to dorzucą mi jako stałemu abonentowi n-ki multirooma, a Pan no niestety nie może tego zrobić, ale może zaproponować mi all inclusive i wtedy mam multirooma w cenie-sic!!! jakbym tego kur....a nie wiedział, że w all jest to w cenie, mieli kurw..... dobre szkolenia z socjotechniki i wciskania kitu ludziom bo z gadki idzie wywnioskować, że mają nacisk na wciskanie najdroższych ofert i zagadanie klienta. Miałem wrażenie, że rozmawiamy jak głuchy ze ślepym o muzyce i sztuce
Jak w kwietniu się nic nie zmieni i nie zmienią tego cennika, albo pakietów to brzydko mówiąc walę n-kę.
Tez po rozmowie "małpę" wysłałem, poczekam i zobaczę jaki kit mi będą wciskać następnym razem.