Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Użytkownik usunięty
NC+

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 16:28

Staliśmy się świadkami połączenia dwóch platform czyli N oraz C+...fuzja miała na celu zmonopolizowanie rynku przede wszystkim sportowego. Pakiety są drogie a wszystko zostało pomyślane tak, że miłośnicy przede wszystkim - piłki nożnej aby mieć pełny dostęp do transmisji piłkarskich, muszą wykupić pakiet Platinium...nieźle nas zrobili bo teraz trzeba zdrowo zapłacić za pasję...ja uciekłem rok temu z C+ do N-ki ze względu na Serie A...teraz muszę znowu migrować do nc+ aby zobaczyć to co lubię...jeżeli ktoś wykupi tańszy pakiet np. Gold to i tak nie zobaczy hitowych pojedynków jak Real - Barcelona, Juventus - Milan czy MU - MC...nieźle pomyślane ale można było się tego spodziewać z dniem zrodzenia się pomysłu fuzji N i Cyfry+...jak komuś się nie podoba - zostaje Polsat ale...no właśnie, tam nic nie ma :evil:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 22.03.2013 16:44

alessandro1977 napisał(a):... zostaje Polsat ale...no właśnie, tam nic nie ma :evil:

Jak to NIC nie ma 8O ,
jest siatka :lol: :wink: .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 16:47

mysza73 napisał(a):jest siatka :lol: :wink: .

I jest jeszcze chyba liga holenderska i szkocka, jeżeli się nie mylę ? :mrgreen:
Siatkę oczywiście lubię ale...no wiesz :mrgreen: :oczko_usmiech:
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 22.03.2013 17:31

Masakra jakaś.
Dodzwonić się do tej bandy nie mogę.
Bajzel w kanałach... 8O
Płacę 110 zł i, ni cholery, nie wiem co teraz za to dostanę.
Czy w ogóle warto?
Się wk..ę to to im wypowiem.. tylko co dalej :?:

Może pieprznąć tym telewizorem... spokój będzie, czas na rowerek, do ogrodu, czy na spacer...
Niech tylko już ta wiosna przyjdzie - łatwiej mi to przyjdzie.

alex ile Cię skubnęli, żebyś miał to co miałeś na n-ce ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 17:46

Jako abonentowi N-ki zaproponowali pakiet Platinium za 99 zł bo normalnie jest za 119 zł...tylko w tym pakiecie masz wszystkie mecze bez ograniczeń...
Dla przykładu : dwa półfinały LM czyli Borussia - Malaga oraz Barcelona - Real...
W tym wypadku w pakiecie Gold ( tańszym ) będzie ten pierwszy a ten drugi ( zdecydowanie ciekawszy ) pójdzie już w Platinium i oczywiście All Inclusive...
Taka sama sytuacja będzie w przypadku meczów ligowych np. Aston Villa - Tottenham i MU - MC...
Obecne ramy programowe obowiązują do końca marca...w kwietniu nie będzie więc już programów nPremium w N-ce oraz C+ Gol, Weekend w C+...
Wszystko sprowadza się do nowej platformy nc+ i nowej oferty programowej...nieźle to wymyślili bo kto jestem fanem futbolu - weźmie ten droższy pakiet...w innym wypadku Polsat, transmisje w internecie lub Al Jazeera Sport
( tutaj marna jakość jednak )...
Nie wiem czy takie same oferty obowiązują w przypadku abonentów C+...może są tańsze jeżeli ktoś płacił teraz więcej...ja za LM, LE oraz Serie A ( czyli nPremium ) płaciłem do tej pory 59 zł...
Oczywiście, z któregoś pakietu trzeba skorzystać, jeżeli nie - możesz wypowiedzieć umowę przed czasem bez poniesienia konsekwencji...
A jeżeli chciałbyś jeszcze HBO - płacisz za All Inclusive + :twisted:
Ostatnio edytowano 22.03.2013 17:48 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.03.2013 17:47

Przepraszamy....W tej chwili trwa aktualizacja bazy danych,,, :lol:
Ciekaw jestem jak długo... :roll:

Rozmawiałeś alessandro z kimkolwiek z nc+?
Ciekawi mnie czy istnieje możliwość rozwiązania w takiej sytuacji umowy przed jej końcem....
W tej chwili zabrali mi nPremium nie dając nic w zamian..... :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 17:49

anakin napisał(a):Ciekawi mnie czy istnieje możliwość rozwiązania w takiej sytuacji umowy przed jej końcem....

Tak...jeżeli nie chcesz przystąpić do nc+ to możesz rozwiązać umowę przed czasem bez konsekwencji...
nPremium do końca marca i lecą w kosmos...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.03.2013 17:57

alessandro1977 napisał(a):Tak...jeżeli nie chcesz przystąpić do nc+ to możesz rozwiązać umowę przed czasem bez konsekwencji...
nPremium do końca marca i lecą w kosmos...

W jakiej formie mogę to zrobić?
Wiem, że "śmigasz" teraz za konsultanta "n-ki", :lol: , ale ni uja nie można się tam dodzwonić, żeby uzyskać jakąkolwiek informacje... :evil:
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 22.03.2013 18:06

Idę jutro do kumpla z C+ na zwiad, bo na infolinię to pewnie do poniedziałku nie da rady :evil:

A tak swoją drogą, to ciekawe jaki będzie bilans tej zagrywki, jak się ludziska wnerwią sypną im rezygnacje i zadowolą się zwykłą cyfrówką naziemną albo przejdą do Polsatu?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 18:14

anakin napisał(a):W jakiej formie mogę to zrobić?

Pisemnej...dostaniesz prawdopodobnie pismo z informacją, że kanały nPremium znikają i zapraszają Cię do skorzystania z nowej oferty...jeżeli nie to pisemnie wypowiadasz umowę...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 18:16

krispinus napisał(a):Idę jutro do kumpla z C+ na zwiad, bo na infolinię to pewnie do poniedziałku nie da rady :evil:

A tak swoją drogą, to ciekawe jaki będzie bilans tej zagrywki, jak się ludziska wnerwią sypną im rezygnacje i zadowolą się zwykłą cyfrówką naziemną albo przejdą do Polsatu?

Rozmawiałem z kumplem, który ma C+...do tej pory płacił 82 zł a pakiet Platinium zaproponowali mu za 109 zł :?
Powiedział, że wysyła wypowiedzenie to powiedziała aby się wstrzymał bo być może zaproponują mu też za 99 zł Platinium...
krispinus napisał(a):

Pewnie sporo osób tak postąpi bo dowalili nam ceny jak na zachodzie za takie pakiety...wiadomo jednak, że tam zarobki zdecydowanie wyższe...z drugiej strony - chcesz oglądać to płać...teraz to jest już pospolity monopolizm...
anakin napisał(a):Wiem, że "śmigasz" teraz za konsultanta "n-ki", :lol:

Drążę ten temat od dawna i wiem, że jest sporo niejasności...wprowadzili bałagan i zamęt a ludzi postawili w kłopotliwej sytuacji...sam nie wiedziałem co i jak ale już mniej więcej ogarnąłem to... :?
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 22.03.2013 18:41

alessandro1977 napisał(a):Rozmawiałem z kumplem, który ma C+...do tej pory płacił 82 zł a pakiet Platinium zaproponowali mu za 109 zł :?
Powiedział, że wysyła wypowiedzenie to powiedziała aby się wstrzymał bo być może zaproponują mu też za 99 zł Platinium..

Jakiś sposób jest.
Robiłem tak z Plusem za każdym razem przy chęci przedłużenia umowy.
Zawsze traktują wieloletniego klienta gorzej niż nowego abonenta.
Ja im sruu wypowiedzenie...
...do tygodnia telefon z "działu utrzymania klienta"...

Nagle się znajdowały i tańsze telefony, i pakiety minut, i rabaty.

Może warto ich trochę przeczołgać.
Może i jakaś korzyść z tego wyniknie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 18:46

Ja jak byłem w C+ to po każdej umowie wysyłałem wypowiedzenie bo traktowali mnie właśnie po macoszemu :twisted:
Pamiętam, że w ostatni dzień dali mi wreszcie ofertę rzeczywiście nie do odrzucenia bo jednak można :lol:
Tutaj oferta piłkarska jest teraz bardzo bogata...LM, LE, Serie A, Primera Division, Premier League, Ekstraklasa no i na Eurosporcie Bundesliga...
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 22.03.2013 18:52

alessandro1977 napisał(a):....no i na Eurosporcie Bundesliga...

Dla uzupełnienia na dwójce Bundesliga2 i "mocna" J League :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 19:02

krispinus napisał(a):
Dla uzupełnienia na dwójce Bundesliga2 i "mocna" J League :lol:

No to jeszcze Puchar Króla na TVP Sport :oczko_usmiech:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone