napisał(a) Użytkownik usunięty » 22.03.2013 17:46
Jako abonentowi N-ki zaproponowali pakiet Platinium za 99 zł bo normalnie jest za 119 zł...tylko w tym pakiecie masz wszystkie mecze bez ograniczeń...
Dla przykładu : dwa półfinały LM czyli Borussia - Malaga oraz Barcelona - Real...
W tym wypadku w pakiecie Gold ( tańszym ) będzie ten pierwszy a ten drugi ( zdecydowanie ciekawszy ) pójdzie już w Platinium i oczywiście All Inclusive...
Taka sama sytuacja będzie w przypadku meczów ligowych np. Aston Villa - Tottenham i MU - MC...
Obecne ramy programowe obowiązują do końca marca...w kwietniu nie będzie więc już programów nPremium w N-ce oraz C+ Gol, Weekend w C+...
Wszystko sprowadza się do nowej platformy nc+ i nowej oferty programowej...nieźle to wymyślili bo kto jestem fanem futbolu - weźmie ten droższy pakiet...w innym wypadku Polsat, transmisje w internecie lub Al Jazeera Sport
( tutaj marna jakość jednak )...
Nie wiem czy takie same oferty obowiązują w przypadku abonentów C+...może są tańsze jeżeli ktoś płacił teraz więcej...ja za LM, LE oraz Serie A ( czyli nPremium ) płaciłem do tej pory 59 zł...
Oczywiście, z któregoś pakietu trzeba skorzystać, jeżeli nie - możesz wypowiedzieć umowę przed czasem bez poniesienia konsekwencji...
A jeżeli chciałbyś jeszcze HBO - płacisz za All Inclusive +

Ostatnio edytowano 22.03.2013 17:48 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz