Raul73 napisał(a):lubelski - ale w cytowanej przez mnie wypowiedzi Verley'a jest mowa o nowych abonentach - któych raczej nie będzie, a dla obecnych posiadaczy C+ czy n-ki będą mieli oferty promocyjne, czyli tańsze!
..jasne..oświeciłeś mnie
Raul73 napisał(a):lubelski - ale w cytowanej przez mnie wypowiedzi Verley'a jest mowa o nowych abonentach - któych raczej nie będzie, a dla obecnych posiadaczy C+ czy n-ki będą mieli oferty promocyjne, czyli tańsze!

barti75 napisał(a):.............
lubelski napisał(a): No i .."nie będzie Francuz pluł nam w twarz"...itd.
.png)
lubelski napisał(a):Raul73 napisał(a):lubelski - ale w cytowanej przez mnie wypowiedzi Verley'a jest mowa o nowych abonentach - któych raczej nie będzie, a dla obecnych posiadaczy C+ czy n-ki będą mieli oferty promocyjne, czyli tańsze!
..jasne..oświeciłeś mnie![]()
..tylko czemu co innego usłyszałem , jak barti75 po wczorajszej rozmowie z miłą panią
. Umowę mam do kwietnia 2014 roku.. jestem w sumie od początku w tej "n"... wystarczyło starym klientom zagwarantować do końca umowy te same programy i kasę bez zmian i podejrzewam że nie byłoby tyle hałasu. Jedynie dobra strona tego zamieszania to taka że kumpelka, która pracuje w UPC ma kupę roboty
... bo okazało się że te niby ich drogie pakiety są w tym momencie bardzo atrakcyjne...jak pisałem ok. 130 złotych za net +telefon i full pakiet. Poza tym szejków naftowych u nas nie ma i wydanie ponad 100 złotych na tv, gdzie już niedługo zaleją nas powtórkami bo się sezon ogórkowy zacznie to spore obciążenie dla niektórych budżetów rodzinnych. No i .."nie będzie Francuz pluł nam w twarz"...itd.

, więc nie wiem czy mogę..png)
lubelski napisał(a):..do mnie już jedzie Polsat..
..pewnie Grzesiu masz rację..lamy..lamy..lamy..
.png)
barti75 napisał(a):lubelski napisał(a):..do mnie już jedzie Polsat..
wypowiedzenie wysłane, przed chwilką (zaszalałem polecony z tzw. zwrotką za ok 5,80zł, żeby mi kichy nie wciskali że nic nie doszło, bo pewnie jak dużo będzie wpływać wypowiedzeń to będą w inny sposób szukać baranów do strzyżenia i wypierać się, że nic nie wpłynęło albo nie doszło lub stara gadka zaginęło na poczcie)
Polsat zamówiony i tez już jedzie do mnie, Pan na infolinii jak zamawiałem przed chwilką od razu skumał bo się pyta co ucieka Pan z cyfry+ czy n-ki.
.png)
jara napisał(a):barti75 napisał(a):lubelski napisał(a):..do mnie już jedzie Polsat..
wypowiedzenie wysłane, przed chwilką (zaszalałem polecony z tzw. zwrotką za ok 5,80zł, żeby mi kichy nie wciskali że nic nie doszło, bo pewnie jak dużo będzie wpływać wypowiedzeń to będą w inny sposób szukać baranów do strzyżenia i wypierać się, że nic nie wpłynęło albo nie doszło lub stara gadka zaginęło na poczcie)
Polsat zamówiony i tez już jedzie do mnie, Pan na infolinii jak zamawiałem przed chwilką od razu skumał bo się pyta co ucieka Pan z cyfry+ czy n-ki.
napisz,jaki pakiet z Polsatu,bo ja to się nie znam
.png)
anakin napisał(a)::mrgreen:
A Solorz się tarza ze śmiechu jak paczy na ofertę żabojada...
I liczy dutki...
Przysłali mi odpowiedź na maupę.
A właściwie "odpowiedź"...![]()
Stek bzdur reklamowych, bez jakiejkolwiek odpowiedzi na to o co pytałem..
Miałem to tu wkleić, ale mówią, że.........poufne, więc nie wiem czy mogę.
Ale fajnie, że mi "odpowiedzieli"...
Tylko się utwierdziłem w swoim postanowieniu.
realista2 napisał(a):Wydupczą nas równo. Polsat też, tylko za chwilę.
.png)
lubelski napisał(a): nawet na naszym forum w banerze na górze reklama Polsatu..![]()