Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 10:25

Raul73 napisał(a):lubelski - ale w cytowanej przez mnie wypowiedzi Verley'a jest mowa o nowych abonentach - któych raczej nie będzie :lol: , a dla obecnych posiadaczy C+ czy n-ki będą mieli oferty promocyjne, czyli tańsze!

..jasne..oświeciłeś mnie :mrgreen: :mrgreen: ..tylko czemu co innego usłyszałem , jak barti75 po wczorajszej rozmowie z miłą panią :?: . Umowę mam do kwietnia 2014 roku.. jestem w sumie od początku w tej "n"... wystarczyło starym klientom zagwarantować do końca umowy te same programy i kasę bez zmian i podejrzewam że nie byłoby tyle hałasu. Jedynie dobra strona tego zamieszania to taka że kumpelka, która pracuje w UPC ma kupę roboty :mrgreen: ... bo okazało się że te niby ich drogie pakiety są w tym momencie bardzo atrakcyjne...jak pisałem ok. 130 złotych za net +telefon i full pakiet. Poza tym szejków naftowych u nas nie ma i wydanie ponad 100 złotych na tv, gdzie już niedługo zaleją nas powtórkami bo się sezon ogórkowy zacznie to spore obciążenie dla niektórych budżetów rodzinnych. No i .."nie będzie Francuz pluł nam w twarz"...itd. :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.03.2013 10:46

barti75 napisał(a):.............

Ja wczoraj dostałem identyczny badziew...
Nawet tym doopy nie wytrę, bo twarde i śliskie... :roll:

Z pośród steku bzdur pt. jacyżtomyzajebiścijesteśmy doczytałem się jednej, dla mnie najbardziej istotnej informacji.
Do dziewiętnastego kwietnia (pisownia oryginalna, tak jakby urwa nie można było napisać 19.04 :evil: ) mogę rozwiązać umowę. :D
Co niniejszym jutro uczynię, wysyłając niesamowicie szybki polecony na mojej wypasionej, wiejskiej poczcie. :mrgreen:

lubelski napisał(a): No i .."nie będzie Francuz pluł nam w twarz"...itd. :mrgreen:

Lamy Jędrek...wszędzie lamy... :roll:
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 27.03.2013 10:51

lubelski napisał(a):
Raul73 napisał(a):lubelski - ale w cytowanej przez mnie wypowiedzi Verley'a jest mowa o nowych abonentach - któych raczej nie będzie :lol: , a dla obecnych posiadaczy C+ czy n-ki będą mieli oferty promocyjne, czyli tańsze!

..jasne..oświeciłeś mnie :mrgreen: :mrgreen: ..tylko czemu co innego usłyszałem , jak barti75 po wczorajszej rozmowie z miłą panią :?: . Umowę mam do kwietnia 2014 roku.. jestem w sumie od początku w tej "n"... wystarczyło starym klientom zagwarantować do końca umowy te same programy i kasę bez zmian i podejrzewam że nie byłoby tyle hałasu. Jedynie dobra strona tego zamieszania to taka że kumpelka, która pracuje w UPC ma kupę roboty :mrgreen: ... bo okazało się że te niby ich drogie pakiety są w tym momencie bardzo atrakcyjne...jak pisałem ok. 130 złotych za net +telefon i full pakiet. Poza tym szejków naftowych u nas nie ma i wydanie ponad 100 złotych na tv, gdzie już niedługo zaleją nas powtórkami bo się sezon ogórkowy zacznie to spore obciążenie dla niektórych budżetów rodzinnych. No i .."nie będzie Francuz pluł nam w twarz"...itd. :mrgreen:

lubelski dokładnie jest jak piszesz wychodzę z tego samego zdania, wystarczyło zostawić podpisane umowy w spokoju do końca ich trwania i nie byłoby problemu. Przed chwilą dzwoniłem do Polsatu za 99zł mam pakiet Premium+HBO GO (programów aż nadto) do tego jakąś tam implamix i HBO GO( na 3 miesiące potem, albo chcę albo nie)umowa na 15 m-cy, ale pierwsze 3 miesiące bez opłat więc de facto płacisz za 12 miesięcy, a po roku jak się sytuacja wyklaruje to zobaczymy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 10:59

..do mnie już jedzie Polsat.. :mrgreen:
..pewnie Grzesiu masz rację..lamy..lamy..lamy.. :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.03.2013 11:14

:mrgreen:
A Solorz się tarza ze śmiechu jak paczy na ofertę żabojada...Obrazek
I liczy dutki...

Przysłali mi odpowiedź na maupę.
A właściwie "odpowiedź"... :roll:
Stek bzdur reklamowych, bez jakiejkolwiek odpowiedzi na to o co pytałem..
Miałem to tu wkleić, ale mówią, że.........poufne Obrazek, więc nie wiem czy mogę.

Ale fajnie, że mi "odpowiedzieli"...
Tylko się utwierdziłem w swoim postanowieniu. :mrgreen:
Ostatnio edytowano 27.03.2013 11:22 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 27.03.2013 11:20

lubelski napisał(a):..do mnie już jedzie Polsat.. :mrgreen:

wypowiedzenie wysłane, przed chwilką (zaszalałem polecony z tzw. zwrotką za ok 5,80zł, żeby mi kichy nie wciskali że nic nie doszło, bo pewnie jak dużo będzie wpływać wypowiedzeń to będą w inny sposób szukać baranów do strzyżenia i wypierać się, że nic nie wpłynęło albo nie doszło lub stara gadka zaginęło na poczcie)
Polsat zamówiony i tez już jedzie do mnie, Pan na infolinii jak zamawiałem przed chwilką od razu skumał bo się pyta co ucieka Pan z cyfry+ czy n-ki.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 27.03.2013 11:25

barti75 napisał(a):

wypowiedzenie wysłane, przed chwilką (zaszalałem polecony z tzw. zwrotką za ok 5,80zł, żeby mi kichy nie wciskali że nic nie doszło, bo pewnie jak dużo będzie wpływać wypowiedzeń to będą w inny sposób szukać baranów do strzyżenia i wypierać się, że nic nie wpłynęło albo nie doszło lub stara gadka zaginęło na poczcie)
Polsat zamówiony i tez już jedzie do mnie, Pan na infolinii jak zamawiałem przed chwilką od razu skumał bo się pyta co ucieka Pan z cyfry+ czy n-ki.

napisz,jaki pakiet z Polsatu,bo ja to się nie znam
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 27.03.2013 11:29

Nie rozumiem czemu się dziwicie ? "KTOŚ" dał zezwolenie na monopol, to korzystają z tego. Wydupczą nas równo. Polsat też, tylko za chwilę.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 27.03.2013 11:31

realista2 napisał(a): Wydupczą nas równo.

Chyba was. :mrgreen:
My tu własnie o tym, jak się nie dać......... :D
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 27.03.2013 11:35

jara napisał(a):
barti75 napisał(a):

napisz,jaki pakiet z Polsatu,bo ja to się nie znam

wziąłem coś takiego Premium+HBO GO umowa na 15 miesięcy, ale pierwsze 3 miesiące bez opłat, czyli płacisz za 12 miesięcy
wszystkie pakiety masz TU
Ostatnio edytowano 27.03.2013 11:52 przez barti75, łącznie edytowano 1 raz
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 27.03.2013 11:37

realista2 napisał(a):Nie rozumiem czemu się dziwicie ? "KTOŚ" dał zezwolenie na monopol, to korzystają z tego. Wydupczą nas równo. Polsat też, tylko za chwilę.

chyba problemy czytania ze zrozumieniem, bo właśnie tu gadamy jak się nie dać
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 27.03.2013 11:49

anakin napisał(a)::mrgreen:
A Solorz się tarza ze śmiechu jak paczy na ofertę żabojada...Obrazek
I liczy dutki...

Przysłali mi odpowiedź na maupę.
A właściwie "odpowiedź"... :roll:
Stek bzdur reklamowych, bez jakiejkolwiek odpowiedzi na to o co pytałem..
Miałem to tu wkleić, ale mówią, że.........poufne Obrazek, więc nie wiem czy mogę.

Ale fajnie, że mi "odpowiedzieli"...
Tylko się utwierdziłem w swoim postanowieniu. :mrgreen:

czuj się wyróżniony bo na moją maupę dalej cisza chyba że w systemie im wyskoczyło, po wczorajsze rozmowie z konultantką, że moje IQ nie kwalifikuje się bym był abonentem tejże platformy, według mnie to się urwa nazywa indywidualne potraktowanie klienta ( czyt. olanie)czyli oferta specjalna :mrgreen: dostaniesz to i tamto ale nic nie mów, gdyż to jest only for you and yours eyes :lol: :lol: paranoja to chyba mało powiedziane nazwałbym to dosadniej ale pewnie banem na forum by się skończyło :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 12:05

realista2 napisał(a):Wydupczą nas równo. Polsat też, tylko za chwilę.

..spoko, jak na razie to mają urodzajne żniwa które dostali od nc+ w prezencie....pewnie się sami tego nie spodziewali....he he nawet na naszym forum w banerze na górze reklama Polsatu.. :mrgreen: :mrgreen:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 27.03.2013 12:10

lubelski napisał(a): nawet na naszym forum w banerze na górze reklama Polsatu.. :mrgreen: :mrgreen:

Wydaje mi się, że to reklama googlowa i każdy widzi w tym pasku co innego, w zależności od tego jakie strony oglądał / gdzie mieszka / co wyszukiwał itp itd. Mnie się aktualnie wyświetla deweloper stawiający osiedle na wrocławskich maślicach :lol: .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 12:14

..no akurat w momencie pisania postu była reklama Polsatu.. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone