napisał(a) tony montana » 27.03.2013 14:40
Informacyjnie
- Dodzwonilem się dziś na infolinie, ale jako ze nie było wśród 4 opcji takiej dla zdezorientowanych klientów - więc wybrałem "info o nowych ofertach"
- Tam usłyszałem, że mają dla mnie super ofertę ("inni mają DROŻEJ PSZE PANA") ze sportem za 99 PLN (dziś płacę 58 PLN - do maja - nie wiem do którego, bo pani nie była w stanie mi powiedzieć którego dokładnie maja kończy mi się umowa)
- Pani KAZAŁA mi czekać na ofertę, kazała mi nie wypowiadać umowy, używając słów "MUSI PAN czekać", ponoć będę miał dwa tygodnie na ustosunkowanie się do oferty pisemnej, nie była w stanie powiedzieć OD KIEDY te dwa tygodnie będą "lecieć" (czy to będzie zwykły list czy polecony bo to w tym przypadku ma znaczenie - czy będą to liczyć od daty wysłania pisma, które dojdzie do mnie znając naszą kochaną pocztę po trzech tygodniach bo tak dochodzi większość pism nie-poleconych do mnie)
- Pani nie była w stanie powiedzieć mi DO KIEDY NAJPÓŹNIEJ powinienem wypowiedzieć umowę (do końca marca czy do końca kwietnia - pewnie, że nie wiedziała skoro nie wiedziała do KTÓREGO dnia maja obowiązuje mnie umowa)
- Pani nie chciała podać mi numeru faksu na który mam wysłać wypowiedzenie umowy, bo "tutaj jest tylko infolinia sprzedażowa"...
"RENCE KUŹWA OPADAJOM"
Jutro wysyłam wypowiedzenie umowy, thank you, good night~!
Żegnajcie ligi hiszpańskie, angielskie, MINI MINI, "ENBIEJ"