Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 13:30

..zaraz tam..uciekli.. :mrgreen: byłem, jak pisałem z "n"-ką prawie od początku..czas na "rozwód"..a co do tych Twoich negocjacji w sierpniu.. ciemność widzę..oj ciemność... :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 13:31

Jacek S napisał(a):Widzę też co innego.

Jakoś mnie to nie dziwi...bywaj :papa:
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 27.03.2013 13:36

alessandro1977 napisał(a):
Raul73 napisał(a):...............

Tylko między nami różnica była taka, że ja byłem w n-ce a Ty c+

No fakt -to jest różnica zasadnicza. Z tego, co czytam, to w traktowaniu klientów przez konsultantów również. Abonenci C+ dostają lepsze oferty. :cry:
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 27.03.2013 13:39

lubelski napisał(a):Raul o fuzji było wiadomo nie od dziś...więc nie trzeba było dawać w październiku umowy 18-to miesięcznej tylko np. do momentu startu nowej platformy i wprowadzić ludzi w nią o wiele wcześniej a nie trzymać w wielkiej tajemnicy wszystko do momentu startu. W końcu jak się razem połączyli to w sumie konkurencją jest dla nich tylko i jedynie w przekazie satelitarnym ... Polsat. Zabieranie mi z pakietu tego co dostałem w promocji i zastępowanie jej byleczym nie jest dla mnie traktowaniem poważnym mnie jako odbiorcy. Nawet to co piszesz, że sami mają tam bajzel nie do ogarnięcia na tę chwilę świadczy o tym jak "poważnie" przez parę miesięcy potraktowali odbiorców. Potraktowali nas chyba jako stado bezmyślnych istot która wszystko "łyknie"..a tu się okazało że ludzie potrafią liczyć i maja głęboko w dooopie ich ofertę. :mrgreen: Co do kodowania ..no i w tym temacie maja sporo problemów z tego co czytałem.
..a co gość, kuzyn kogoś z nc+ powiedział..to wiesz... :mrgreen:
.a całą sytuację można porównać do tego że w październiku kupiłeś sobie kwaterę na czerwiec a w kwietniu okazuje się że zamiast klimy masz wiatrak i nie po 20 ojro za noc tylko 35... :mrgreen:

kuzyn nie tylko powiedział,ale i podpisał umowę,a co do walenia z ludźmi w uja,to masz rację,ale ja nie mam czasu ani mi się nie chce szukać czegoś innego
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 13:45

..nie no jasne..tak sobie tylko gadamy, :mrgreen: a co kto zrobi to już jego sprawa. :papa:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 27.03.2013 13:55

Jara, a ja Ci powiem że dla samej zasady jutro wysyłam wypowiedzenie. Jeśli ktoś traktuje mnie jak zło konieczne, dziś na ten przykład od rana nie działa telefon dla abonentów nki bo "trwa aktualizacja bazy danych" a w korespondencji którą otrzymałem reklamują się że mają dla mnie lepszą ofertę niż ja sam osobiście sobie wybrałem po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw i nawet nie raczą jej w tym liście przedstawić, to wybacz ale choćbym miał se wziąć dzień bezpłatnego w robocie to znajdę czas i się z nimi pożegnam.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 27.03.2013 14:06

Rysio napisał(a):Jara, a ja Ci powiem że dla samej zasady jutro wysyłam wypowiedzenie. Jeśli ktoś traktuje mnie jak zło konieczne, dziś na ten przykład od rana nie działa telefon dla abonentów nki bo "trwa aktualizacja bazy danych" a w korespondencji którą otrzymałem reklamują się że mają dla mnie lepszą ofertę niż ja sam osobiście sobie wybrałem po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw i nawet nie raczą jej w tym liście przedstawić, to wybacz ale choćbym miał se wziąć dzień bezpłatnego w robocie to znajdę czas i się z nimi pożegnam.

Rysio,mnie też szarpie,ale co mam obejrzeć to obejrzę,czego nie będzie to nie,Żona jakiś serial też skatuje :lol: ,
i 18 m-cy przeleci,na Zlot się pojedzie,do Chorwacji,na 2 koncerty jadę międzyczasie.A nc+?To tylko kropla negatywu w całej misce pozytywów.
Pozdrav
tony montana
Weteran

Postnapisał(a) tony montana » 27.03.2013 14:40

Informacyjnie

- Dodzwonilem się dziś na infolinie, ale jako ze nie było wśród 4 opcji takiej dla zdezorientowanych klientów - więc wybrałem "info o nowych ofertach"

- Tam usłyszałem, że mają dla mnie super ofertę ("inni mają DROŻEJ PSZE PANA") ze sportem za 99 PLN (dziś płacę 58 PLN - do maja - nie wiem do którego, bo pani nie była w stanie mi powiedzieć którego dokładnie maja kończy mi się umowa)

- Pani KAZAŁA mi czekać na ofertę, kazała mi nie wypowiadać umowy, używając słów "MUSI PAN czekać", ponoć będę miał dwa tygodnie na ustosunkowanie się do oferty pisemnej, nie była w stanie powiedzieć OD KIEDY te dwa tygodnie będą "lecieć" (czy to będzie zwykły list czy polecony bo to w tym przypadku ma znaczenie - czy będą to liczyć od daty wysłania pisma, które dojdzie do mnie znając naszą kochaną pocztę po trzech tygodniach bo tak dochodzi większość pism nie-poleconych do mnie)

- Pani nie była w stanie powiedzieć mi DO KIEDY NAJPÓŹNIEJ powinienem wypowiedzieć umowę (do końca marca czy do końca kwietnia - pewnie, że nie wiedziała skoro nie wiedziała do KTÓREGO dnia maja obowiązuje mnie umowa)

- Pani nie chciała podać mi numeru faksu na który mam wysłać wypowiedzenie umowy, bo "tutaj jest tylko infolinia sprzedażowa"...

"RENCE KUŹWA OPADAJOM"

Jutro wysyłam wypowiedzenie umowy, thank you, good night~!

Żegnajcie ligi hiszpańskie, angielskie, MINI MINI, "ENBIEJ"

8O :? :? :evil: :twisted:
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 27.03.2013 15:37

Minął mi już okres umowy na czas oznaczony. Nadal przedłużam w „N" ten sam abonament o kolejne miesiące, teraz bodajże mam zapłacone z gór do czerwca.
Można pozostać przy tym, co jest, czy trzeba zmieniać?
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 27.03.2013 15:38

FUX napisał(a):Minął mi już okres umowy na czas oznaczony. Nadal przedłużam w „N" ten sam abonament o kolejne miesiące, teraz bodajże mam zapłacone z gór do czerwca.
Można pozostać przy tym, co jest, czy trzeba zmieniać?

a dostałeś jakieś pismo?
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 27.03.2013 15:42

Zwykłym listem, że mam czas do kwietnia wypowiedzieć. To się zapewne zbiegło z obecnym zapłaceniem do przodu.

Po pobieżnym przejrzeniu oferty, nic mi nie pasuje.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 27.03.2013 15:55

Nie dość alessandro, że zainteresowania masz takie przedszkolne bardziej, to jeszcze skarżypyta z ciebie chłopcze. Wstydż się.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 27.03.2013 15:57

FUX napisał(a):Zwykłym listem, że mam czas do kwietnia wypowiedzieć. To się zapewne zbiegło z obecnym zapłaceniem do przodu.

Po pobieżnym przejrzeniu oferty, nic mi nie pasuje.

mnei również.Najlepiej udaj się do nich bezpośrednio.Ja nie podejmuję się wyjaśniania czegokolwiek.
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 27.03.2013 16:03

Proponuję zacząć od wypowiedzenia umowy (koniecznie poleconym dla celów dowodowych), a gwarantuję, ze sami się odezwą i zaproponują ciekawszą opcję. Pisało już o tym kilka osób. To skuteczna metoda i wszelkie negocjacje należy rozpocząć od niej. Ryzyko jest zerowe. Jeśli się nie odezwą, co zupełnie nieprawdopodobne, ale jeśli jednak, to dzwonicie w ostatnim dniu wypowiedzenia i telefonicznie odstępujecie od rozwiązania umowy.
gusia-s
Koneser

Postnapisał(a) gusia-s » 27.03.2013 16:16

Raul73 napisał(a):... Sam mi mówił że mam czekać i że taką ofertę około 20 kwietnia dostanę. ...

Może dostaniesz a może nie, do 19 kwietnia masz czas na wypowiedzenie, a termin około 20 może sie okazać 21,22 itd... czyli już po jakichkolwiek możliwościach ruchu ze strony abonenta

Raul73 napisał(a):
... Na początku maja pojawią się również prezenty ( tak jak było z tv)... Dlatego warto czekać a nie napalać się na platinum za 99 zł..[/i]

...Tym bardziej, że oficjalna informacja od nc+ brzmi:
"No i powtarzamy to, o czym już wcześniej pisaliśmy - Abonentom n i CYFRY + mającym dotychczas dostęp do ofert Premium (nPremium i CANAL +) udostępnimy od 5 kwietnia bez dodatkowych opłat pełną ofertę CANAL+ PLATINUM. Będą mogli zapoznać się z bogactwem oferty proponowanej na każdym z nowych kanałów."

Owszem ale zapomniałeś dodać, że pełna oferta zostanie udostępniona wyłącznie do końca kwietnia, po 1 maja już nie będziesz tego miał o ile nie zapłacisz :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone