Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 27.03.2013 16:29

realista2 napisał(a):Nie dość alessandro, że zainteresowania masz takie przedszkolne bardziej, to jeszcze skarżypyta z ciebie chłopcze. Wstydż się.

Realista2, alessandro1977 - każda kolejna osobista wycieczka będzie odpowiednio nagrodzona. Ostrzegam.

:!:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 18:53

Jacek S napisał(a):alessandro1977

Ani razu się do niego nie odezwałem...o co Ci chodzi ?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 19:02

alessandro1977 napisał(a):
Jacek S napisał(a):alessandro1977

Ani razu się do niego nie odezwałem...o co Ci chodzi ?

O nic zaznacza, że jest moderatorem jakbyś zapomniał. :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 19:24

realista2 napisał(a):...to dzwonicie w ostatnim dniu wypowiedzenia i telefonicznie odstępujecie od rozwiązania umowy.

..jesteś pewien że można telefonicznie 8O ..bo ja raczej na pewno że tylko pisemne wypowiedzenie umowy.
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 27.03.2013 19:34

To trochę wyprostuję, bo pochopnie napisałem.
:oops:

Przedtem pakiet z nPremium, jakimś filmowym, płaciłem 68 zeta.

Po szczegółowym obejrzeniu wzdłuż i wszerz oferty, wychodzi na to, że dzisiaj za Universe+ z C+ FamilyHD i Family2HD musiałbym zapłacić 59 + 20 za te filmy.
http://ncplus.pl/sklep/promocje/universeplus

Umowa na 12 m-cy. Te C+ na starcie wywalam, więc nawet wychodzi taniej, niż było.
Za 59 da się żyć...
:wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 19:46

zebik napisał(a):O nic zaznacza, że jest moderatorem jakbyś zapomniał. :D

Acha...trzeba poudawać trochę respektu Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 19:51

FUX napisał(a):Umowa na 12 m-cy...

..no właśnie..nie rozumiem tego..skąd się wzięło 12-miesięcy jak było 18...hmmmmmmm 8O 8O 8O .Potrzeba tutaj kogoś biegłego w prawie handlowym... bo podobno od 2012 pierwsza umowa nie może być dłuższa niż te 12 m-cy..tak powiedziała tez pani synowi jak chciał telefon kupić...hmmmm
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 19:53

alessandro1977 napisał(a):
barti75 napisał(a):rozumiem że umowa na 12 miesięcy

Nie ma szans...tylko 18 miesięcy :?

..no właśnie..jak to w końcu jest..Alessandro jak Ty w końcu masz na 12 czy 18 8O 8O czyżby Cię zrobili w ..... czy aż tak dali dooopy na początku :?:
kaszubskiexpress
Weteran

Postnapisał(a) kaszubskiexpress » 27.03.2013 20:08

lubelski napisał(a):..tylko że HBO w pakiecie dopiero za 190 złotych to przegięcie do potęgi..trochę szkoda bo 3 sezon "Gry o tron" będzie leciał od kwietnia..

Ja mam max pakiet w UPC, bulę za to 170 z małym hakiem. Kanałów sportowych nie jestem w stanie zapamiętać, tyle tego. HBO, C+, C+ film i jeszcze kilkanaście HBO i C+ tematycznych. Tych wszystkich dokumentokanałów w jakości HD też zylion.

Co pół roku dzwonię do UPC mówiąc, że żona zmieniła zamki w sypialni jak zobaczyła rachunek "od was". Efekt jest taki, ze natychmiast proponują mi półroczne pakiety promocyjne i np za pakiet kilku kanałów HBO płacę miesięcznie 19 zeta.

Czyli za pakiet max płacę mniej, niż 150 złotych.

Słabością jest dostęp tylko z kabla. Czyli duże miasta.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.03.2013 20:13

Ma ktoś, albo pokaże gdzie znaleźć wzór wypowiedzenia?
Jest takowe, czy trzeba samemu coś sklecić..? :?
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 27.03.2013 20:17

Kto, skąd, kiedy, gdzie, co, z którym dniem rozwiązuje umowę taką a taką, podpis.
Finito.

List przelecony ze zwrotką.
barti75
Cromaniak

Postnapisał(a) barti75 » 27.03.2013 20:40

anakin napisał(a):Ma ktoś, albo pokaże gdzie znaleźć wzór wypowiedzenia?
Jest takowe, czy trzeba samemu coś sklecić..? :?

Jaki wzór
Ja dziś wysłałem im coś takiego nawet się zbytnio nie wysilałem wypowiedzenie to wypowiedzenie
mają dla mnie gównian......ą promocję to im wysłałem gówni.....e wypowiedzenie

Niniejszym oświadczam, że zgodnie z Rozdz. V, ust. 8 Regulaminu o zmianie regulaminu i ofert programowych informuję że rezygnuję z korzystania usług zawartych ze mną w umowie nr....................... vz dnia.............. i żądam rozwiązania ze mną w/w umowy zgodnie z otrzymanym w dniu wczorajszym tj. 26.03.2013 pismem podpis i pozamiatane, wysłałem poleconym ze zwrotką i niech się gonią.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2013 20:46

lubelski napisał(a):Alessandro jak Ty w końcu masz na 12 czy 18

Mam na 18 miesięcy :!:
anakin napisał(a):Ma ktoś, albo pokaże gdzie znaleźć wzór wypowiedzenia?

Prześlę Ci mejlem... :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 27.03.2013 20:48

alessandro1977 napisał(a):Prześlę Ci mejlem... :wink:

Dawaj... :D
Tylko........już. :twisted:
Ostatnio edytowano 27.03.2013 21:08 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
barti75
Cromaniak

Postnapisał(a) barti75 » 27.03.2013 20:53

FUX napisał(a):To trochę wyprostuję, bo pochopnie napisałem.
:oops:

Umowa na 12 m-cy. Te C+ na starcie wywalam, więc nawet wychodzi taniej, niż było.
Za 59 da się żyć...
:wink:

a pytałeś się ich ile zostanie Ci kanałów jak skończy się ichniejsza promocja tj z dniem 30.04???, bo co innego na stronie co innego jak gadasz z konsultantem. Mi za cholerę nie chcieli dać umowy na 12 m-cy tylko 18 dlatego wcześniej pisałem, że burdel mają i wolną amerykankę, poza tym co konsultant to inna gadka, a jakiś żabojad sobie cennik i pakiety ustalił i zdziwiony, że Polaczki jeszcze nie zadowolone z ich oferty, bo to raptem ok. 50euro za pakiet all inclusive nic tylko łykać.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone