napisał(a) Raul73 » 27.03.2013 12:57
lubelski napisał(a):wystarczyło starym klientom zagwarantować do końca umowy te same programy i kasę bez zmian i podejrzewam że nie byłoby tyle hałasu.
A niby w jaki sposób?
Zmienia się całkowicie układ kanałów, skład pakietów, wiele programów znika albo zmienia nazwę, w kilkunastu zmienia się oferta programowa.
W dodatku C+ i n to dwa zupelnie inne systemy kodowania, które muszą jakoś ujednolicić.
Na razie mają tam taki bajzel, że sami nie mogą się ogarnąć. Z czasem mam nadzieję, że się pozbierają. Do tego czasu na pewno stracą tylu klientów, że mocno uelastycznią swoją ofertę - nie będą mieli innego wyjścia.
Tu znalazłem wypowiedź z innego forum gościa, którego kuzyn pracuje w nc+:
Jednak oferta się zmieni, już teraz sondowane są różne propozycje.. nieoficjalna oferta przedstawiana od połowy kwietnia dla migracyjnych
C+platinum 79 zł/9 ms + 119 zl / 3 ms to najwyżej uda się wynegocjować.
all ma być za 149 zł 9ms i 199 przez 3 ms
Sam mi mówił że mam czekać i że taką ofertę około 20 kwietnia dostanę. Ogólnie nie spodziewali się takiego negatywnego odbioru i na górze jest bardzo gorąco, ale pewnych decyzji do połowy kwietnia nie da się cofnąć.
Na początku maja pojawią się również prezenty ( tak jak było z tv)
Jeden mecz jest przeniesiony do nsport, ale podobno na czas meczu nsport ma byc odkodowany dla klientów cyfry. PODOBNO.. to zależy od innych osób.
Dlatego warto czekać a nie napalać się na platinum za 99 zł..Tak więc raz jeszcze potwierdza się zasada: spokojnie czekać i nie panikować.
Tym bardziej, że oficjalna informacja od nc+ brzmi:
"No i powtarzamy to, o czym już wcześniej pisaliśmy - Abonentom n i CYFRY + mającym dotychczas dostęp do ofert Premium (nPremium i CANAL +) udostępnimy od 5 kwietnia bez dodatkowych opłat pełną ofertę CANAL+ PLATINUM. Będą mogli zapoznać się z bogactwem oferty proponowanej na każdym z nowych kanałów."