Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 26.03.2013 12:55

marze_na napisał(a):
Żużel pewnie w ogóle mu nic nie mówi :lol: .
A nc+ ma na ten moment monopol i na ligę i na GP. I dla mnie w tym momencie jest to niestety "jedynie słuszna telewizja" i nie mam absolutnie żadnego wyboru i żadnych alternatyw. No chyba, że nie oglądać w ogóle.

Tylko że jak na razie nie wiadomo na którym kanale E-liga będzie :/
Dobrze że pierwszą kolejkę przesunęli bo burdel się zrobił :)

Ja jestem abonentem N-ki, ale pakiety podstawowe czyli abonament 54zł. Na razie wqrwili mnie tylko totalnym przemieszaniem programów. Jak mi jeszcze podniosą abonament i każą płacić za E-ligę żużlowa to się pożegnamy. :mrgreen:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 26.03.2013 12:59

Raul73 napisał(a):
Nie jestem co prawda fanem żużla, ale czytałem w weekend na forach, że jednak nc+ zdecydują się pokazywać polską ligę żużlową na kanałach zwykłych, a nie premium - więc dla fanów żużla nie będzie konieczności płacenia drogich abonamentów. No, chyba, że w porównaniu z dotychczasowymi pakietami C+ również jest duży skok cenowy.

Będzie na nsport. A nsport jest dla dotychczasowych abonentów C+ niedostępny. Zapraszają do przejścia na nc+ :twisted: .

dids76 napisał(a):Tylko że jak na razie nie wiadomo na którym kanale E-liga będzie :/
Ja jestem abonentem N-ki, ale pakiety podstawowe czyli abonament 54zł. Na razie wqrwili mnie tylko totalnym przemieszaniem programów. Jak mi jeszcze podniosą abonament i każą płacić za E-ligę żużlowa to się pożegnamy. :mrgreen:

na 100% Eliga będzie na nsport. link
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 26.03.2013 13:02

Przed chwilą znalazłem:

- W reakcji na krytykę nie zamierzamy zmieniać oferty - zapowiedział w poniedziałek Julien Verley, prezes nc+. Podkreślił on, że prezentowana w ulotkach, a także na stronie internetowej oferta nc+ z sześcioma pakietami (w cenach od 39 zł do 199 zł miesięcznie) jest kierowana do zupełnie nowych klientów.

Do wszystkich 2,5 mln dotychczasowych abonentów platformy n i Cyfry+ operator wyśle specjalne listy z wyjaśnieniem oferty. - Przygotowaliśmy 600 różnych promocji dla dotychczasowych klientów - informuje Artur Przybysz, członek zarządu nc+. Platforma z każdym z nich kontaktować się będzie indywidualnie.

Czyli potwierdza się: czekać! Sami się skontaktują, wtedy się trzeba potargować (jak brat alessandro czy inni) i w rezultacie okaże się, że nie będzie tak tragicznie.

Po tej wypowiedzi widać, że nie mają innego wyjścia, jak tylko zatrzymać obecnych abonentów obu platform. Bo z taką "ofertą" na nowych chyba na poważnie nie liczą? :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2013 16:11

Raul73 napisał(a):
W reakcji na krytykę nie zamierzamy zmieniać oferty - zapowiedział w poniedziałek Julien Verley, prezes nc+.

..i choćby za to pożegnałem się z "n"-ką :mrgreen: :mrgreen: ..więc liczcie dalej że będzie taniej..może za rok, dwa ale najpierw trzeba będzie te 18 miesięcy odpłacić.. .
Alessandro jako fana piłki kopanej rozumiem..lubi to ogląda..i płaci.
Raul73 napisał(a):Podkreślił on, że prezentowana w ulotkach, a także na stronie internetowej oferta nc+ z sześcioma pakietami (w cenach od 39 zł do 199 zł miesięcznie) jest kierowana do zupełnie nowych klientów.

Do wszystkich 2,5 mln dotychczasowych abonentów platformy n i Cyfry+ operator wyśle specjalne listy z wyjaśnieniem oferty. -

..ano przyszło coś tam dziś do mnie..kupa kolorowego papieru, pogmatwane i oczywiście new regulamin, maczkiem na nastu stronach.

Vivat Polsat cyfrowy :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 26.03.2013 18:40

dzisiaj dowiedziałem się w punkcie NC+:
-od 1.04 wyłączają N Premium i HBO,ja mam umowę z lutego na 18 m-cy za 79 pln z multiroomem,N Premium i HBO.Dostałem ofertę na 2xCanal+HD i 2xCanal+HD Familijny + 10 pln za multiroom.Dycha więcej lub możliwość rozwiązania do 19.04.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 26.03.2013 20:00

lubelski napisał(a):
Raul73 napisał(a):
W reakcji na krytykę nie zamierzamy zmieniać oferty - zapowiedział w poniedziałek Julien Verley, prezes nc+.

..i choćby za to pożegnałem się z "n"-ką :mrgreen: :mrgreen: ..więc liczcie dalej że będzie taniej..może za rok, dwa ale najpierw trzeba będzie te 18 miesięcy odpłacić.. .
Alessandro jako fana piłki kopanej rozumiem..lubi to ogląda..i płaci.

lubelski - ale w cytowanej przez mnie wypowiedzi Verley'a jest mowa o nowych abonentach - któych raczej nie będzie :lol: , a dla obecnych posiadaczy C+ czy n-ki będą mieli oferty promocyjne, czyli tańsze!

Dlatego ja, podobnie jak Alessandro, miłośnik kopanej, a do tego posiadacz Cyfry+, czekam na ich propozycję oferty - kiedy ją dostanę, spróbuję jak najwięcej stargować i wtedy się zobaczy, czy mi się będzie opłacało.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 26.03.2013 21:32

Dzisiaj dostałam informację z nc+ o zmianie oferty programowej i zmianie regulaminu.
W nowej ofercie proponują mi pakiet Canal + GOLD za 89zł, umowa 18 mcy, nie wiem jak z multiroomem??? bo nie piszą lub jeszcze nie doczytałam.

Do 19.04. jest czas na nieprzyjęcie nowych warunków. Należy złożyć wypowiedzenie, które skutkuje na koniec m-ca 04. W innym przypadku dotychczasowa umowa od 01.05. przekształci się w umowę na czas oznaczony 18 m-cy, na nowych warunkach cenowych i programowych.
W okresie od 5.04. do 30.04. otrzymuję pełny dostęp do oferty CANAL + w tym: Canal+, Canal+Sport, Canal+ Film, Canal+ Film 2, Canal+Famili, Canal+Family 2.

Po tym czasie zgodnie z nową umową.
Już jest to na moją niekorzyśc, obecnie mam umowę w n na 12 mcy za 79zł+2x10 za multiroomy 2szt. czyli łącznie 99zł/mc 6 pakietów temat., +nPremium na cały okres trwania umowy oraz do konca maja HBO.

W nowej ofercie za HBO liczą sobie 30zł!!! za co???
Wiele osób pisze o przejsciu do Polsatu np. tyle że w ich ofercie jest max 1 multiroom a ja potrzebuję 2 :(
Mimo to chyba złożę wypowiedzenie niestety.
Wrrrr
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 26.03.2013 21:42

jara napisał(a):dzisiaj dowiedziałem się w punkcie NC+:
-od 1.04 wyłączają N Premium i HBO,ja mam umowę z lutego na 18 m-cy za 79 pln z multiroomem,N Premium i HBO.Dostałem ofertę na 2xCanal+HD i 2xCanal+HD Familijny + 10 pln za multiroom.Dycha więcej lub możliwość rozwiązania do 19.04.

nPremium wyłączają od 5.04. dlatego do 19.04. mozna nieprzyjąć nowych warunków (14 dni).
Widzę, że mieliśmy w ence ten sam pakiet za 79zł + po 10zł za multiroom, czyli teraz chcą 89zł + 10za multirom???
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 26.03.2013 21:55

gusia-s napisał(a):

nPremium wyłączają od 5.04. dlatego do 19.04. mozna nieprzyjąć nowych warunków (14 dni).
Widzę, że mieliśmy w ence ten sam pakiet za 79zł + po 10zł za multiroom, czyli teraz chcą 89zł + 10za multirom???

ja w lutym przyjąłem ofertę za N Premium i HBO za 10 zł,multiroom za 10 zł,a że miałem pakiet za 59 zł,to dało 79 i takie 2 faktury zapłaciłem.Ale się naooglądałem :roll:
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 26.03.2013 22:18

jara napisał(a): ja w lutym przyjąłem ofertę za N Premium i HBO za 10 zł,multiroom za 10 zł,a że miałem pakiet za 59 zł,to dało 79 i takie 2 faktury zapłaciłem.Ale się naooglądałem :roll:

Ok, ale ile teraz chcą od Ciebie za multiroom? przy pakiecie Canal + Gold?? bo dla nowych klientów widzę w ofercie na stronie, że za 1 multiroom 15zł, za kolejny 10zł i ciekawe czy przy migracji to samo czy taniej może jednak.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 26.03.2013 22:22

w sumie,jak widzisz,chcą 10 zł więcej,z tym jednak,że pracownik punktu(kuzyn Żony) nadmienił,że może mi dać taką cenę,czyli ma jakieś widełki.
barti75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) barti75 » 27.03.2013 09:42

Wczoraj dostałem pismo (pełno kolorowego badziewia, ile to mamy kanałów HD, jacy jesteśmy super itd, do tego regulamin drobnym maczkiem ogólnie taka tam ściema czyli standard),ale do rzeczy chodzi o zmianę na nową ofertę.
Od 2009 korzystam, a raczej już na pewno korzystałem z ich usług, to co dostałem w tym liście chyba bardziej mnie przekonało że jednak wypad od nich robię( idzie wiosna, lato ) okres spędzania czasu przed TV spada drastycznie, więc nc+ chyba sama robi sobie pod górę(mniej kanałów, droższa oferta), bo już nie kumam czy zależy im tylko i wyłącznie na nowych klientach, czy na próbie utrzymaniu obecnych, nie wiem jak z nowymi, ale chyba ciężko będzie im utrzymać klientów obecnych na tym samym poziomie.
Z pisemka wynika że nc+ oferuje mi łaskawie pakiet Platinium w cenie katalogowej 119zł i jakieś canal+ do końca kwietnia( to chyba ta promocja ichniejsza), oczywiście przy umowie na 18 miesięcy więc dokładnie to samo co usłyszałem od konsultanta w piątek podczas rozmowy telefonicznej.
Jakimś cudem około 21 wczoraj udało mi się dodzwonić na ich infolinię i pogadać sobie odnośnie tych warunków i oferty programowej jaka do mnie przyszła pocztą, tym razem Pani wciskała jakiś kit, ile to mają HD, jakie nowości jakie widz ma korzyści-ale ani słowa ile za to trzeba bulić, w końcu pytam się kobity-Dlaczego mam płacić więcej skoro mam otrzymać mniej? Pani zaskoczona że oferta programowo jest zbliżona do tego posiadam, to jej odpowiadam, że może i programowo tak, ale kwotowo już zupełnie nie ( bo muszę płacić 20zł/miesięcznie więcej) i nie mam możliwości zawarcia umowy na 12 m-cy, tylko na 18. Pani nawija mi makaron na uszy, żebym się decydował bo to super oferta indywidualnie dobrana(niezły kit :lol: )jakie to będą miał programy itd. więc idąc za radami kolegi alessandro o targowaniu się i żeby jej za bardzo w ustach nie zaschło od tego gadania, mówię do kobity OK biorę pakiet platinium na 18 miesięcy, ale w cenie 99zł- najpierw cisza a po chwili słyszę - NIESTETY NIE JEST TO MOŻLIWIE ja mówię jak nie możliwe i proponuję Pani, aby poczytała trochę neta o tym co ludzie piszą na temat cen i pakietów w nc+ i jakie to oferty dostają pisemnie, a jak chcą zrezygnować to raptem, dostają wyższy pakiet(np Platinium w cenie GOLD) to może wtedy by się tak nie dziwiła o to o co pytam, w odpowiedzi usłyszałem że nc+ nie proponuje pakietów wyższych za mniejsze pieniądze, więc nic już nie kumam, ludzie bzdury wypisują???, czy w nc+ wolna amerykanka i zależy na jakiego konsultanta się trafi???, a może ja po prostu mam za małe IQ by dostąpić zaszczytu bycia klientem nc+????
Myślę, że jednak z wypowiedzeniem sobie poradzę :D :D .
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 27.03.2013 09:54

barti75

trrzymam kciuki.. :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 27.03.2013 10:01

a ja chyba zostanę.Nie jestem telemaniakiem,ale nie chce mi się kombinować z nowymi sprzętami,umowami i tym całym bajzlem.
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 27.03.2013 10:12

jara napisał(a):a ja chyba zostanę.Nie jestem telemaniakiem,ale nie chce mi się kombinować z nowymi sprzętami,umowami i tym całym bajzlem.

A może warto rozważyć "n" na kartę - bez zbędnego bajzlu, bez umów a w kwestii sprzętu, dochodzi tylko jedno białe pudełeczko :) oo takie....

Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone