Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 28.03.2013 14:44

Adam,K napisał(a): Zmieniam enkę na polsat
..."pakiet sport HD" ...

No i możesz dziś obejrzeć mecz ZAKSA - JW :D .
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 28.03.2013 15:00

gusia-s napisał(a): Chodzi o to, że nc+ poprostu od 05.04. wycofuje część z dotychczas nadawanych programów zarówno przez n jak i c+ i od tego dnia, kiedy to przestaną nadawać programy na jakie się z nimi umówił dany abonent jest regulaminowe 14 dni na nie wyrażenie zgody na przyjęcie zmiany. Takie informacje zawarli również na fakturach, przynajmniej abonentów n. zerknij na swoją fakturę czy drobnym druczkiem gdzieś nie masz info :). W n akurat jest wołami :)

Napiszę ci po raz kolejny, bo widzę, ża wątku od początku nie czytałaś:

to o czym ty piszesz, dotyczy abonentów n-ki. Abonentom Cyfry żadne kanały nie odchodzą, a tylko zmieniają nazwy. I oni nie dostali żadnych pism - takie będą wysyłane dopiero po 5 kwietnia! Nie ma również żadnych informacji na fakturach - ani grubym, ani drobnym drukiem. Zresztą nie może być, bo dla nas de facto nic się po 5 kwietnia w ofercie kanałowej nie zmienia, więc nie mamy podstaw do wypowiadania umów.

Okres promocyjny na nowe kanały do 30 kwietnia również dotyczy na razie tylko abonentów n-ki. Co do reszty - jeszcze nie wiadomo, decyzja będzie po świętach - informacje z tzw. "pierwszej ręki". Dla abonentów C+ to nie jest żadna promocja "na zapoznanie się z ofertą kanałów", bo my tą ofertę bardzo dobrze znamy. "Nowe" są one dla migrujących z n-ki.

Mam nadzieję, że teraz jest jasne :D :D
Mosqito
Cromaniak

Postnapisał(a) Mosqito » 28.03.2013 17:02

Raul73 napisał(a):...Abonentom Cyfry żadne kanały nie odchodzą, a tylko zmieniają nazwy.

To się okaże 5.04 czy abonentom Cyfry+ nie wyłączą takich kanałów jak: Cartoon Network, TCM, całego pakietu francuskich France TV, Sportklubów, ESPN America, ESPN Classic, Trace TV, Extreme Sports, CBS Action, CBS Reality), Travel Channel, KBS World
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 28.03.2013 17:36

Mosqito napisał(a):
Raul73 napisał(a):...Abonentom Cyfry żadne kanały nie odchodzą, a tylko zmieniają nazwy.

To się okaże 5.04 czy abonentom Cyfry+ nie wyłączą takich kanałów jak: Cartoon Network, TCM, całego pakietu francuskich France TV, Sportklubów, ESPN America, ESPN Classic, Trace TV, Extreme Sports, CBS Action, CBS Reality), Travel Channel, KBS World

A, tego niestety nie wiem. Pytanie: czy te kanały były w umowie tzw. gwarantowane? Bo jeśli nie, to nie ma podstaw do rozwiązania i oferta się nie zmienia.

To samo jest z programami oznaczonymi w nowej ofercie nc+ siwym trójkącikiem w lewym dolnym rogu - te kanały operator może sobie włączać i wyłączać kiedy chce i nie ma podstaw do wypowiedzenia :( :(
FUX
Weteran

Postnapisał(a) FUX » 28.03.2013 17:42

cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 28.03.2013 20:15

Obrazek
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 28.03.2013 20:52

To było pewne, że zaczną mięknąć. Teraz kwestią kilku-kilkunastu dni jest obniżka cen abonamentów. :D :D
gusia-s
Koneser

Postnapisał(a) gusia-s » 28.03.2013 21:05

może wprowadzą promocję CENKA PENKA :D :D
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 28.03.2013 21:06

gusia-s napisał(a):może wprowadzą promocję CENKA PENKA :D :D

ale premium wylecą
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.03.2013 21:14

Raul73 napisał(a):To samo jest z programami oznaczonymi w nowej ofercie nc+ siwym trójkącikiem w lewym dolnym rogu - te kanały operator może sobie włączać i wyłączać kiedy chce i nie ma podstaw do wypowiedzenia :( :(

W pakiecie Comfort+ naliczyłem tych kanałów 20.
Zerknijmy co nam zostanie jak Vincent będzie miał widzimisieijewyłączy.
Istotnie bardzo "atrakcyjna" oferta. :roll:

Dziś zainwestowałem jeszcze w nich 6.45 zeta tytułem opłaty za polecony - zwrotny.
I styknie.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.03.2013 22:02

cronaturki napisał(a):Obrazek

..same hiciory..łał..
Dziadek Maciek
Koneser

Postnapisał(a) Dziadek Maciek » 28.03.2013 22:08

Ja tam się cieszę, Kuchnię + HD mam już włączoną :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.03.2013 22:18

anakin napisał(a):
Dziś zainwestowałem jeszcze w nich 6.45 zeta tytułem opłaty za polecony - zwrotny.
I styknie.

facio z enki powiedział że pisma wysłane przed pierwszym kwietnia dwa tysiące trzynastego roku można wsadzić sobie w Obrazek
cronaturki
zbanowany

Postnapisał(a) cronaturki » 28.03.2013 23:32

uwierzcie - to wspaniale uczucie nie być ani abonentem byłej C+ ani N (w wersji abonamentowej)...
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 29.03.2013 11:56

JackDaniels;) napisał(a):facio z enki powiedział że pisma wysłane przed pierwszym kwietnia dwa tysiące trzynastego roku można wsadzić sobie w Obrazek

Bo?
Pismo z n-ki otrzymałem dwudziestego siódmego marca br. :wink: , gdzie był podany jedynie termin składania wypowiedzeń, tj.dziewiętnasty kwiecień br. :roll: , nic więcej.
Poza tym pierwszy raz słyszę, żeby w tego typu korespondencji obowiązywała zasada "od".
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone