Serce w pasy napisał(a):Przed zakupem spytaj swojego mechesa, czy jest sens kupować używaną, coś mi się o uszy obiło, że pompy nie powinno się używanej zakładać. Ale może to w innym samochodzie było. Spytaj
Nie żartuj
.png)
Serce w pasy napisał(a):Przed zakupem spytaj swojego mechesa, czy jest sens kupować używaną, coś mi się o uszy obiło, że pompy nie powinno się używanej zakładać. Ale może to w innym samochodzie było. Spytaj
Leszek Skupin napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Przed zakupem spytaj swojego mechesa, czy jest sens kupować używaną, coś mi się o uszy obiło, że pompy nie powinno się używanej zakładać. Ale może to w innym samochodzie było. Spytaj
Nie żartujnówka ok 9 kPLN
.png)
Fatamorgana napisał(a): Ale najlepsze było jak zajrzałem potem pod maskę!
Nie poznałem własnego silnika i całej komory!
Oni wzięli i umyli wszystko. Zrobili to tak dobrze, że niektóre części teraz wyglądają jak nowe, ale nie wiem sam co wymienili, a co tak dobrze umyli...![]()
![]()
Pierwszy raz odebrałem tak umyte auto z warsztatu....
szok!
.png)
Fatamorgana napisał(a):Niech Ci będzie, że Dimer, ale... biega o to, że im się chciało umyć dokładnie. Bardziej dokładnie niż można by się spodziewać...![]()
![]()
P.S.
Sprawdzałem wszystko- Dimer nic nie (wy)zeżarł.
.png)
.png)
damiangres napisał(a):...
8. SUzuki GSX1300R
i już chyba babusa zostanie, bo rzadko co może mnie teraz zadziwić
pozdrawiam
--
damian
.png)
Rysio napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Ile TO pojedzie![]()
Lesiu, tyle że jak On wrzuca 2 to Ty masz koniec możliwości auta
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Ile TO pojedzie![]()
.png)
Rysio napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Ile TO pojedzie![]()
Lesiu, tyle że jak On wrzuca 2 to Ty masz koniec możliwości auta
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.