Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

My Jedziemy Z Oświęcimia 4 Lipca DO CHORWACJI DO OREBIć

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ADIROM7206
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADIROM7206 » 09.03.2008 11:03

WITAM JEDZIEMY DO CHORWCJI 4 LIPCA(WYJAZD) MAłżENSTWO PLUS DWOJE DZIECI DO MIEJSCOWOśCI OREBIC MOżE KTOS SIę WYBIERA W TYM TERMINIE NA DWA AUTKA RAźNIEJ POZDRAWIAM
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2008 11:20

O takie rzeczy to raczej pytaj tu: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17800&highlight
ADIROM7206
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADIROM7206 » 09.03.2008 11:24

dzieki śliczne ale jak mam się wpisać do tego kalendarza pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.03.2008 11:34

ADIROM7206 napisał(a):dzieki śliczne ale jak mam się wpisać do tego kalendarza pozdrawiam

dopisujesz się tylko na końcu watku, podając dane takie jak widzisz na pierwszej stronie - resztę zrobi za Ciebie moderator :papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 09.03.2008 11:37

Do kalendarza wpisuje A To Ja... sam się nie możesz wpisać usuń swój post z cytowaniem całego kalendarza, bo A To Ja prosiła żeby go NIE CYTOWAĆ i wpisz normalnym zwykłym postem kiedy, skąd gdzie czym jedziesz do Cro ;)

Pozdrav :papa:

P.S. Usunąć swój post można przez przycisk [edytuj] i pod spodem jest opcja [usuń] zaznaczasz, wysyłasz i z bani 8)
donia2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) donia2 » 09.03.2008 12:01

Ja wyjeżdżam z powiatu wadowickiego ale jadę na Andrychów, Kocierz, Zwardoń, Bratysława, Wiedeń, Graz, Maribor, Zagrzeb z żoną i dwójką dzieci (10 i 14 dziewczynki) do południowej Dalmacji na plażowanie. Planuję zamieszkać albo w Marusici lub Breli albo dalej za Tucepi gdzieś w Podgorze , Igrane. Nie chcę mieszkać w Makarskiej wolę ustronne spokojniejsze miejsce z plażą pod skałami na tle Biokowskich gór. Później planuję jak zwykle odwiedzić Mostar i Mediugorie. Jeden dzień na Hvar.

Dodatkowo planuję (bo nie byłem) pojechać do Kotoru, Cetinie mam też w planie po drodze przejechać kanion Pivy i Durmitor a z powrotem do domu przez Sarajewo i BIH.

Ale nie planuj wyjazdu na weekend bo bedziesz stał w korkach. W zeszłym roku wyjechałem z domu w niedzielę o 4-tej rano to w Dalmacji byłem o 18.30. Ale miałem rezerwację. W niedzielę po południu masa ludzi wracała od morza a ja pustą drogą podążałem w kierunku odwrotnym. Teraz zaś jade w ciemno zatem muszę przybyć do Dalmacji po południu aby spokojnie znaleźć apartament.

Może zatem rozłożę przejazd na dwa dni ze spaniem gdzieś w Plitwickich. Planuję wyjazd na przełomie czerwca/ lipca , może 28 lub 29 czerwca.
ADIROM7206
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ADIROM7206 » 09.03.2008 12:05

Dziekuje za radę i pozdrawiam krajana praktycznie z tych samych okolic bo pochodze z wadowic w oswięcimiu mieszkam od 10 lat gorące pozdrowionka
ps. a druga sprawa nie bedziesz miał teraz jechać do BiH po tym jak Polska uznała Kosowo nie wiadomo jak teraz beda stosunki serbów do nas

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone