W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pomóżcie bardzo proszę. Miejscowość jakiej szukałam ( Murvica)... namiarów na apartamenty szukam nadal. Dzięki wielkie.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
O Murvicy juz było na forum kilka razy... Wystarczy wpisać w forumową wyszukiwarkę...
na przykład tu A w googlarkę wpisz hasło "smjestaj murvica", lub "murvica apartmani" (możesz zaznaczyć w opcjach wyszukiwania pierszeństwo dla hr trafień - powinno pomóc)
Pozdrawiam
Dziękuję za podpowiedz. Forum pod kątem Murvicy mam przeszukane. Z googlarką zaprzyjaźniłam się już kilka dobrych lat temu. Niestety, nie znalazłam czego szukałam stąd moja prośba. Pozdrawiam.
Bardzo dziękuję. Już go, co prawda namierzyłam, ale i tak hvala wam. Poszukam na zachodzie( może i tam jest jakaś cywilizacja) mkm strzel jeszcze coś z Vela Farska. Dzięki piękne. Pozdrawiam.
Niestety, ale Vela Farska dostępna jest na razie tylko przez agencje ... Adria Databanka , Adriatic hr i Dalmatina net . Jak anulina szuka cywilizacji, to pomyliła kierunki
Droga jest szutrowa.
Spokojnie można przejechać.
Jeżeli jesteś anulina zainteresowana namiarem na MURVICE to podaj swój e-mail.
Jaki rodzaj zakwaterowania Cię interesuje?
Pozdrav
m82m napisał(a):Droga jest szutrowa. Spokojnie można przejechać. Jeżeli jesteś anulina zainteresowana namiarem na MURVICE to podaj swój e-mail. Jaki rodzaj zakwaterowania Cię interesuje? Pozdrav
Wybacz M ... zapomniałem Anulina jesteś w dobrych rękach
Wciąż jestem zainteresowana.
Szukam dwóch ap. każdy 2+2, najlepiej gdzieś na uboczu, blisko plaży, że niedrogich nie muszę dodawać? Maila podałam, ale proszę raz jeszcze:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl