plavac napisał(a):O rany ! Ludzie ! Doczytałem do końca ! Od samego początku ! Spać nie mogłem i od 5.00 rano do teraz poznawałem pana
Dla wszystkich (i dla plavaca, jak znowu nie będzie mógł spać
Zdjęcia z koncertów MPT

.png)
plavac napisał(a):O rany ! Ludzie ! Doczytałem do końca ! Od samego początku ! Spać nie mogłem i od 5.00 rano do teraz poznawałem pana

.png)
mkm napisał(a):To są straszne , ale niestety prawdziwe fakty
Janusz Bajcer napisał(a):mkm napisał(a):To są straszne , ale niestety prawdziwe fakty
To są straszne fakty, ale nie końca prawdziwe - co ilości ofiar.
Mam książkę "Historia Chorwacji" Dragutina Pavlicevica (n.b. prezent od Andrzeja J.) gdzie autor podaje, że badania historyczne (wykopaliska) dowiodły zdecydowane mniejsze ilości ofiar, co nie oznacza, że w Jesenovac nie było obozu zagłady (podobnego do wielu innych w różnych krajach) - niestety "bestialskiego wynalazku" we wszystkich wojnach najnowszej historii.
[url=http://www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/historia-chorwacji-dragutin-pavlicevic-ksiazka-krakow_1375592.html[Historia Chorwacji[/url]
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):mkm napisał(a):To są straszne , ale niestety prawdziwe fakty
To są straszne fakty, ale nie końca prawdziwe - co ilości ofiar.
Mam książkę "Historia Chorwacji" Dragutina Pavlicevica (n.b. prezent od Andrzeja J.) gdzie autor podaje, że badania historyczne (wykopaliska) dowiodły zdecydowane mniejsze ilości ofiar, co nie oznacza, że w Jesenovac nie było obozu zagłady (podobnego do wielu innych w różnych krajach) - niestety "bestialskiego wynalazku" we wszystkich wojnach najnowszej historii.
Historia Chorwacji
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
funman napisał(a):Nasuwa mi sie pare refleksji na temat Thompsona.Obiektywne,więc niech nikt sie nie obraża.
Jak pierwszy raz go usłyszałem to myślałem że to Alen Islamovic,zobaczyłem ze jest napisane "Thompson",pierwsza myśl "ale kaszaniasta ksywa",nie mogłem przecież wiedzeć skąd sie wzięła.Osobiście uwazam,skoro ich juz porównalem,że Islamovic to jeden z najlepszych wokalistów na swiecie i moze gdyby urodził sie,powiedzmy,w Anglii byłby superstar światowy,natomiast Perkovic głos ma przecietny,nieszkolony...ale cóz,w tym jego siła.
.png)
.png)
tygrys500 napisał(a):Thompson to typowy burak , który robi pieniądze na ludzkiej krzywdzie. Oczywiście był żołnierzem ,ale obsługiwał kuchnię polową . Z Thompsona wojnik jak z h..a pocisk.