Japona napisał(a):Widzę, że temat odżył.![]()
![]()
nasi chłopcy od MPTtrójki tłumaczyli tą stronę
http://www.ciovo-trogir.com/vilamarko/pol/index_pl.html
.png)
![]()
![]()
.png)
slapol napisał(a):Japona napisał(a):Widzę, że temat odżył.![]()
![]()
Nie odżył, nie odżył...tylko 3 tygodnie pewien gość googlał po necie....i wygooglał rewelacje, którymi się "przypadkowo" podzielił...
![]()
chesjowisz napisał(a):slapol napisał(a):Japona napisał(a):Widzę, że temat odżył.![]()
![]()
Nie odżył, nie odżył...tylko 3 tygodnie pewien gość googlał po necie....i wygooglał rewelacje, którymi się "przypadkowo" podzielił...
![]()
A ty slapciu tak w temacie czy towarzysko się tu udzielasz bo coś po stylu w jakim się odezwałeś do Macieja widzę ,że to jak dyscyplinowanie w PISie tych co nie po linii partyjnej się odzywają.
.png)
slapol napisał(a):chesjowisz napisał(a):slapol napisał(a):Japona napisał(a):Widzę, że temat odżył.![]()
![]()
![]()
A ty slapciu tak w temacie czy towarzysko się tu udzielasz bo coś po stylu w jakim się odezwałeś do Macieja widzę ,że to jak dyscyplinowanie w PISie tych co nie po linii partyjnej się odzywają.
Napisałem między wierszami jak pewnie zauważyłeś: "szkoda Maciej czasu i energii na rozmowy w kółko o tym samym", za miesiąc znowu coś wygooglasz i jak Cię dopadnie zły biorytm "odświeżysz" temat, ale po jaką cholerę z tym dyskutować, przecież argumenty innych do Ciebie nie trafiają...bo NIE CHCESZ, żeby trafiały![]()
Podnieca Cię kłótnia i jak komuś dop....sz i dlatego wg mnie szkoda z Tobą polemizować.
.png)
chesjowisz napisał(a):slapol napisał(a):chesjowisz napisał(a):slapol napisał(a):Japona napisał(a):Widzę, że temat odżył.![]()
![]()
![]()
Napisałem między wierszami jak pewnie zauważyłeś: "szkoda Maciej czasu i energii na rozmowy w kółko o tym samym", za miesiąc znowu coś wygooglasz i jak Cię dopadnie zły biorytm "odświeżysz" temat, ale po jaką cholerę z tym dyskutować, przecież argumenty innych do Ciebie nie trafiają...bo NIE CHCESZ, żeby trafiały![]()
Podnieca Cię kłótnia i jak komuś dop....sz i dlatego wg mnie szkoda z Tobą polemizować.
nie widzę tu jakichkolwiek twoich argumentów i polemiki![]()
biorytmy,podniecanieno tak wstukałem w google slapol i..........
.png)
Leszek Skupin napisał(a):chesjowisz napisał(a):slapol napisał(a):chesjowisz napisał(a):slapol napisał(a):Japona napisał(a):Widzę, że temat odżył.![]()
![]()
![]()
nie widzę tu jakichkolwiek twoich argumentów i polemiki![]()
biorytmy,podniecanieno tak wstukałem w google slapol i..........
Hahaha jak towarzysko to i ja się wypowiemowszem też wstukałem w google slapol i...... tyle, że chodzi o pomorskie a nasz slapol jest z Wrocka
![]()
![]()
A ja łomatko zostałem radnym Rawicza![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
burebaruta napisał(a):Wieta co chłopy? Wy to mata zdrowie krucafiks
.png)
chesjowisz napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Co miałem powiedzieć w tym temacie - powiedziałem wcześniej![]()
Teraz za mnie przemawia sam MPT i jego muzyka.
Poczytaj teksty angielskie,niemieckie i chorwackie o Thompsonie i wtedy pogadamy.![]()
A muzyka jaka jest taka jest.Pełna patosu i łez.Może Chorwaci odreagowują traumę wojenną na tych koncertach.Tylko ,że krzewienie nacjonalizmu i ustaszowskich historii przez Thompsona w tej traumie im nie pomoże.
Niech już śpiewa o miłości.Posłuchamy przy plaży jedząc ośmiornicę .
.png)
.png)
Maciej napisał(a):To jeszcze sprawdź kiedy ten kawałek powstał i skąd pochodzi Marko.
Rozumiem, że w Polsce pod niemiecką okupacją śpiewanie piosenek o pogonieniu najeźdźcy też mogło budzić mieszane odczucia ? Nie u mnie.
.png)