Re: Moja pierwsza przygoda z Chorwacją .Tucepi w roli głowne
napisał(a) anusiek » 06.04.2013 16:59
Anusiek, relacja rewelacja.
Przyznam sie, ze ja tu po kolei czytam wszystkie....ale co ja to chcialam aha , ja tez mam auto w skorze i moj maz kupil owcze kremowe skory-prawdziwe , ludzie sie pukali w czolo , latem na owczych skorach siedziec?

[/quote]
Pomysł dość oryginalny , przyznaję bo owcza skóra wydziela charakterystyczny zapach..a jak się nagrzeje to już w ogóle. No ale może faktycznie sprawdza się w upałach..
A pozatym jak jest gorąco to i od samego powietrza człowiek się poci , więc czy jest skóra czy welur , czy inne ustojstwo to i tak się do tyłka klei. Pzdr ....ja mogę do Chorwacji nawet na rowerze pojechać byle by tam być ....

[/quote]
Uwierz mi na slowo ta skora jest tak wyprawiona, ze nic , a nic nie ma zapachu- smierdzacego, lekko nowoscia ja bylo czuc jak ja ze sklepu przytachal maz
http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/83235110/ , tak samo jakbys polozyla nowka funkiel nie smigane kocyki wyciagniete prosto z foli czy poduszki w aucie, oraz plus taki ,ze ta skore mozna prac.
Juz nie przeszkadzam pisz dalej , ja tu juz siedze od rana i czytam za koleja relacje uzytkownikow

[/quote]
Wierzę Ci na słowo , nie chciałam Cię krytykować
Wygoda i zadowolenie przedewszystkim..
Miłej lektury na forum , pozdrawiam ...