maslinka napisał(a):Chociaż wtedy, kiedy to pisałeś, już nie wiosłowałam, tylko wspinałam się w Durmitorze
Też fajnie
.png)
To restauracja Castello (średnia 4,7 na GM). Pržene lignje są pyszne, a porcja ogromna:.png)
maslinka napisał(a):Generalnie polecam zwiedzanie Pałacu Rektorów. Pewnie nie wszystkie ekspozycje są ciekawe, ale warto, zwłaszcza, jeśli ma się to w cenie dubrownickiej karty
![]()
.png)
.png)
empire13 napisał(a):W Wiedniu przekonałem się do kart typu pass, więc pewnie w Dubrowniku też bym skorzystał.
Kasia i Krzyś napisał(a):Kalmary to ulubione danie w Cro mojego 7-letniego syna, dobrze, że w innych miejscach cena jest bardziej akceptowalna.
Kasia i Krzyś napisał(a):Liczę po cichu na relację z tegorocznych Waszych wakacji, bo zaczynam się rozglądać za czymś na 2026 rok i wyspy dostępne z Zadaru są w kręgu zainteresowań...
(Omijaliśmy, jak tylko mogliśmy
.png)
.png)
Kasia i Krzyś napisał(a):A Preko jak oceniasz? Wpadła mi w oko ta miejscówka, ale obawiam się jednodniowych turystów z Zadaru.
Kasia i Krzyś napisał(a):Nie jesteśmy kajakowi, więc jesteśmy skazani na plaże dostępne samochodem i na nogach. Aż tak źle? W Googlach te piaszczyste plaże nie wyglądają tragicznie![]()
Kasia i Krzyś napisał(a):Jeśli nie planujesz relacji, to może chociaż mała zajawka zdjęciowa. Bardzo mało tych wysp na forum.
.png)
.png)
maslinka napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Ja z Preko miło wspominam wizytę w szpitalu psychiatrycznym![]()
Takie miłe wrażenia?
Szpital jest trochę dalejPo południowej stronie wyspy na wysokości Ugljana. Nie byłam
, ale ponoć ładne miejsce.

https://zapodaj.net/plik-UUEgyiS1b2.png)

.png)
Jesteś filarem tego forum ! .png)
Marlowe1994 napisał(a):Fajnie się jedzie autobusem.
Marlowe1994 napisał(a):Pomyślałem, mają nas

agus78 napisał(a):Maslinko - może jeszcze zmienisz decyzję? Pozdrawiam Cię serdecznie![]()
Bartek81 napisał(a):Jesteś filarem tego forum !
Pozdrav!
Bartek81 napisał(a):Aga na admina !
Szuster napisał(a):Ta Pani ma honor i wie co robi. Nie godzi się na animacje w basenie, gdzie animator wpuścił do tego basenu fekalia. Zajrzeć głębiej w to forum. Brzydki zapach i każda ładna relacja i ładne zdjęcia już teraz są i będą w tej aureoli
to przedstawiłeś. Masz sporo racji. Stąd taka moja decyzja..png)
Wyłącznie na wakacjach
wczoraj pszczoła użądliła mnie w stopę (siedziała na kwiatku na ścieżce...
Powrót do Nasze relacje z podróży