ziemniak napisał(a): jedyny plus jaki widzę to ulga dla portfela...
I dla szczęki
w sensie, że jak ciągle opada to jest obolała
.png)
ziemniak napisał(a):Agnieszka tak mnie nakręciłaś relacją, że chyba za parę dni wylądujemy w Chorwacji![]()
ziemniak napisał(a):Jeśli przestaniesz pisać relacje to jedyny plus jaki widzę to ulga dla portfela...

empire13 napisał(a):ziemniak napisał(a): jedyny plus jaki widzę to ulga dla portfela...
I dla szczęki
w sensie, że jak ciągle opada to jest obolała
.png)
.png)
Aguha napisał(a):Maslinko, bez Ciebie forum przestanie istnieć (dla mnie).
Gdy zaczęłam zaglądać na forum w 2007 roku, trafiłam do wielkiej szalonej rodziny croświrów. Po jednej z pierwszych awantur (wtedy odszedł m.in. Bocian) zaczęła się powolna równia pochyła.
.png)
ziemniak napisał(a):chyba Istria
Aguha napisał(a):Maslinko, bez Ciebie forum przestanie istnieć (dla mnie).
Kochana jesteś, ale nie jestem aż tak zarozumiała Aguha napisał(a):Na szczęście pojawiają się nowe twarze, ale brakuje mi wielu osób, które stąd odeszły.
Aguha napisał(a):Kąpiel w Nowy Rok to ja bardzo szanuję i jeszcze bardziej zazdraszczam.
Aguha napisał(a):I czekam już na Twoją tegoroczną relację, a jeżeli młodzież da się zaciągnąć na zwiedzanie i będzie co pokazać, to obiecuję opisać "Powrót Pamiątki (z Niespodzianką) na Peljesac"![]()
Aguha napisał(a):ściskam serdecznie
marekkowalak napisał(a):Rozumiem też, że nie wszyscy mają tak stalowe nerwy i olimpijski spokój jak np. Janusz Bajcer czy autorka wątku Maslinka i każdemu mogą czasem nerwy puścić.
i "zbierać moje zabawki z piaskownicy"... na chwilę marekkowalak napisał(a):Więc chyba działem generującym tu największy ruch są relacje - z Chorwacji i spoza niej. A ponieważ tutaj Maslinka jest liderką (może do spółki z Franzem i Ziemniakiem), więc też trzymam kciuki, aby pisała te relacje tak długo, jak się da.

:
), dwa kadry z zachodzącym słońcem
.png)
maslinka napisał(a):
Agata, dzięki!Kochana jesteś, ale nie jestem aż tak zarozumiała
i mam świadomość, że świat się nie zawali bez moich relacji
maslinka napisał(a):podobnie jak 17 lat temuO nie, wtedy siedziałam w innym miejscu
:
.png)
zumila napisał(a):Niby 17 lat ( tyle co moja córka!) dzieli zdjęcia a nic nie widać, musisz mieś dobre geny
Aguha napisał(a):Koleżanka zdradzi, gdzie ten zdrój, z którego chłepcze, też bym się chętnie opiła po korek
Staram się nie patrzeć prosto w słońce...
:
do Czarnogóry. Zapraszam .png)
.png)
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):szok, naprawdę młodsza niż wtedy, gdy 13 lat temu mieliśmy okazję się spotkać![]()
Taaa, jasneAle miło, że tak mówisz
Rany, to już 13 lat?
Ściskam!
.png)
Gdy zaczęłam zaglądać na forum w 2007 roku, trafiłam do wielkiej szalonej rodziny croświrów. Po jednej z pierwszych awantur (wtedy odszedł m.in. Bocian) zaczęła się powolna równia pochyła. Na szczęście pojawiają się nowe twarze, ale brakuje mi wielu osób, które stąd odeszły. Jeżeli Ty odejdziesz, to już sensu nie będzie.
https://zapodaj.net/plik-lmwN4uDGYn.png)