W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mam propozycje noclegu za 37 euro, 2 os., sypialnia z aneksem plus łazienka. Radzicie się decydować? Miejscowość jest ok? termin 20 - 26, pierwszy tydz. tam, drugi tydz. bedziemy się przemieszczac. Doradzcie proszę.
moim zdaniem - warto. Choć dodatkowymi czynnikami sa na przykład odległośc od centrum, czy tez od plaży.. Miejscowośc Marina leżącana półnooc od Trogiru w strone Primostenu jest w porzadku.. spokojna cicha i ustronna. A w kwestii Trogiru.. to tak jak by kogos pytać czy warto zobaczyć Rzym.. Spedzilismy w tym roku dwa tygodnie w Trogirze. Piekne miasteczko Nie bez powodu nazwyane drugą Wenecją. Nasa relacja jest tu: naturystyczna-chorwacja-alpejska-austria-no-i-niemcy-t38631.html
aja2121 napisał(a):Mam propozycje noclegu za 37 euro, 2 os., sypialnia z aneksem plus łazienka. Radzicie się decydować? Miejscowość jest ok? termin 20 - 26, pierwszy tydz. tam, drugi tydz. bedziemy się przemieszczac. Doradzcie proszę.
Jeśli drugi tydzień w innym miejscu, to Marina nad "morskim jeziorem" może być
Dla mnie to też nietafiony wybór. Tak jak napisał Janusz....."morskie jezioro". Otwartego morza nie widać bo miejscowość leży w głebokiej zatoce, w większości przy samej drodze, mało urokliwe krajobrazy ale....co kto lubi
Nie polecam Mariny, poczytaj na forum - już wiele osób wyrażało swoją opinię ja na swoje nieszczęście pierwsze wakacje spędziłam w Marinie, jak zobaczysz inne miejsca, to zrozumiesz, że to nie to za to Trogir jak najbardziej jest wart uwagi
Jesli ktoś będzie w drugim tygodniu się przemieszczał to nie widzę przeszkód by na tydzień zatrzymać się w Marinie - byłem i same pozytywy po pierwsze super baza wypadowa do Trogiru, Splitu Na KRKA, Sibenik czy Primosten - wszedzie rzut beretem, po drugie tania kwatera a po trzecie będzie ktoś miał porównanie być nad zatoką i otwartym morzem