Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mandre, Pag 2011- szukam sprawdzonych kwater

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 20.09.2010 05:50

Wielkie dzięki za zdjęcia- apartament fajny. A jak z internetem- można złapać w apartamencie?
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 20.09.2010 18:20

Nie mam pojęcia, bo nie miałam zamiaru korzystać, ale jakieś 10 metrów obok była knajpka z wi-fi.
Rzuciła mi się tabliczka w oczy ;)
magdach7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdach7 » 20.01.2011 13:11

Witam po dłuuuuuuuugiej przerwie. Liczyłam na setki adresów a tu nic 8O Ciągle czekam :D
misiorwroc
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiorwroc » 10.02.2011 10:16

My byliśmy w zeszłym roku tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
W tym roku jedziemy znów, polecamy :)
W razie pytań pisz - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Heterka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Heterka » 10.02.2011 10:51

W 2009 roku byliśmy w tym apartamencie: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Gospodarz mają 4 domy z apartamentami jeden za drugim zaraz za portem i małym laskiem. Blisko do sklepu, na plażę chodziliśmy wzdłuż ul. Konobine - ciągnęła się daleko, daleko. Wymarzone miejsce dla rodzin z dziećmi, mili gospodarze, gril na podwórku do dyspozycji. Polecam.
magdamadzia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdamadzia » 13.03.2011 22:12

A wiecie może gdzie może być Rijecka 6? Apartamenty Fumic? Po której stronie portu?
wierny62
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wierny62 » 14.03.2011 21:23

Powiecie mi gdzie najlepiej szukac apartamentu aby było w miare blisko dużej plaży i ogólnie blisko ZRCE :))) ? z góry dzięki za wszelkie pomocne informacje !! :)
martynka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) martynka » 19.04.2011 23:01

[quote="magdach7"]Witam po dłuuuuuuuugiej przerwie. Liczyłam na setki adresów a tu nic 8O Ciągle czekam :D[/quote]

Ja mam tylko jeden, wszystkim daje...

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Cena warta jakosci. Korcula to tez dobry wybor, tylko ze ceny szalone :P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.04.2011 06:54

martynka napisał(a):Ja mam tylko jeden, wszystkim daje...

http://

Tzn co dajesz wszystkim ? :-) :-) :-)

Tak na marginesie - masz zgode administratora na reklamy bo nie bardzo sobie przypominam ? ;-)
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Mandre, Pag 2011- szukam sprawdzonych kwater - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone