Nie mogliśmy się temu wszystkiemu dokładnie przyjrzeć bo od razu podszedł do nas jakiś człowiek, zawołał starszą kobietę i powiedział, że ta pani otworzy i pokaże nam kościół. Podążyliśmy więc za nią

.png)

.png)

.png)
.png)
mariusz-w napisał(a):Rajski ogród ! ... ślicznie !
janusz.w. napisał(a):Jest tylko jeden problem, z naszego punktu widzenia... nie mogę znaleźć na tej wyspie kempinguNie widzieliście jakiegoś po drodze...
.png)
.png)

.png)
.png)
weldon napisał(a):Zaiste niesamowite rozwiązanie tego walca przy studni.
Ciekawe, czy kształt powstał w wyniku świadomego wygięcia prętów, czy też,
w wyniku długotrwałego używania, po prostu, się wygły?
.png)
kulka53 napisał(a):Przed wejściem rosło dziwne drzewo, ponieważ widzieliśmy je już po raz któryś, ciekawiło nas jak się nazywa, na migi spróbowałem o to spytać... pani zrozumiała i powiedziała jedno słowo: araukaria
.png)
longtom napisał(a):Jeśli była na swojej wyspie to wysportowana dziewczyna (bogini) z tej Afrodyty, chyba że bogowie pomogli jej tam wleźć.
Franz napisał(a):Jakbyś czytał relacje niektórych swoich kolegów, to byś już znał araukarię.![]()
Franz napisał(a):Mimo, iż wiele zdjęć w ostatnich dniach uparcie nie chce mi się otwierać, to na tych, które są dla mnie łaskawsze, widzę, że przepiękne miejsca tam są. Muszę się tam kiedyś pofatygować.
Kowal38 napisał(a):..śledzimy z wielką przyjemnością Waszą relację , piękne widoki