w tej chwili udało mi się uzyskać kilka fajnych ofert, w różnych miejscowościach. Podpowiedzcie proszę, która z nich będzie najbliższa moim marzeniom o spokojnych, niezatłoczonych wakacjach?
Zivogosce
Drvenik
Mimice
Pisak
Z góry dziękuję
.png)
.png)
Aga2209 napisał(a):Kochani, mam jeszcze jedną prośbę
w tej chwili udało mi się uzyskać kilka fajnych ofert, w różnych miejscowościach. Podpowiedzcie proszę, która z nich będzie najbliższa moim marzeniom o spokojnych, niezatłoczonych wakacjach?
Zivogosce
Drvenik
Mimice
Pisak
Z góry dziękuję
Mikromir napisał(a):Aga2209 napisał(a):Kochani, mam jeszcze jedną prośbę
Zivogosce
Drvenik
Mimice
Pisak
Z góry dziękuję
Które Żivogosce? To dość istotne. Generalnie może nie być źle.
Drvenik - stąd odpływają promy na Korculę i Hvar. Czyli jak źle trafisz, masz pod oknem wiecznie kolejkę samochodów do promu.
Mimice - sprawdź położenie względem jadranki.
Pisak - jak dalej od plaży, pobiegasz po schodkach. Ale śliczny jest.
.png)
Zivogosce
Drvenik
Mimice
Pisak
Z góry dziękuję
.png)
Zivogosce
Drvenik
Mimice
Pisak
Z góry dziękuję
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
arb napisał(a):Mikromir napisał(a):Aga2209 napisał(a):
Póki co, wybraliśmy Zivogosce Blato.
Też dobrze. Przynajmniej nie schodzisz na plażę po drabinie![]()
I zajebiście się niesie po miejscowości "Ona tu jest i tańczy dla mnie" ze stateczków rano![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne