.png)
Mariusz_M napisał(a):A czy za 400pln dałoby się wyżywić w Polsce?
Nie... Lub raczej nie....
a w Chorwacji jest drożej.
.png)
.png)
consett0805 napisał(a):Moje małe 3 grosze. Gdzieś w wcześniejszych relacjach pisałem, że cenami w Makarskiej byłem miło zaskoczony. Okazało się, że jest większy wybór. tańszy niż w okolicznych równie znanych miejscowościach jak Brela, Omiś...
Obiadek dla 3 osób bez szaleństw sztuka mięsa, sałatka, frytki-ziemniaki butelka wody mineralnej to wydatek około 120 kun na starym mieście. Obiad z innym menue przy plaży publicznej w podobnej cenie. Bardziej fikuśne podniebienia, czy to owoce morza czy cokolwiek więcej niż frytki i pizza będzie drożej. Sumując można przeżyć ale gospodarując na własnym garnuszku
.png)
M@rlon napisał(a):consett0805 napisał(a):Moje małe 3 grosze. Gdzieś w wcześniejszych relacjach pisałem, że cenami w Makarskiej byłem miło zaskoczony. Okazało się, że jest większy wybór. tańszy niż w okolicznych równie znanych miejscowościach jak Brela, Omiś...
Obiadek dla 3 osób bez szaleństw sztuka mięsa, sałatka, frytki-ziemniaki butelka wody mineralnej to wydatek około 120 kun na starym mieście. Obiad z innym menue przy plaży publicznej w podobnej cenie. Bardziej fikuśne podniebienia, czy to owoce morza czy cokolwiek więcej niż frytki i pizza będzie drożej. Sumując można przeżyć ale gospodarując na własnym garnuszku
To swietne cenyWychodzi po 40 kun na osobę. Podaj namiary na takie knajpy.
Mnie n ie udało się znaleźć np. cevapcici w cenie poniżej 50 kun ( z sałatką)
</noscript>
</noscript>.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne