Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Makarska który apartament wybrać?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tom3czek1988
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tom3czek1988 » 04.06.2009 18:52

Witam.

Zamierzam wybrać sie w tym roku na urlop do Makarskiej na 7 noclegów w 4 osoby i mam dylemat ktory apartament wybrać

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Macie moze jakies doswiadczenia z tymi apartamentami? Czy sa warte uwagi? rok temu tez bylem w Makarskiej przez biuro podróży w hotelu Biokovka ale troche za duzo to wszystko kosztowało.
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 04.06.2009 19:19

Ja wybrałabym oferę nr.1 wydaje mi sie bliżej plaży,ale nie wiem czy nie jest za blisko ulicy? :?
Druga oferta wydaje sie być w części portowej a mnie nie usmiechałoby się przechodzić przez prawie całe centrum z ekwipunkiem na plaże :D
Wybór należy do Was.
Pozdrawiam. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2009 20:22

Zerknij na lokalizacje, druga z nich jest za Jadranką - nie polecam, pierwsza przed, ale dosyć blisko głównej drogi. Jeśli okna i balkon są od strony morza, to może da się wytrzymać...ale tak ogólnie, spokoju tam raczej nie zaznasz.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone