Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 08.10.2008 10:27

Leszek Skupin napisał(a):P.S. Popiel a w państwowej firmie to można piwo pić :?: :devil:... fajna puszka ;)

Uuuuuuuuuuu i nie tylko .... :P
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 09.10.2008 00:19

Leszek Skupin napisał(a):W swojej karierze nie pracowałem w państwowej firmie... jestem sam sobie sterem, okrętem, żeglarzem ;)

P.S. Popiel a w państwowej firmie to można piwo pić :?: :devil:... fajna puszka ;)

Tylko małymi łyczkami Obrazek

W 2006 z zapaleniem gardła i antybiotykami byłem na woodstocku i nie mogłem nic chmielu ruszyć, bo za tydz jechałem do Cro, więc puszki świeżutkiego przywiozłem do domu :wink: dziś służą jako pojemniki do kredek, ołówków, flamastrów, pisaków, długopisów, nożyczek i gumki myszki :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 30.11.2008 12:09

Chyba znalazłem coś dla Cromaniaków :D
http://www.allegro.pl/55074_chorwacja.h ... view=gtext

:papa:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 15.12.2008 11:15

Stronę wstecz było o fladze chorwackiej Leszka, więc o fladze Polski, dokończę, tu bo moze temat się rozwinąć i nie chciałbym być inicjatorem zaśmiecania czyjejś relacji. :wink:

JacYamaha napisał(a):
Popiel napisał(a):Co jeszcze przykuło moją uwagę na tych zdjęciach? Flaga.
Na Alasce wiszą sobie pięknie, w Chorwacji też, choć niektóre brudne i poszarpane, ale są, a u nas hmm... Tu odpowiedź

Słyszałem, że ten zapis miał zostać zmieniony albo nawet już jest zmieniony.

JacYamaha napisał(a):Popiel - poczytaj tutaj.
Jeżeli Czujesz taką potrzebę lub Chcesz żeby było jak w hameryce to proszę bardzo...

Jacku,
może nie zupełnie o flagę, ale o możliwość noszenia godła na piersi.
Mam dres reprezentacji Polski. Kilku na forum mnie w nim widziało.
W liceum czepiał mi się do niego mój wychowawca od w-f. Teraz już wiem, że zazdrościł bo miał jakiś jeszcze z ZSRR :lol:
Chciałbym, by takie sprawy były jasno powiedziane i każdy jak chce mógł nosić godło na piersi lub wieszać flagę przed domem, czego nie spotyka się w naszym kraju.
Pamiętam jeszcze audycję Janusza W. w radio zet i człowieka jakie mu robili problemy gdy przed firmą wywiesił flagę Polski.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.12.2008 14:44

Popiel napisał(a):Pamiętam jeszcze audycję Janusza W. w radio zet i człowieka jakie mu robili problemy gdy przed firmą wywiesił flagę Polski.

No to teraz może wywieszać...
To ciekawe-można chodzić z podobizną Che czy Jezusa a z godłem nie?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.12.2008 19:20

Minęło pół roku i co z tym embargiem na żywność?
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 29.01.2009 22:47

zebik mam Twój adres @ (z forum), ale tak nie będziemy sobie niczego wyjaśniać. Postów już też troszkę nazbierałeś, więc szukać nie będę o co Ci chodzi, bo dnia na to nie mam.
Podaj link do tematu, w którym coś nie tak napisałem, a w sumie to dobrze że miałem inne zdanie, bo jakoś nie pamiętam. :!: :?:
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 31.01.2009 00:14

Pisz tu, bo tam mogą posty zniknąć i nie przeczytamy.

zebik napisał(a):Dear Popiel
Skoro nie pamiętasz tej wymiany poglądów pomiędzy nami to trudno ja też zaczynam zapominać, ale moje obecne posty wyglądają podobnie ja te twoje z naszej wcześniejszej dyskusji. Nie staram się być nie miły ale też umiem być zgryźliwy. Nie proponuję rozejmu bo znając twój cięty język myślę, że to cię nie zadowoli. A swoją drogą to postów jak na obecność na forum masz "dużo" co nie oznacza, że "za dużo". :oops:

Ja żadnej wojny z Tobą nie toczyłem, by rozejm musiał być, a nie przypominam również sobie bym ostrą wymianę słów prowadził. No było że wszedłeś między wódkę a zakąskę czego nie lubię ale życie.
Różnica zdań musi być, bo z jednej gliny nie jesteśmy ulepieni i przypominam jesteśmy na forum a nie w kółku wzajemnej adoracji.
Język chyba normalny, lecz i po męsku trzeba czasem coś powiedzieć, więc wybacz. A że pożartować lubię to już taka moja ułomność.
Napisz relację to postów będziesz miał więcej. Inni mają więcej i nie widzę w tym również jakiegoś wielkiego powodu do chały. Ile mogłem i co wiedziałem to się podzieliłem tym na forum w różnych tematach i relację na samym początku też nie tylko dla siebie napisałem, ale i też nawet dla Ciebie, gdybyś zechciał odpocząć w tej okolicy co ja.
Pozdrav
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.01.2009 00:23

Jakby powiedzieć w mojej firmie "Przyjąłem do wiadomości i realizacji"
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 31.01.2009 00:41

zebik napisał(a):Jakby powiedzieć w mojej firmie "Przyjąłem do wiadomości i realizacji"

A coś Wy tacy posłuszni? hehe :lol: :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 07.02.2009 13:36

Kanał AXN w tej chwili leci jakiś program - różne konkurencje - ale najważniejsze, że biegają po Dubrovniku. Powspominać można....
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 07.02.2009 13:43

JacYamaha napisał(a):Kanał AXN w tej chwili leci jakiś program - różne konkurencje - ale najważniejsze, że biegają po Dubrovniku. Powspominać można....

W tej chwili to my w pracy jeszcze :cry:

Pozdrav :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 08.02.2009 22:21

Właśnie wróciłem z kina i jestem pod wielkim wrażeniem historii, którą widziałem - "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona".
Nie potrafię powiedzieć co mnie w nim urzekło. To jest 159 minut przemyśleń, rozterek, smutku i wzruszeń. Polecam.
Obsada m.in.:
Brad Pitt
Cate Blanchett
Teraz czytam, że dostał 13 nominacji do Oscara - nie dziwię się - coś w tym filmie jest takiego....
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.02.2009 21:32

W niedzielę o godz. 13:00 zapraszam na Travel Channel - Sezonowy podróżnik pt. Croatia & BiH
Miłosz_S
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Miłosz_S » 23.03.2009 07:18

Jaka u Was pogoda?
We Wrocławiu pierwsza wiosenna burza.
Temperatura 1*, wiatr ok. 30-40/h, w porywach do ok. 60-70, deszcz i śnieg.
Ale momentami przebija się błękit nieba:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 167
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone