Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pytanie wrzucam do działu Hyde Park a nie do działu foto bo jeszcze nie wiem co mam wybrać a muszę wybrać dzisiaj Chodzi mi o kupno albo aparatu fotograficznego, albo miniwieży dla pierwszokomunisty Ciekaw jestem waszych wszystkich za i przeciw... tylko czasu mam mało
Leszek Skupin napisał(a):Dziękuję Januszku a co o tym sądzą inni ....
Lesiu, ja bym obstawiał aparat. Nie tylko dlatego, ze takie "tryndy" są ale myśle, że wiecej radochy będzie z fotek.
Ja na komunie dostalem ruski aparat marki FED i dobrze bo mi prezent spasił a zainteresowania w związku z nim pozostały do dziś.
Pozdrav
edit: 3 posty i 3 różne odpowiedzi - to masz teraz niezły "miszung"
Ja też myślę,że aparat to dobry pomysł, bo "rodzicowy" to nie zawsze dostaje się do łapki jak się jedzie np. na wycieczkę klasową,a to będzie jego własny,ale jak możesz to zapytaj,co na to sam zainteresowany-daj może dwie możliwości do wyboru albo niech sam zaproponuje,co by chciał a czego jeszcze nie ma.
Bo z takimi, co wszystko mają to największy problem i koniec końców nasza młoda swego czasu dostała prawie samą kasę bo wszystko miała,ale pojechała za nią na kolonię i była szczęśliwa.Myślę,że aparat to będzie dobry wybór-wielka radicha nie prosić rodziców o aparat, a mieć swój,widzę to mojej córce.Trafnego wyboru życzę
Ja bym obstawiła miniwieżę albo ipoda lub mp4 - fajne zabaweczki Aparat na pewno posiadają rodzice Poza tym takie młode dzieciaczki średnio są zainteresowane foceniem < no przynajmniej te które ja znam > i mogą odpowiednio nie docenić prezentu Aparat kupisz na inną okazję
Więc wygląda na to, że jednak aparat... no to zaczynam mieć dylemat jaki w związku z tym przenoszę się z pytaniami do działu foto
Dzięki za wsparcie
Edit: Dru mój młody złapał takiego bakcyla, że nie dość że ma swój analogowy aparat to jeszcze pożycza ode mnie mojego małego HPka, robi zdjęcia, kręci filmy.... cuuuda wianki normalnie robi a muszę przyznać, że momentami jego pomysły są niesamowite, nie skażone książkową wiedzą na temat fotografii, a dziecko ma duuuużą wyobraźnię
Ostatnio edytowano 14.05.2008 11:09 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz