Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hej Drusi! naprawde udał Ci sie ten watek!!!człowiek choc na chwilke tu zaglada aby zobaczyc co u Was! dobrze tak pogadac...oj,dobrze..Ja dzis "matka polka"...mam imprezke"obowiazek nie przyjemnosc"i musze sie wykazac...walcze wiec w kuchni...musle,ze bedzi O.k...te wasze fotki mnie inspiruja...ha,ja ich zaskocze! pozdrowionka dla wszystkich
Hej Kama !!!!! Dzięki za miłe słowa . A wątek ...to przecież dzieki Wam sie rozwinął. Ja tylko nowy post napisałam Gdyby nie Wy gadałabym sama do siebie ...a to już sprawa wyższej wagi by była Powodzenia na imprezce - pokaż wszystkim do czego jest zdolna Babcia Kama A mnie fotki Anety tak zainspirowały że zrobiłam cały talerz tej sałatki i jem Zapijam piwem Trochę to chyba niezdrowo ale co mi tam jak szaleć to szaleć Bok !!!!
Dostaniecie dzis cos fajnego na obiad do wykorzystania .... raz od swieta na tydzien robie mieso )
pisze to teraz po to zeby cos mnnie trzymalo za slowo ...jak juz napisalam to pojde gotowac )) ..... jak ugotuje to zrobie fotke ...... a ze mam robic fotke to zrobie ladnie i profesjonalnie na talerzu jak uczyli na studiach .....
skorzysta na tym hm..... TWA z forum a najbardziej skorzysta Jacek ktory nawet nie wie jakie go szczescie spotka ( znaczy kulinarne ) choc wcale nie zasluzyl .....
SaSan
Witam wszystkie Panie (i jednego Pana "pt" - - nareszcie)z Towarzystwa Wzajemnej Adoracji.
Zaglądam i co widzę GDZIE TO MIĘSKO ?!!!! - pyta lewek
Pojechałaś sobie SZEFIE KUCHNI na łyk-end a my tu takie głodne, że nawet siły pisać nie ma.
Przemknęła mi właśnie jedna myśl : otrułaś Jacka tym specjałem a on w ostatnim akcie desperacji wziął wielki nóż kuchenny z blatu i ..... dlatego nie ma obiadu ? - bo mięso było za słone ???
To te seriale, albańskie mają za mało krwi, więc tworzę nasze TWA-owskie .
Pozdrowienia na nowy tydzień i czekamy aż Anetka wróci (mam nadzieję) i nakarmi swoje "kotki" .
No juz wpadam na kawkę ......
niestety obowiazki matki-polki sa na miejscu pierwszym ......maly dostal sniadanie, duzy wyprawiony do warsztatu to mam chwilke....
juz spiesze Was karmic .... to chyba hurtem dzis .....najpierw kawka i ciasteczko a potem obiecane miesko na obiadzik
No to chyba juz sie wszyscy najedza ? ))
Poklikajcie sobie na fotki .... gdzies widzialam ten numer z fotkami juz na forum ..... hm...... dla chcacego nic trudnego )
Hehehehehehe witam wszystkie Panie< i Pana"pt" > z TWA KJD... Jestem - tylko bardzo vredna dziś Ale będę zaglądać Anetka nakarmiła koty hvala lijepa !! Co to za mięsko ??I ciasteczko ? - serniczek czy coś z kremem ? Widzę chyba orzechy Albo migdały Jak zwykle zgłodniałam Dobrze że moja koleżanka przyniesie za chwilę torta weslenego - zaspokoję smaka na ciastko Ugodan dan dziewczyny i chłopaki !
Jak jest ciasto i mięso, to zawsze wybieram ... mięso
Co to za "padlinka" - wydaje mi się, że widzę jeszcze serek rozpuszczony na wierzchu
No pani dietetyk - to pania POSZALAŁA !!! - smażone z frytami (mniam, mnia), moja atomowa jednostka masy gwałtownie wzrosła - ale jeszcze nie przekroczyła masy krytycznej .
Dziękuję bardzo za śniadanko.
Dru - zostaw ten tort !!! Małe kotki nie jedzą takich rzeczy ...
Jak nie ma mięska to niech będzie torcik Uwielbiam i mięsko i ciasto Hmmmmm Petris mi wczoraj narobiła smaka na prosiaka z rożna Jadłam takie cudo - faszerowane jeszcze. Dosłownie ...niebo w gębie
Dziewczyny sorry , że się wtrącę ale jak będziecie tyle jeść to będzie tak jak mówił sprzedawca lodów w Baska Voda do młodych, szczupłych dziewczyn: "Nie jedz tyle lodów bo bedziesz TLUSTA" Mnie tego nie mówił i dlatego jestem gruby! Pozdrawiam Panie
No to Dru .... na prosiaka to juz tylko do Chorwacji musisz jechac ...
w godzinach popoludniowych przy wielu drogach gdzie sa konoby wystawia sie ruszty i stoi kucharz ( czesto nawet nawet wygladowy ) i obraca prosiaczka .....zachecajac tym przejezdzajacych gosci do zatrzymania sie w zostawienia kasy w tej a nie innej konobie. Widok jest powszechny i czesty. Miesko rowniez smaczne choc ja tego nie jadam .....
koszerna nie jestem ale "umiec zrobic " mnie czesto nie znaczy wcale "lubiec to zjesc".
Tak wiec dwa razy na tydzien pozwalam rodzince zjesc cos misnego.
To co ogladalyscie to byly warkocze z kurczaka panierowane.
Niezdrowo ale ujdzie ...... sa gorsze rzeczy ......
od dzis do piatku wracaja sery i sałatki ))
Krakus - KJD... Ja od lodów wolę ciasteczka . Co prawda mi mówili że jak będę jadła tyle słodkości to będę gruba ale ...ja nie słuchałam Lubię smaczne jedzonko - nie musi być zdrowe Sery i sałatki też kocham - jako dodatki do kanapek lub dań z mięska buahahahahaahahahahaaa Kurczaka lubię owszem ...ale wieprzowinka to je to