Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KAMA
Cromaniak

Postnapisał(a) KAMA » 26.08.2005 17:09

hej Drusi! naprawde udał Ci sie ten watek!!!człowiek choc na chwilke tu zaglada aby zobaczyc co u Was! dobrze tak pogadac...oj,dobrze..Ja dzis "matka polka"...mam imprezke"obowiazek nie przyjemnosc"i musze sie wykazac...walcze wiec w kuchni...musle,ze bedzi O.k...te wasze fotki mnie inspiruja...ha,ja ich zaskocze! pozdrowionka dla wszystkich :P
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 26.08.2005 18:40

Hej Kama !!!!! :D Dzięki za miłe słowa . A wątek ...to przecież dzieki Wam sie rozwinął. Ja tylko nowy post napisałam :lol: Gdyby nie Wy gadałabym sama do siebie 8O ...a to już sprawa wyższej wagi by była :lol:
Powodzenia na imprezce :D - pokaż wszystkim do czego jest zdolna Babcia Kama :D :lol:
A mnie fotki Anety tak zainspirowały że zrobiłam cały talerz tej sałatki i jem 8O Zapijam piwem :lol: Trochę to chyba niezdrowo ale co mi tam :lol: jak szaleć to szaleć :wink: :D
Bok !!!! :papa:
KAMA
Cromaniak

Postnapisał(a) KAMA » 26.08.2005 19:04

imprezka w sobote!piwka nie pije ale drina no chetnie...hej wampirzyco szalona! :papa:
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 26.08.2005 20:28

A ja piwko owszem :lol:
Dobrego drinka też nie odmówię. Najlepiej mi chyba podchodzi ...krwawa Mary 8O :lol: :D
Hej Babushka :mrgreen: :papa:
pt
Croentuzjasta

Postnapisał(a) pt » 27.08.2005 00:46

dluuuuugo trwalo zanim wszystkie stronki przeczytalem, tak czy inaczej pozdrowienia dla wszystkich co juz w kraju niestety
aneta_jacek
Cromaniak

Postnapisał(a) aneta_jacek » 27.08.2005 11:28

Dostaniecie dzis cos fajnego na obiad do wykorzystania .... raz od swieta na tydzien robie mieso :))
pisze to teraz po to zeby cos mnnie trzymalo za slowo ...jak juz napisalam to pojde gotowac :))) ..... jak ugotuje to zrobie fotke ...... a ze mam robic fotke to zrobie ladnie i profesjonalnie na talerzu jak uczyli na studiach .....
skorzysta na tym hm..... TWA z forum a najbardziej skorzysta Jacek ktory nawet nie wie jakie go szczescie spotka ( znaczy kulinarne ;) ) choc wcale nie zasluzyl .....
SaSan :)
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 27.08.2005 18:26

No to ja nie mogę się już doczekać !!!! :D
Ja mięsko mogłabym jeść codziennie :D Prawda jak zdrowo ? :wink: :lol:
gratkorn
Croentuzjasta

Postnapisał(a) gratkorn » 29.08.2005 07:33

Witam wszystkie Panie (i jednego Pana "pt" - :D - nareszcie)z Towarzystwa Wzajemnej Adoracji. :lol: :lol: :lol:

Zaglądam i co widzę :?: GDZIE TO MIĘSKO ?!!!! - pyta lewek

Pojechałaś sobie SZEFIE KUCHNI na łyk-end a my tu takie głodne, że nawet siły pisać nie ma.

Przemknęła mi właśnie jedna myśl : otrułaś Jacka tym specjałem a on w ostatnim akcie desperacji wziął wielki nóż kuchenny z blatu i ..... dlatego nie ma obiadu ? - bo mięso było za słone ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To te seriale, albańskie mają za mało krwi, więc tworzę nasze TWA-owskie .

Pozdrowienia na nowy tydzień i czekamy aż Anetka wróci (mam nadzieję) i nakarmi swoje "kotki" .

Dru - jesteś?
aneta_jacek
Cromaniak

Postnapisał(a) aneta_jacek » 29.08.2005 08:09

No juz wpadam na kawkę ......
niestety obowiazki matki-polki sa na miejscu pierwszym ......maly dostal sniadanie, duzy wyprawiony do warsztatu to mam chwilke....
juz spiesze Was karmic .... to chyba hurtem dzis .....najpierw kawka i ciasteczko a potem obiecane miesko na obiadzik :)

ObrazekObrazekObrazek

No to chyba juz sie wszyscy najedza ? :)))

Poklikajcie sobie na fotki .... gdzies widzialam ten numer z fotkami juz na forum ..... hm...... dla chcacego nic trudnego :))
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 29.08.2005 09:07

Hehehehehehe witam wszystkie Panie< i Pana"pt" :D > z TWA :D :D :D
KJD... :wink: :D
Jestem - tylko bardzo vredna dziś 8O Ale będę zaglądać :lol:
Anetka nakarmiła koty :lol:
hvala lijepa !! Co to za mięsko ??I ciasteczko ? - serniczek czy coś z kremem ? Widzę chyba orzechy :?: Albo migdały :hearts:
Jak zwykle zgłodniałam :P Dobrze że moja koleżanka przyniesie za chwilę torta weslenego :!: - zaspokoję smaka na ciastko :lol:
Ugodan dan dziewczyny i chłopaki !
gratkorn
Croentuzjasta

Postnapisał(a) gratkorn » 29.08.2005 09:28

Zanczy - przeżyła ..... uff :lol:

Jak jest ciasto i mięso, to zawsze wybieram ... mięso :!:

Co to za "padlinka" - wydaje mi się, że widzę jeszcze serek rozpuszczony na wierzchu :P

No pani dietetyk - to pania POSZALAŁA !!! - smażone z frytami (mniam, mnia), moja atomowa jednostka masy gwałtownie wzrosła - ale jeszcze nie przekroczyła masy krytycznej . :lol:

Dziękuję bardzo za śniadanko.

Dru - zostaw ten tort !!! Małe kotki nie jedzą takich rzeczy ...
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 29.08.2005 09:32

Jak nie ma mięska to niech będzie torcik :lol:
Uwielbiam i mięsko i ciasto 8O
Hmmmmm Petris mi wczoraj narobiła smaka na prosiaka z rożna :lol:
Jadłam takie cudo - faszerowane jeszcze. Dosłownie ...niebo w gębie :hearts: :D
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 29.08.2005 09:51

Dziewczyny sorry , że się wtrącę ale jak będziecie tyle jeść to będzie tak jak mówił sprzedawca lodów w Baska Voda do młodych, szczupłych dziewczyn: "Nie jedz tyle lodów bo bedziesz TLUSTA" :lol:
Mnie tego nie mówił i dlatego jestem gruby! :lol:
Pozdrawiam Panie :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Postnapisał(a) aneta_jacek » 29.08.2005 09:54

No to Dru .... na prosiaka to juz tylko do Chorwacji musisz jechac ...
w godzinach popoludniowych przy wielu drogach gdzie sa konoby wystawia sie ruszty i stoi kucharz ( czesto nawet nawet wygladowy ) i obraca prosiaczka .....zachecajac tym przejezdzajacych gosci do zatrzymania sie w zostawienia kasy w tej a nie innej konobie. Widok jest powszechny i czesty. Miesko rowniez smaczne choc ja tego nie jadam .....
koszerna nie jestem ale "umiec zrobic " mnie czesto nie znaczy wcale "lubiec to zjesc".
Tak wiec dwa razy na tydzien pozwalam rodzince zjesc cos misnego.
To co ogladalyscie to byly warkocze z kurczaka panierowane.
Niezdrowo ale ujdzie ...... sa gorsze rzeczy ......
od dzis do piatku wracaja sery i sałatki :)))
drusilla
Cromaniak

Postnapisał(a) drusilla » 29.08.2005 10:01

Krakus - KJD... :lol: Ja od lodów wolę ciasteczka . Co prawda mi mówili że jak będę jadła tyle słodkości to będę gruba ale ...ja nie słuchałam :lol: Lubię smaczne jedzonko - nie musi być zdrowe :D
Sery i sałatki też kocham - jako dodatki do kanapek lub dań z mięska buahahahahaahahahahaaa :lol:
Kurczaka lubię owszem ...ale wieprzowinka to je to :lol: :!: :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone