Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 25.08.2005 10:16

aneta_jacek napisał(a):ja jestem na etapie sprzatania po malowaniu oj ....przyda sie prad do kawy ...przyda ;)

a ta filiżanka to taka jak do kawki po irlandzku, to Ty tam chyba już coś masz ... :lol:

Żołądkową gorzką polecam, na rozruch wspaniała. Byle nie przesadzić bo potem może szybko trafić na czarną listę trunków "ble..."
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 25.08.2005 14:19

krakuscity napisał(a):Widzę, że jest cały czas "Babskie gadanie" :lol: , kiedyś Kama stworzyła taki post.

Plotkujcie sobie dalej :lol: :wink: Pozdrawiam

Jeszcze pamietasz?ciesze sie!Ale ten temat jest o wszystkim i dla wszystkich wiec miło jak bedziesz z nami :wink: pozdrowionka...
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 25.08.2005 14:28

Zdravo kochane dziewczyny i chłopaki ! :D
Dopiero zaglądam bo vredna byłam dzisiaj bardzo :cry:
Anetka - ciasteczko ,kawka ze śmietanką - czyste pyszne kalorie :D
A jeszcze prądzik do tego 8O Mniaaaami :lol: :lol: :lol:
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 25.08.2005 14:29

ale widac to po zdjeciu!chyba barzo bardzo byłas "wredna"..przeszło juz?
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 25.08.2005 15:13

Nie przejdzie - ja z natury vredna 8) :lol: - nawet jak sie obijam to tez vredna jestem :lol:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 25.08.2005 16:16

Jak ktoś się zaloguje jako "WREDNA" to będę wiedział Drusilla, że to Ty pod nowym nickiem :lol: .

Pozdrawiam
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 25.08.2005 16:49

krakuscity napisał(a):Jak ktoś się zaloguje jako "WREDNA" to będę wiedział Drusilla, że to Ty pod nowym nickiem :lol: .

Pozdrawiam

Oooo nic z tych rzeczy :lol:
Wystarczy ze taka jestem 8) - ale żeby takiego nicka ?????Neeee 8O :D :lol:
I ja jestem vredna, nie "wredna " buahahahahaahhahahaa :P
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 25.08.2005 16:53

A TAK SOBIE WSKOCZYŁAM.....ALE MUSZE UCIEKAC....PAPATKI!@
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 26.08.2005 08:05

Witam Panie w słoneczny piątek.
:) :D :lol:
Anetko co dzisiaj bufet serwuje?
Może lody - u mnie gorąco ....

Dru ! zmieniłaś stylistę :?:

Dokładnie takie kocisko (bardzo lubię kotki - najlepiej dachowce) kiedyś chaciało mnie zjeść :!:
a to było tak:

Pojechaliśmy do znajomej obejżeć nowe lokum. Cała rzecz polegała na tym, że wywaliła róg domu i kawałek dachu i wstawiła tam wielkie okna. Zapatrzona w to cudo szłam jak ćma do światła .... no i wlazłam na ulubieńca (niepodzielnie tam panującego) rozciągniętego leniwie na środku salonu . Od tego czasu miałam przechlapane. Kocisko nie dało mi się nigdzie ruszyć, wszedzie za mną łaził - prychał, drapał, jeżył się. Z wizyty zrobiła się imprezka całonocna. W końcu trzeba było iść spać, a tu dom bez ścian i kot zawsze przy mnie. Zuzanna nie zgodziła się na zamknięcie gada w łazience (prędzej mnie by tam zamknęła :lol: ) tak więc spałam jak zając pod miedzą - cały czas mając w pamięci opowieści babci, że wredny kot jest zdolny do zaatakowania śpiącego człowieka - jakoś dotrwałam do rana. To kocisko nawet ją ofukiwało jak coś było nie po jego myśli. Na szczęście koty tak długo nie żyją i Zuzanna już ma inne mieszkanie i inne zwierzątko - psa - jakiejś chińskiej rasy :roll: - któremu też wolno wszystko ...

Tyle opowieści dziwnej treści, czekam tu na Was koleżanki z Towarzystwa Wzajemnej Adoracji (TWA) - skoro musimy się adorować same ... bo faceci na Madagaskarze :?:

Dru - błagam zmień się w wampira !!! :twisted: :lol: :wink:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 26.08.2005 08:37

Hej, piatek .....
no to moze cos na obiad dzis?
hm..... niech bedzie cos takiego co polecilaby "aneta-dietetyk"
hm....jak nazwiecie taka sałatke? :)))
Obrazek
Ostatnio edytowano 26.08.2005 08:40 przez aneta_jacek, łącznie edytowano 2 razy
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 26.08.2005 08:38

Witajcie moje drogie w pochmurny piateczek :D
Zmieniłam stylistę 8) - przemalował mnie na rudo 8O :lol: No i dodał trochę sierści :wink:
Ja uwielbiam koty - też głownie dachowce < podobno właściwa nazwa to "kot europejski" - nawet mogą być wystawiane na pokazach bo to też rasa 8O :D > - nawet mam jednego :lol:
Też jest groźny i jak mu podpadnę to potrafi się czaić w przedpokoju i ugryźć znienacka w nogę 8O Oczywiscie ja się potem odwdzięczam gryząc w ...ogon albo grzbiet 8O :oops: Nie da się nikomu pogłaskać bo od razu syczy i gryzie :lol: . Za to w nocy jest przesłodki - kładzie się na poduszce <przeważnje mojej !>, przytula się, possie łapkę< :!: > i zasypia - przeważnie na całą noc. :D Nigdy nie atakuje w nocy 8O - no w kazdym razie nie nas :lol:
Ja myślę ze babcia tylko straszy - zresztą wiele było od zawsze przesądów dotyczących kotów :roll:
Popisałam sobie 8O

Jesteśmy TWA ????? 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nooo pieknie :D Buuuuaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahhhahahahahahhahaha
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 26.08.2005 09:59

aneta_jacek napisał(a):hm....jak nazwiecie taka sałatke? :)))
Obrazek

Sałatka pt.: "WSPANIAŁY POCZĄTEK DNIA W NADMORSKIEJ KNAJPIE NAD JADRANEM !!!" :lol: :lol: :lol:

Oliwki i tuńczyk to zdecydowanie jadrański klimacik do tego czerwona cebulka, bazylia i pomodoro to też Jadran ale od strony Italii natomiast jajco i ogór to Polska właśnie. Trawa na ozdobę -może być z dowolnego kraju :lol:

A gdzie lody :?: w Siemianowicach już 26 stopni i daje ....
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 26.08.2005 10:37

nie ma lodow :( ... znaczy nie mam akurat fotki w kompie ale moze nie pogardzicie wloskim specjalem ??
Obrazek

Ktos chce przepis? :))))
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 26.08.2005 11:02

Ser Mascarpone, biszkopty, jaja, kawa, rum i cocao do posypania .... mniam, mniam :lol:

Tiramisu to mój okręt flagowy. Jutro będę robić bo w niedzielę : goście, goście. Urodziny synusia 30 VIII - nawet pradziadkowie przybędą !

Wirtualna jadłodajnia to coś wspaniałego .... bo ja na diecie cud jestem :!:

Szkoda, że nie ma tu takich "mordek" jak na GG bo pokazałabym oblizującą się Monikę. :lol: :lol: :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 26.08.2005 11:06

zero zóltek ( cholesterol !! ) i mascarpone symbolicznie .....pol na pol z bita smietana ..... ja daje koniak napoleona zamiast rumu albo amaretto ....jeszcze lepiej :))))
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 13
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone